Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bize sag acik da lazim sol acik da lazim evi arabayi satin alin 2 tane kanat bitsin bu is
    O kadara gerek yok hurma gereksizi maasini versin yeter

Yorum

• Para harcanacak yer sağ kanat forvet olmalı.Joel Campbell'a verilir mesela 7-8, bize sınıf atlatırdı.

Yorum

• İlk olarak abbas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Papy alındı mı kesin?

Sent from my iPad using Tapatalk
        Aldik

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o da efsaneydi
          gif başına kombo itibar garanti

90 puanı rahat görürdük
          102 Puandır o 90 olsa duramazsın
          Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            maç boyu hiçbir oyuncuya tek laf etmedi . performansı dusuk futbolculardan hıc bahsetmedı .
            1 haftadır köy takımı dedikleri takıma 89. dakıkaya kadar gol atamadılar agzını bıçak acmadı spikerin . attıkları golde faul.
            Milli maç anlatır gibi maç anlatıyorlar .

bizim maçlarda ise alttan alttan bizi sürekli eziyorlar . cardozo 2 gol kaçırsın başlıyor cardozo hakkında yorum yapmaya .cardozo bekleneni verebilmiş değil falan. yav kardesım sen forum üyesi misin ? sen spikersin anlat gec .
            sanane trabzonspordan , yok efendım bu dakıkaya kadar trabzonspor gol atması lazımdı . yok efendım en erken trabzonspor başladı ama en hazır olmayan takım trabzonspor ..
            Sorduk mu kardeşim sana hazırmı degıl mı dıye ?

fenerbahcenın milyonluk kazıklarına tek laf etsene .

nani leş gibi oynuyor 6 maçtır . Ağzından bir kez "beklenenı henuz verebılmıs degıl" lafı bile cıkmıyor .

Ya ben bu spikerlerin kötü yorumlarını dınlemek zorunda mıyım ?
            demez cünkü fenere resmen tapiyor adam. o da kus ridvan gibi sikeciler söz konusu olunca objektif olamaz. adam ilk yaridaki canerin futbolcuyu cezasahasi icinde formasindan cekmesine ve rakibin yere dürülmesine (100de100 penalti ve kirmizi kart olmasi lazim) resmen "evet oyuncu 3. kez bedavadan faul almaya calisiyor, bunu cok sIk yapiyor" dedi.
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Para harcanacak yer sağ kanat forvet olmalı.Joel Campbell'a verilir mesela 7-8, bize sınıf atlatırdı.
              Satın alma opsiyonlu kiralama diye bir şey icad edilmişti acaba yönetimin haberi var mı?
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orhan Ak'ı sağlı sollu yatırdığı golün gifi var mı? Sipariş veriyoruz resmen
                Olimpiyatda macdaydim topu saga sola cekip vurmadikca kaleye trubunde bizde saga sola yatiyorduk muthis taraftar vardi trabzonspor seyircisinin..cok maca gittim kesinlikle efsanelerim arasina girmistir 2 1 lik mac..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Para harcanacak yer sağ kanat forvet olmalı.Joel Campbell'a verilir mesela 7-8, bize sınıf atlatırdı.
                  Joel den zarar etme olasılığımız yüzde 0 gibi,şu ahmak transferleri yapmasaydık alablirdik belki de
                  Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                  Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Satın alma opsiyonlu kiralama diye bir şey icad edilmişti acaba yönetimin haberi var mı?
                    Doğru işlere karşıyız, o yüzden bizi ilgilendirmez böyle şeyler

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olimpiyatda macdaydim topu saga sola cekip vurmadikca kaleye trubunde bizde saga sola yatiyorduk muthis taraftar vardi trabzonspor seyircisinin..cok maca gittim kesinlikle efsanelerim arasina girmistir 2 1 lik mac..

Bende o maçtaydım. Gerçekten efsane maçtı. Efsane goldü.

Sent from my iPad using Tapatalk
                      sürmene

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aldik
                        yani yüzünü mü aldık demek istiyorsun anlamadım biraz açıklar mısın
                        #

Yorum

• Son gün transferi gelse şöyle sürpriz bir isim. Jaja gibi..
                          Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aldik
                            hahahhaha

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O kadara gerek yok hurma gereksizi maasini versin yeter
                              Eleştirdik. Şahsen küfür de ettiğim doğrudur. Ama yaptığı transferler tam isabet. M Bia gibi bir adamın gelmesi büyük başarıdır.

Yorum

Doğru işlere karşıyız, o yüzden bizi ilgilendirmez böyle şeyler
                                Aklı olan adam 1,5 milyon € bedel ile 4,5-5 m € da satın alma bedelli kiralardı. aa pardon aklı olan adam demişim hay Allah
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X