Aatıf'a bile razıyım ben at kanata kendini beğenmişlik yapmadan görevini yapar 90 dakika sürati şut yeteneği adam eksiltme her şeyi var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sanırım 3 ya da 4 altyapı oyuncusu
tam olarak tanımasam da henüz seyretmemiş olsam da yeteneklerinden asla şüphe duymadığım
bu çocuklar
A takıma alınıyor.
hatalar yapacaklar heyecanlanacaklar vs vs ama
az da olsa zamanla süre alacaklardır
hatalarında sabırlı olup
iyi işler yapmalarını bekleyip
tam da o zamanlarda tşvik etmek için taraftar guruplar kendi aralarında bir çalışma oluşturabilir mi
birde sahadan küfrün kaldırılması denenebilir m,i?En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 12.08.2015, 23:24.çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Trabzonsporun passolig satis orani konyanin altinda konya 75bin trabzon 63bin bugun itibari ile..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikeciler para basıyo adamlar kombine sov yaptı + forma ya biz ? her sene geriliyoruz millet forma almaya aciz ama transfer bekliyolar .
Yorum
-
Şikecilere transfer olan oyuncu bizim derdimiz olmuş.Bizim derdimiz bize yeter.Bu sayfa özel bir sayfaydı.Şimdi sadece alalade bir sayfa..O ile başlayan yazıları okumadan geçtim.7 sayfayı bir anda atlamışım..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Ula Warise 6 verdik ama en kötü en rezil şekilde 4.5 a sattık.Ozanı kime satacaksın. Ya Sercan gibi patlarsa oda.Çok riskli hiç ama hiç gerek yoktu iyiki almadıkElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanırım 3 ya da 4 altyapı oyuncusu
tam olarak tanımasam da henüz seyretmemiş olsam da yeteneklerinden asla şüphe duymadığım
bu çocuklar
A takıma alınıyor.
hatalar yapacaklar heyecanlanacaklar vs vs ama
az da olsa zamanla süre alacaklardır
hatalarında sabırlı olup
iyi işler yapmalarını bekleyip
tam da o zamanlarda tşvik etmek için taraftar guruplar kendi aralarında bir çalışma oluşturabilir mi
birde sahadan küfrün kaldırılması denenebilir m,i?
Yorum
-
İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene forma alıyordum. Durumu olan var olmayan var. Sen formanı taraftarın beğeneceği şekilde yapmaz, pazarlamasını bilmezsen o suç senindir. Taraftarın değil. Pazarlamayı geçtim formalar gerçekten kötü
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlış örnek ...
aynı sey sefa mevzusu ıcın de yapılıyor .
sefaya 3.5 verılen yerde ozana su kadar verılır dıye .
ya sefaya 3.5 vermek dogru bırsey mi yada warıse 6 vermek dogru bırsey mi ki onu ölçü alıyoruz ?
waris'ten ne kadar zarar ettik?? o anlamda "yanlış "waris örneğini verdim ..Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Denizi yollamak sefayı yollamaktan daha kolay
Şimdi sefa bizim takım için yetersiz ama sağ kanatta iyice yok oluyor bence sefayı bu sene forvet gibi oynatırsak daha verimli olur olmazsa da yapacak bişe yok (yasaklı kelimeyi yazamıyorum)
Bilmiyorum iho mu hami mi yoksa menajer önerileri mi ama gecen sene alınan turgut-anıl-serdar-deniz-sefa gibi oyuncular cok boş transferdi şu oyuncular yerine daha kaliteli 2-3 oyuncu alırdıkTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak AnakinSkywalker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuhtar nasıl olunuyo ?Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
evet hep yazdım tekrar yazacam. Şenol Güneş bi tarafına kına yaksın. Devre arasında Ozan ve Şenerle anlaşmıştık, Bursa Şenol Güneşi ikna edin transfer tamam demişti. Şenol Güneşin ne dediğini söylemek istemiyorum sadece Allaha havale ediyorum...SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum