Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Beşiktaş maçına Aykut-Yumlu ikilisi başlarsa takım en az 4 tane yer bunu samimiyetle söylüyorum...
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cardozo için 5 milyon da verilse satılmalı.
      cardozo para karşılığı satılmamalı,
      gider alırlar üst modelini ancak sonra satma lüksüne erişirler...
      ama önce modeli görücez, yok öyle satalım iyisini alırız filimleri...

Yorum

• Yahu Trapezunt'un Onur ve Ekici hakkında söylediklerine yüzde yüz olmasa da DEEP BLUE, Fatih Birinci, Fatih YAZICI isimli üyeler de katılmıştı. Bu adamlar da içeriden bilgi alan adamlar. Ne diye yükleniyorsunuz bu kadar anlamadım.

Yorum

• Trapezunt onur ıle ekıcı hangı gezegene transfer oldu ya
          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada Beşiktaş maçına Aykut-Yumlu ikilisi başlarsa takım en az 4 tane yer bunu samimiyetle söylüyorum...
            Ikısı oynarsa kırmızı kart kesın
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Onur
              Cavanda Mustafa Papy xxxxx
              Xxxxx Ekici Mbia Yusuf
              Wargas
              Ndoye

Hucumcu bir sol bek alinmali..Sampiyonluga oynayacagiz diyorsakta bu hamleler yapilmali..

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Euro, Dolar, TL, Yen, Pound?
                avro

İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yarin 17:30 da..
                tesekkür ederim
                kacmaz bu mac
                muhammet besiri, bourceanuyu vs. merak edenlere duyurulur
                muhammet yildizda kadrodami
                bilen varmi
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şu kişileri duyumcu olarak ciddiye alanlara daha fazla kızıyorum. Ben o kişilerin yazdıklarını okuyunca gayet eğleniyorum gülüp geçiyorum size tavsiyem bu. Gülün geçin hatta gülerken yaratıcı olabilirsiniz.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cardozo para karşılığı satılmamalı,
                    gider alırlar üst modelini ancak sonra satma lüksüne erişirler...
                    ama önce modeli görücez, yok öyle satalım iyisini alırız filimleri...
                    Kardeşim N'Doye alındı zaten. Burada çift forvet yahut içeri-dışarı maç ayrımı yapanlar var. Cardozo an itibariyle 2.5 milyon euro maaş alan 32 yaşındaki sakat ve yürümeye mecali olmayan bir yedek kulübesi oyuncusu konumunda.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada Beşiktaş maçına Aykut-Yumlu ikilisi başlarsa takım en az 4 tane yer bunu samimiyetle söylüyorum...
                      Kim oynarsa oynasın 3-4 yiyeceğimiz garanti zaten.

Yorum

• - Konu Dışı -

Resmi Twitter hesabımızdaki kapak kotoğrafını nasıl kopyalayabilirim oradan, yardımcı olabilecek biri var mı ?
                        .

Yorum

• 3 ayda bir tane stoper almak bu kadar zormuydu yani ? Gülesi geliyor insanın.
                          TRABZONSPOR
                          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu Trapezunt'un Onur ve Ekici hakkında söylediklerine yüzde yüz olmasa da DEEP BLUE, Fatih Birinci, Fatih YAZICI isimli üyeler de katılmıştı. Bu adamlar da içeriden bilgi alan adamlar. Ne diye yükleniyorsunuz bu kadar anlamadım.
                            Bu kaçıncı üyeliğin hala flood yapmaman gerektiğini anlamamışsın

Yorum

• Şöyle bir tweet var .

Chelsea Youth ‏@chelseayouth 2 sa.2 saat önce

Marko Marin increasingly linked with Trabzonspor again, a (permanent) fee of €2.5m seems to be being floated around today.
                              Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu kaçıncı üyeliğin hala flood yapmaman gerektiğini anlamamışsın
                                Bir kere daha bu minvalde bir şeyler yazmıştın ne demek istediğini sorduğumda cevap vermemiştin. Şimdi ellilik karıların altın günü dedikodu jargonunu geçelim de ne demek istediğini açıkla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X