maç boyu hiçbir oyuncuya tek laf etmedi . performansı dusuk futbolculardan hıc bahsetmedı .
1 haftadır köy takımı dedikleri takıma 89. dakıkaya kadar gol atamadılar agzını bıçak acmadı spikerin . attıkları golde faul.
Milli maç anlatır gibi maç anlatıyorlar .
bizim maçlarda ise alttan alttan bizi sürekli eziyorlar . cardozo 2 gol kaçırsın başlıyor cardozo hakkında yorum yapmaya .cardozo bekleneni verebilmiş değil falan. yav kardesım sen forum üyesi misin ? sen spikersin anlat gec .
sanane trabzonspordan , yok efendım bu dakıkaya kadar trabzonspor gol atması lazımdı . yok efendım en erken trabzonspor başladı ama en hazır olmayan takım trabzonspor ..
Sorduk mu kardeşim sana hazırmı degıl mı dıye ?
fenerbahcenın milyonluk kazıklarına tek laf etsene .
nani leş gibi oynuyor 6 maçtır . Ağzından bir kez "beklenenı henuz verebılmıs degıl" lafı bile cıkmıyor .
Ya ben bu spikerlerin kötü yorumlarını dınlemek zorunda mıyım ?
demez cünkü fenere resmen tapiyor adam. o da kus ridvan gibi sikeciler söz konusu olunca objektif olamaz. adam ilk yaridaki canerin futbolcuyu cezasahasi icinde formasindan cekmesine ve rakibin yere dürülmesine (100de100 penalti ve kirmizi kart olmasi lazim) resmen "evet oyuncu 3. kez bedavadan faul almaya calisiyor, bunu cok sIk yapiyor" dedi.
Yorum