İlk olarak matrix tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar içi boş cümleler kurmaya hiç lüzum yok...
Şenol GÜNEŞ'in Beşiktaş'a Teknik Direktör olması onun Trabzonsporlu kimliğinden hiç bir şey götürmez!
Bazı arkadaşlarımızın algılamakta ve kavramakta zorlandığı şeyler var.
Biraz oturup düşünelim lütfen...
Mevcut Beşiktaş yönetiminde ''Şikeci'' diyebileceğiniz kim var?
Beşiktaş'ın şike damgası yemesine neden olan Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu kulüpte hala görev alıyor mu?
Cevabımız ''Hayır'' ise o zaman Beşiktaş'ın mevcut yönetimine şikeci demek yakışık alır mı?
Haklısınız Beşiktaş 2011 yılında şike ve teşvik eylemlerine bulaşmıştır. Fakat mevcut yönetimi bu eylemlerden uzak farklı bir yönetimdir.
Beşiktaş ve Eskişehir Kulüpleri Fenerbahçe ve Sivasspor gibi yaptıkları şikeye ve yöneticilerine sahip çıkmamıştır.
Bu ikisi arasındaki farkı görmek lazım! Fenerbahçe ve Sivasspor şike yapan yöneticilerine sahip çıkmıştır.
Halk tabiri ile ''Sıçtıklarını sıvamak için her şeyi yapmışlardır.''
Ama Beşiktaş ve Eskişehir'de durum böyle olmamıştır. Bu eylemlere karışan yöneticileri kulüpten uzaklaştırmış ve yenilemişlerdir.
O nedenle kime, neden şikeci dediğimize dikkat etmemiz gerekir.
Beşiktaş'ın mevcut yönetiminin 2011 yılındaki şike olayı ile uzaktan yakından ilgisi yok!
O nedenle ''Şenol GÜNEŞ şikecilere gitti'' sloganı bayat bir palavra olmaktan öteye gitmiyor.
Bu bakış açısı ile sadece kendi değerlerimizi aşağılarız. Bunu artık fark edin lütfen.
Ve şunu açıkça söylemem gerekir ki; Şenol GÜNEŞ'in Beşiktaş'a gitmesi benim gözümde değerini düşürmez!
Eğer ki Senol GÜNEŞ, Fenerbahçe ve Sivasspor gibi şikeye yapan yöneticilerin hala aktif görev yaptığı kulüplere giderse yadırganmalı!
Hatta protesto edilmelidir!
Fakat şu an ortada böyle bir durum söz konusu değildir.
O nedenle bırakın Şenol GÜNEŞ nerede Teknik Direktör olmak istiyorsa orada işini yapsın.
Bir yanlışı olursa da hemşehrileri her zaman onu eleştirmeye hazırdır.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ynt: Transfer Dosyası -9-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleenin sonunda Ertuğrul sağlam için Ersunu harcayacaklar yazıklar olsun böyle zihniyetlere# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşener dahil mi?
aslinda dahil degil
ama herseyde bir hayir vardi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar içi boş cümleler kurmaya hiç lüzum yok...
Şenol GÜNEŞ'in Beşiktaş'a Teknik Direktör olması onun Trabzonsporlu kimliğinden hiç bir şey götürmez!
Bazı arkadaşlarımızın algılamakta ve kavramakta zorlandığı şeyler var.
Biraz oturup düşünelim lütfen...
Mevcut Beşiktaş yönetiminde ''Şikeci'' diyebileceğiniz kim var?
Beşiktaş'ın şike damgası yemesine neden olan Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu kulüpte hala görev alıyor mu?
Cevabımız ''Hayır'' ise o zaman Beşiktaş'ın mevcut yönetimine şikeci demek yakışık alır mı?
Haklısınız Beşiktaş 2011 yılında şike ve teşvik eylemlerine bulaşmıştır. Fakat mevcut yönetimi bu eylemlerden uzak farklı bir yönetimdir.
Beşiktaş ve Eskişehir Kulüpleri Fenerbahçe ve Sivasspor gibi yaptıkları şikeye ve yöneticilerine sahip çıkmamıştır.
Bu ikisi arasındaki farkı görmek lazım! Fenerbahçe ve Sivasspor şike yapan yöneticilerine sahip çıkmıştır.
Halk tabiri ile ''Sıçtıklarını sıvamak için her şeyi yapmışlardır.''
Ama Beşiktaş ve Eskişehir'de durum böyle olmamıştır. Bu eylemlere karışan yöneticileri kulüpten uzaklaştırmış ve yenilemişlerdir.
O nedenle kime, neden şikeci dediğimize dikkat etmemiz gerekir.
Beşiktaş'ın mevcut yönetiminin 2011 yılındaki şike olayı ile uzaktan yakından ilgisi yok!
O nedenle ''Şenol GÜNEŞ şikecilere gitti'' sloganı bayat bir palavra olmaktan öteye gitmiyor.
Bu bakış açısı ile sadece kendi değerlerimizi aşağılarız. Bunu artık fark edin lütfen.
Ve şunu açıkça söylemem gerekir ki; Şenol GÜNEŞ'in Beşiktaş'a gitmesi benim gözümde değerini düşürmez!
Eğer ki Senol GÜNEŞ, Fenerbahçe ve Sivasspor gibi şikeye yapan yöneticilerin hala aktif görev yaptığı kulüplere giderse yadırganmalı!
Hatta protesto edilmelidir!
Fakat şu an ortada böyle bir durum söz konusu değildir.
O nedenle bırakın Şenol GÜNEŞ nerede Teknik Direktör olmak istiyorsa orada işini yapsın.
Bir yanlışı olursa da hemşehrileri her zaman onu eleştirmeye hazırdır.
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak Behzat_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim başkan gene fatih atik sefa yılmaz gibi adamları toplar kaçırsın şener i falan devam böyleHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleenin sonunda Ertuğrul sağlam için Ersunu harcayacaklar yazıklar olsun böyle zihniyetlere
Yorum
-
İlk olarak matrix tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş efsanedir. evet. 1996 da ve 2011 de elimizdeki kupayı kendi elleriyle şb ye vermiştir. evet gerçekten efsanedir.
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Baskan seciyordu alacagi oyunculari zaten.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenzer yorumları zamanında çok yaptım, eleştirildim de. Kilit soru Sadri Şener şikeden ceza alsaydı herkes Trabzonspor'lu olmayı bırakacak mıydı?
O leke hala üzerlerinde. Cezalarini cekmedikleri sürece benim gözümde Şikciler, ister bütün yönetim degissin ister degismesin. Mevcut yönetim o lekeyi temizlemek icin hic bir adim atmiyorsa onlarda ayni Şikeci yönetim gibi davranmis olur.
Sadri Senerin Şikeden ceza alsaydi burada senelerce deniliyor, Trabzonspor cezasini cekmesini ilk biz isterdik ! O lekeyi bize sürenlerede hesap sorardik. Bu davranisin fikri bile akillarin ucundan gecmediyse demekki hala Şikeci kafasi var onlarda.
Yorum
-
İlk olarak matrix tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş efsanedir. evet. 1996 da ve 2011 de elimizdeki kupayı kendi elleriyle şb ye vermiştir. evet gerçekten efsanedir.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
Yorum