Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Derby de hakem...
    Ali Palabıyık

tanimiyorum...iyi mi kötü mü oldu?
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Derby de hakem...
      Ali Palabıyık

Gördüğünü çalsın yeter..
      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

Derby de hakem...
        Ali Palabıyık

genel olarak bjklilerin memnun olmadığı bir hakem geçen sene bizim de iki maçımızı resmen katletmişti..
        Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          genel olarak bjklilerin memnun olmadığı bir hakem geçen sene bizim de iki maçımızı resmen katletmişti..
          Avni Akerde kazandığımız gs maçını da Palabıyık yönetmişti ama. Birde 5-1 kazandığımız Mersin maçı galiba. Ben genel olarak adilik yapan bir hakem olmadığını düşünüyorum.
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Kısmen konu içi Dolar 2.99 ; Euro 3.33 :-/
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kısmen konu içi Dolar 2.99 ; Euro 3.33 :-/
              Seçime kadar böyle gider sonra sabit kalır. FED kararlarından sonra MB ayar çeker büyük ihtimalle. Aşırı yükseldi bu ara.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen sene U19 takmında 30 maçta 26 gol civarı atmıştı hatta bi fener maçında armayı öptüğü için taraftarı kışkırttı diye kırmızı kart görmüştü

U19 Elit Ligi 2.haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.Karşılaşmaya Trabzonsporlu Muhammet Beşir'in gördüğü kırmızı kart damga vurdu. Attığı golün ardından takım arkadaşlarıyla gol sevincini yaşayan Muhammet formasının armasını ö

Şota kendisine çok güveniyor inşallah başarılı olur..
                18 kisilik kadroya alinmiyor bildigim kadari ile hala reserve de oynuyor.
                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Yeni bir Erkan vakası olur Jimmy hiç gerek yok. Faslı Labyad bile tercihimdir.
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Spor Toto? Teşekkür ederim
                    O değil de o kadar yenildi içildi, insan en azından bir forma reklamı kapar Svarowski'den...Resmen bedava reklamını yaptık şirketin...

Yorum

• Formanın önü boş kalacaksa, sponsor bulamıyorsak en azından Akyazının reklamını yapalım. Boş forma çok iğrenç duruyor.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

Derby de hakem...
                        Ali Palabıyık

süper ligin en iyi hakemi.

Yorum

• Youtube'da u17'deki bazı golleri var Mustafa Beşirin ,

fb'ye attığı gol : https://www.youtube.com/watch?v=riZZ-mUCFFg
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Ali.palabiyik ilerde cuneyt cakirin yerini alabilicek tek hakem .. kararlari yerinde .. korkusuz .. yasi da cok genc .. iyiki bjk macina onu vermisler .. neyse onu calar ..

Yorum

• Aatıfı alalım fanatik 1 hafta önce bursaya yazmıştı onu,3.5m€ serbest kalma bedeli var diyordu fanatik..
                              3.5m € ya direk alalım Aatıfı ya da Serdar+Soner+1.5m€ gibi bi teklifle..Ne yapalım edelim alalım bu adamı.Bir sağ açık transferi şu an stoper transferinden çok daha önemli..
                              Jimmy benim için Erkandan da Yusuftan da iyi değil evet ciddiyim.Alınırsa orta saha merkez de alternatif olur.Saçma sapan hamleler yapmayalım..
                              Aatıf,Campbell,Vargas alınacak adamlar bunlardır..
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Gittiler Ali Kuçik'i aldılar geldiler 1461'e bırakın oynasın Muhammet Beşir adam bir sene sürekli oynasın PTT'de gelişim göstersin..

Keza İbrahim Demir 19 yaşındaki kaleciye kulüp bul diyosun hesapta pilot kulübümüz var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X