Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    istiyorsan hepsinin numarasini verelim sen ulas

tek soru bunu psikolojin dayanabilecekmi
    sonra sende bunlar yüzünden kafayi siyirdim dersin
    1 günleri digerini tutmuyor
    hasan tuncel denilen kişinin bu kadar kolay ulaşabildiğine inanmadığım için kinayeli olarak yazdım selçuk hemen saldırıya geçme
    bir günleri bir günlerini tutmadığına katılırım bu nedenle forumdaki güvenilir duyum söyleyen kişilere bir şey demiyorum.adamlar anlaştık tamam der ama transferden vazgeçerler,sattık derler geri alırlar vs.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu Trapezunt'un Onur ve Ekici hakkında söylediklerine yüzde yüz olmasa da DEEP BLUE, Fatih Birinci, Fatih YAZICI isimli üyeler de katılmıştı. Bu adamlar da içeriden bilgi alan adamlar. Ne diye yükleniyorsunuz bu kadar anlamadım.
      öyle birsey yok
      sadece teklif oldugunu yazmisdilar ekici icin

onuru satmak istediklerini birisi yazmasi gerekmez
      oynadiklari oyunu bütün dünya gördü
      ama son kale onurun oldugunuda gördüler

İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hasan tuncel denilen kişinin bu kadar kolay ulaşabildiğine inanmadığım için kinayeli olarak yazdım selçuk hemen saldırıya geçme
      bir günleri bir günlerini tutmadığına katılırım bu nedenle forumdaki güvenilir duyum söyleyen kişilere bir şey demiyorum.adamlar anlaştık tamam der ama transferden vazgeçerler,sattık derler geri alırlar vs.
      ne saldirisi dostum
      bunlara ulasmak eskileri kadar zor degil, zaten aralikdan korktuklari icin ortam kurabilen insanlari kullanip pozitiv algi üretmeye calisiyorlar
      istersen sende ulasirsin
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.08.2015, 15:06.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Konu Dışı -

Resmi Twitter hesabımızdaki kapak kotoğrafını nasıl kopyalayabilirim oradan, yardımcı olabilecek biri var mı ?

Yorum

• " Cardozo an itibariyle 2.5 milyon euro maaş alan 32 yaşındaki sakat ve yürümeye mecali olmayan bir yedek kulübesi oyuncusu konumunda."

Şu cümleyi fenerli bile kurmaz. Çünkü onların bile saygısı var Oscar Cardozo'ya. Ayıptır.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• medjani giderse üzülmem golleri ileri çıkışları filan güzel ama bu adamı ne orta saha ne de defans olarak kabullenebildim aykuttan yumludan ekstrem bi özelliği yok bir mexes değil mesela gidebilir

ayrıca bjk den 3-4 yiyeceğimizi de düşünmüyorum 1-0,0-1,1-1 biter

Yorum

• Bjk maçı var 11 oynayan adamı satıyoruz diye açıklama yapılıyor 3-4 yiyelim de kendilerine gelirler
              http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                " Cardozo an itibariyle 2.5 milyon euro maaş alan 32 yaşındaki sakat ve yürümeye mecali olmayan bir yedek kulübesi oyuncusu konumunda."

Şu cümleyi fenerli bile kurmaz. Çünkü onların bile saygısı var Oscar Cardozo'ya. Ayıptır.
                Hangi kısmı yanlış usta söyle ben de hatamı anlayayım. Hakaret etmedim sonuçta ne bu şikeci iması şimdi?

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada Beşiktaş maçına Aykut-Yumlu ikilisi başlarsa takım en az 4 tane yer bunu samimiyetle söylüyorum...
                  kırmızı çizgiyi aşan medjani'ye otoriter hurma tarafından ceza verilmiş olması durumunda böyle bi defans görebilir miyiz acaba?

kesinlikle yumlu aykut ikilisi olursa farka gider... defansif anlamda medjani'ye çok güvenmesem de aykut'dan iyidir pozisyon bilgisi.
                  #

Yorum

• Yedek kulübesine bir Webo almamız lazım. Yedek forvet Deniz var ama ben onun sonradan girip katkı yapabileceğini sanmıyorum sıkışan maçlarda.
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bu arada Serdar Atasoy'un yukarıda Salamon ile ilgili sorusu cevapsız kaldı....... Bartosz Salamon konusu 5-6 gün kadar önce İtalya kaynaklı bir haberle gündeme girdi, ancak kıyıda köşede kaldı.....
                      Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                      Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

Kardeşim N'Doye alındı zaten. Burada çift forvet yahut içeri-dışarı maç ayrımı yapanlar var. Cardozo an itibariyle 2.5 milyon euro maaş alan 32 yaşındaki sakat ve yürümeye mecali olmayan bir yedek kulübesi oyuncusu konumunda.
                        bizim en az 3 forvete ihtiyacımız var, en az da ikisi sağlam olacak..
                        ben istemiyorum yedek klübesinde mehmet yılmaz, agustine falan...

Yorum

• Şikeci iması yok orada. Gayet açık. Oscar Cardozo'yu mu anlatayım şimdi?

İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hangi kısmı yanlış usta söyle ben de hatamı anlayayım. Hakaret etmedim sonuçta ne bu şikeci iması şimdi?
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• cardozo konusunda şu anki hali ile ilgili Şota bile kampı kaçırdığı için böyle olduğunu ama düzeleceğini belirtmişken,şu adama bitmiş,leş,ölmüş muamelesi yapmasak.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              öyle birsey yok
                              sadece teklif oldugunu yazmisdilar ekici icin

onuru satmak istediklerini birisi yazmasi gerekmez
                              oynadiklari oyunu bütün dünya gördü
                              ama son kale onurun oldugunuda gördüler
                              DEEP BLUE gruplaşmalar hakkında ve Ekici'nin diğer grubun başı olduğu hakkında yazmıştı. Yönetim bu yüzden göndermek istiyor demişti. Kaptanlık istediğini falan söylemişti. Fatih YAZICI da '' Ah ekici'' minvali bir şeyler karalayıp Trapezunt ve DEEP BLUE'ya katılmıştı. Çok iyi hatırlıyorum. Fatih Birinci ne demişti hatırlamadım ama o da bu gruptaydı.

Yorum

Bir kere daha bu minvalde bir şeyler yazmıştın ne demek istediğini sorduğumda cevap vermemiştin. Şimdi ellilik karıların altın günü dedikodu jargonunu geçelim de ne demek istediğini açıkla.
                                Gustafsson,echoes and seven others ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X