Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu Arada Madem 5 milyon euro verecekdiniz adama 8taş maçından önce alsanıza Mübarekler
    5 milyon verildiyse garanti bir satis yada sponsorluk bulunmustur

denetim raporuna göre öyle bir gücümüz yok
    belki uzun vadeli ödeme planinlan

yatabareylen caen isi ne durumdaydi son?
    cardozo al sadd?
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak uykucu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      katılıyorum. fenere birde hakem federasyon ve medya desteğini de eklersen hiç zorlanmaz.
      Anadolu takimlari Bursa Basaksehir ayarinda olsa tehdit unsuru olustururlar ama bizim lig hakikaten çok kötü. .Hücum gücü yüksek olan büyük bir takım bizim ligde çoğu rakibe yediginden bir fazlasini atabilir..Biz karsi kaleye gidemiyoruz da diğerleri atabilir..

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok çok teşekkürler

Yattara efsaneydi ya hala 61 Numaralı Yattara formasını giyerim şu gol baştan aşağı kalite izleyince duygulandım be
        Bende cok severim, ilk almanya kampinda bir hazirlik macinda yakindan canli izleme firsati bulmustum. o gün cok heyecanlanmistim

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          5 milyon verildiyse garanti bir satis yada sponsorluk bulunmustur

denetim raporuna göre öyle bir gücümüz yok
          belki uzun vadeli ödeme planinlan

yatabareylen caen isi ne durumdaydi son?
          cardozo al sadd?
          cardozo yu satma çabaları devam ediyor galiba anlamadığım rabotnicki denilen köy takımına karşı gol atamadı diye yapıyorsunuz o maça göre konuşacaksak ilk önce onur u yollamamız gerekmez mi ?

Yorum

• Fatih tekkenin fenere Saraçoğlunda rustuye attığı golun gifi olsada izlesek
            You Will Never Walk Alone
            Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cardozo yu satma çabaları devam ediyor galiba anlamadığım rabotnicki denilen köy takımına karşı gol atamadı diye yapıyorsunuz o maça göre konuşacaksak ilk önce onur u yollamamız gerekmez mi ?
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Beyler neler oluyor transferde kısa bir özet alabilir miyim?
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bu arada Bursa maçında Mbia'nın taraftara hareketlerini gördünüz mü? Niye oturuyorsunuz buraya oturmaya mı geldiniz tezahürat yapsanıza dedi buradan ben bile anladım. Hasta oldum adama müthişti
                  Kasketliler geliyor...... O sene Bu sene.

Yorum

• İlk olarak uykucu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada Bursa maçında Mbia'nın taraftara hareketlerini gördünüz mü? Niye oturuyorsunuz buraya oturmaya mı geldiniz tezahürat yapsanıza dedi buradan ben bile anladım. Hasta oldum adama müthişti
                    Bir kere yapar bunu iki kere yapar bunu sonra oda ruhsuzlaşır gibime geliyor..
                    Yani şimdi kim inanir bu taraftarın önümüzdeki maçta çoskuyla takima destek vereceğine..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu şahsı uyaracak yetkili birisi yok mu böyle kendince laf sokmaya çalışması bu yanlış hatırlamıyorsam 3. oluyor kendisi eğer böyle boş boş konuşmak serbest ise bizde konuşalım yok tenis oynayanlar yok curling oynayanlar cidden eğer yazıcağınız düzgün bir iki kelime yoksa saçma sapan alıntılarınıza beni alet etmeyin

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyler neler oluyor transferde kısa bir özet alabilir miyim?
                        Reklamlardan sonra

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih tekkenin fenere Saraçoğlunda rustuye attığı golun gifi olsada izlesek
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatih tekkenin fenere Saraçoğlunda rustuye attığı golun gifi olsada izlesek
                            Gif yapmak nekadarda güzelmis

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir kere yapar bunu iki kere yapar bunu sonra oda ruhsuzlaşır gibime geliyor..
                              Yani şimdi kim inanir bu taraftarın önümüzdeki maçta çoskuyla takima destek vereceğine..
                              Valla ben de en çok bundan korkuyorum. Alışmamalı alıştırmamalıyız. Ama Trabzonlu trabzonsporlular takıma sahip çıkmıyorlar nedense. benim memleketimin böyle bir takımı olsa maçlarda kendimi yırtarım kesinlikle.
                              Kasketliler geliyor...... O sene Bu sene.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Reklamlardan sonra
                                Bizede reklamlar yani... Vay vay vay
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X