genel olarak bjklilerin memnun olmadığı bir hakem geçen sene bizim de iki maçımızı resmen katletmişti..
Avni Akerde kazandığımız gs maçını da Palabıyık yönetmişti ama. Birde 5-1 kazandığımız Mersin maçı galiba. Ben genel olarak adilik yapan bir hakem olmadığını düşünüyorum.
U19 Elit Ligi 2.haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.Karşılaşmaya Trabzonsporlu Muhammet Beşir'in gördüğü kırmızı kart damga vurdu. Attığı golün ardından takım arkadaşlarıyla gol sevincini yaşayan Muhammet formasının armasını ö
Şota kendisine çok güveniyor inşallah başarılı olur..
18 kisilik kadroya alinmiyor bildigim kadari ile hala reserve de oynuyor.
Ali.palabiyik ilerde cuneyt cakirin yerini alabilicek tek hakem .. kararlari yerinde .. korkusuz .. yasi da cok genc .. iyiki bjk macina onu vermisler .. neyse onu calar ..
Aatıfı alalım fanatik 1 hafta önce bursaya yazmıştı onu,3.5m€ serbest kalma bedeli var diyordu fanatik..
3.5m € ya direk alalım Aatıfı ya da Serdar+Soner+1.5m€ gibi bi teklifle..Ne yapalım edelim alalım bu adamı.Bir sağ açık transferi şu an stoper transferinden çok daha önemli..
Jimmy benim için Erkandan da Yusuftan da iyi değil evet ciddiyim.Alınırsa orta saha merkez de alternatif olur.Saçma sapan hamleler yapmayalım..
Aatıf,Campbell,Vargas alınacak adamlar bunlardır..
Yorum