Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Samba douglas marin ndoye ben bunların içinden 3 tane imza bekliyorum
    Insallah

Yorum

Bu saatten sonra Samba olmayıp Douglas'ın olma ihtimali varmı abi ?

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tribünde istifa diye bağıranlardan biri de bendim fakat Allahsız komünist diye tezahüratla karşılık verildi. Ayrıca hayatımda ilk kez tezahüratların karşı tribünden ıslıklanarak kesildiğini duydum.
        Kafayı mı yemiş millet, Allahsız komünist nedir yahu, bu tezahuratı yapanların çoğu da ya hapçı, ya otçudur Allah bilir

Yorum

Abi dün gece Marzio Eduardo Vargası bize yazdı ? Bir bilgin var mı?
          TRABZONSPOR
          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• di marzionun haberi boşmuymuş , hayal kırıklığı.

Yorum

bir stoper samba diğeri ise mustafa ,aykut,uğur dan biri olsun .

forvet e ndoye .

kanatada kiralık marin

edit: sol bekte lazım .. ama sanırım olmayacak alper ve constantla nereye kadar
              En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 07.08.2015, 13:16.
              61

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                di marzionun haberi boşmuymuş , hayal kırıklığı.
                bir temas illaki vardır . ama belliki marin olmaya daha yakın
                61

Yorum

• Ateşle dans: Sol bek ve Constant...
                  ilk 11'den Yumlu'yu ilk 14'ten de Deniz ve Sefa Yılmaz kardeşleri men etmedikçe ligde bir şeyler yapmamız kolay değil.

M'bia'nın, Rabotnicki karşısında taraftarı ateşlemeye çalışması da kaderin trajikomik bir cilvesi herhalde.
                  En son Misafir tarafından düzenlendi; 07.08.2015, 13:16.

Yorum

• Hurma ya güveniyorum ama benim babamin oğlu degil basarisiz olursa pilini pirtini toplar gider ..Daha ne gördünüz de adami yiyorsunuz....

Waris Yatabare Constant kadro disi kalan topcularla beraber adamin eline 15 kisilik enkaz verdiler adam ne yapsin...Ersun bu topculari istemedigi icin gitti Hurma göndermedi. .Bekara kari bosamak kolaydir ha deyince olmuyor bu isler...

Yorum

• Abi temenni mi istihbarat mı?
                      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Avrupa da yokuz diye transfer yapmazsak seneye 5. Oliruz

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kafayı mı yemiş millet, Allahsız komünist nedir yahu, bu tezahuratı yapanların çoğu da ya hapçı, ya otçudur Allah bilir
                          Vallahi Allahsız-dinsizler de demiş olabilirler yanlış bilgi vemeyeyim, maçın sıcaklığı ile tam anlaşılmıyordu. Tribünler net bir şekilde bölünmüş durumda.

İşin ilginç tarafı, maratona sadece maç izlemeye gelmiş adamlar, İstifa diye bağırıldığında tepki gösterdiler. Maç içinde çıkardıkları tek ses buydu, tabi çekirdek çıtlamaları hariç
                          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                          (Dozer) Cemil Usta
                          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Tekrar yazalim

Vargas icin napoli 10 milyon istiyor.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tribünde istifa diye bağıranlardan biri de bendim fakat Allahsız komünist diye tezahüratla karşılık verildi. Ayrıca hayatımda ilk kez tezahüratların karşı tribünden ıslıklanarak kesildiğini duydum.
                              Günün şakası bu sanırım Bunlara karamiş dalıyla girecen, nolacak bedava kombine dağıtılan ipsiz sapsız adamları doldurursan stada paralı askerin yaparsan olacağı buydu. Mide bulandırıcı, tiksinti verici adamlar, reziller ordusu ve komutanı.

Yorum

• İsco yu 1 yıllığına kiralayalım adam bizi şampiyon yapar zaten
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X