İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamba douglas marin ndoye ben bunların içinden 3 tane imza bekliyorum
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünde istifa diye bağıranlardan biri de bendim fakat Allahsız komünist diye tezahüratla karşılık verildi. Ayrıca hayatımda ilk kez tezahüratların karşı tribünden ıslıklanarak kesildiğini duydum.
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamba douglas marin ndoye ben bunların içinden 3 tane imza bekliyorumTRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamba douglas marin ndoye ben bunların içinden 3 tane imza bekliyorum
forvet e ndoye .
kanatada kiralık marin
edit: sol bekte lazım .. ama sanırım olmayacak alper ve constantla nereye kadarEn son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 07.08.2015, 13:16.61
Yorum
-
İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledi marzionun haberi boşmuymuş , hayal kırıklığı.61
Yorum
-
Orhan Aydın
Ateşle dans: Sol bek ve Constant...
ilk 11'den Yumlu'yu ilk 14'ten de Deniz ve Sefa Yılmaz kardeşleri men etmedikçe ligde bir şeyler yapmamız kolay değil.
M'bia'nın, Rabotnicki karşısında taraftarı ateşlemeye çalışması da kaderin trajikomik bir cilvesi herhalde.En son Misafir tarafından düzenlendi; 07.08.2015, 13:16.
Yorum
-
Hurma ya güveniyorum ama benim babamin oğlu degil basarisiz olursa pilini pirtini toplar gider ..Daha ne gördünüz de adami yiyorsunuz....
Waris Yatabare Constant kadro disi kalan topcularla beraber adamin eline 15 kisilik enkaz verdiler adam ne yapsin...Ersun bu topculari istemedigi icin gitti Hurma göndermedi. .Bekara kari bosamak kolaydir ha deyince olmuyor bu isler...
Yorum
-
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKafayı mı yemiş millet, Allahsız komünist nedir yahu, bu tezahuratı yapanların çoğu da ya hapçı, ya otçudur Allah bilir
İşin ilginç tarafı, maratona sadece maç izlemeye gelmiş adamlar, İstifa diye bağırıldığında tepki gösterdiler. Maç içinde çıkardıkları tek ses buydu, tabi çekirdek çıtlamaları hariçBen Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünde istifa diye bağıranlardan biri de bendim fakat Allahsız komünist diye tezahüratla karşılık verildi. Ayrıca hayatımda ilk kez tezahüratların karşı tribünden ıslıklanarak kesildiğini duydum.Bunlara karamiş dalıyla girecen, nolacak bedava kombine dağıtılan ipsiz sapsız adamları doldurursan stada paralı askerin yaparsan olacağı buydu. Mide bulandırıcı, tiksinti verici adamlar, reziller ordusu ve komutanı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum