Bu arada Beşiktaş maçına Aykut-Yumlu ikilisi başlarsa takım en az 4 tane yer bunu samimiyetle söylüyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo için 5 milyon da verilse satılmalı.
gider alırlar üst modelini ancak sonra satma lüksüne erişirler...
ama önce modeli görücez, yok öyle satalım iyisini alırız filimleri...
Yorum
-
Yahu Trapezunt'un Onur ve Ekici hakkında söylediklerine yüzde yüz olmasa da DEEP BLUE, Fatih Birinci, Fatih YAZICI isimli üyeler de katılmıştı. Bu adamlar da içeriden bilgi alan adamlar. Ne diye yükleniyorsunuz bu kadar anlamadım.
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Beşiktaş maçına Aykut-Yumlu ikilisi başlarsa takım en az 4 tane yer bunu samimiyetle söylüyorum...Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEuro, Dolar, TL, Yen, Pound?
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarin 17:30 da..
kacmaz bu mac
muhammet besiri, bourceanuyu vs. merak edenlere duyurulur
muhammet yildizda kadrodami
bilen varmi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Şu kişileri duyumcu olarak ciddiye alanlara daha fazla kızıyorum. Ben o kişilerin yazdıklarını okuyunca gayet eğleniyorum gülüp geçiyorum size tavsiyem bu. Gülün geçin hatta gülerken yaratıcı olabilirsiniz.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecardozo para karşılığı satılmamalı,
gider alırlar üst modelini ancak sonra satma lüksüne erişirler...
ama önce modeli görücez, yok öyle satalım iyisini alırız filimleri...
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Beşiktaş maçına Aykut-Yumlu ikilisi başlarsa takım en az 4 tane yer bunu samimiyetle söylüyorum...
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Trapezunt'un Onur ve Ekici hakkında söylediklerine yüzde yüz olmasa da DEEP BLUE, Fatih Birinci, Fatih YAZICI isimli üyeler de katılmıştı. Bu adamlar da içeriden bilgi alan adamlar. Ne diye yükleniyorsunuz bu kadar anlamadım.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kaçıncı üyeliğin hala flood yapmaman gerektiğini anlamamışsın
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum