Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şenol güneş efsanedir. evet. 1996 da ve 2011 de elimizdeki kupayı kendi elleriyle şb ye vermiştir. evet gerçekten efsanedir.
    sen çok film izliyosun galiba

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar içi boş cümleler kurmaya hiç lüzum yok...

Şenol GÜNEŞ'in Beşiktaş'a Teknik Direktör olması onun Trabzonsporlu kimliğinden hiç bir şey götürmez!

Bazı arkadaşlarımızın algılamakta ve kavramakta zorlandığı şeyler var.

Biraz oturup düşünelim lütfen...

Mevcut Beşiktaş yönetiminde ''Şikeci'' diyebileceğiniz kim var?

Beşiktaş'ın şike damgası yemesine neden olan Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu kulüpte hala görev alıyor mu?

Cevabımız ''Hayır'' ise o zaman Beşiktaş'ın mevcut yönetimine şikeci demek yakışık alır mı?

Haklısınız Beşiktaş 2011 yılında şike ve teşvik eylemlerine bulaşmıştır. Fakat mevcut yönetimi bu eylemlerden uzak farklı bir yönetimdir.

Beşiktaş ve Eskişehir Kulüpleri Fenerbahçe ve Sivasspor gibi yaptıkları şikeye ve yöneticilerine sahip çıkmamıştır.

Bu ikisi arasındaki farkı görmek lazım! Fenerbahçe ve Sivasspor şike yapan yöneticilerine sahip çıkmıştır.

Halk tabiri ile ''Sıçtıklarını sıvamak için her şeyi yapmışlardır.''

Ama Beşiktaş ve Eskişehir'de durum böyle olmamıştır. Bu eylemlere karışan yöneticileri kulüpten uzaklaştırmış ve yenilemişlerdir.

O nedenle kime, neden şikeci dediğimize dikkat etmemiz gerekir.

Beşiktaş'ın mevcut yönetiminin 2011 yılındaki şike olayı ile uzaktan yakından ilgisi yok!

O nedenle ''Şenol GÜNEŞ şikecilere gitti'' sloganı bayat bir palavra olmaktan öteye gitmiyor.

Bu bakış açısı ile sadece kendi değerlerimizi aşağılarız. Bunu artık fark edin lütfen.

Ve şunu açıkça söylemem gerekir ki; Şenol GÜNEŞ'in Beşiktaş'a gitmesi benim gözümde değerini düşürmez!

Eğer ki Senol GÜNEŞ, Fenerbahçe ve Sivasspor gibi şikeye yapan yöneticilerin hala aktif görev yaptığı kulüplere giderse yadırganmalı!

Hatta protesto edilmelidir!

Fakat şu an ortada böyle bir durum söz konusu değildir.

O nedenle bırakın Şenol GÜNEŞ nerede Teknik Direktör olmak istiyorsa orada işini yapsın.

Bir yanlışı olursa da hemşehrileri her zaman onu eleştirmeye hazırdır.
      Benzer yorumları zamanında çok yaptım, eleştirildim de. Kilit soru Sadri Şener şikeden ceza alsaydı herkes Trabzonspor'lu olmayı bırakacak mıydı?
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ynt: Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        enin sonunda Ertuğrul sağlam için Ersunu harcayacaklar yazıklar olsun böyle zihniyetlere
        Abi onlara ben mağara adamı zihniyeti diyorum boşver bunlar parazit
        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şener dahil mi?
          sener imzaladimi

aslinda dahil degil
          ama herseyde bir hayir vardi
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar içi boş cümleler kurmaya hiç lüzum yok...

Şenol GÜNEŞ'in Beşiktaş'a Teknik Direktör olması onun Trabzonsporlu kimliğinden hiç bir şey götürmez!

Bazı arkadaşlarımızın algılamakta ve kavramakta zorlandığı şeyler var.

Biraz oturup düşünelim lütfen...

Mevcut Beşiktaş yönetiminde ''Şikeci'' diyebileceğiniz kim var?

Beşiktaş'ın şike damgası yemesine neden olan Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu kulüpte hala görev alıyor mu?

Cevabımız ''Hayır'' ise o zaman Beşiktaş'ın mevcut yönetimine şikeci demek yakışık alır mı?

Haklısınız Beşiktaş 2011 yılında şike ve teşvik eylemlerine bulaşmıştır. Fakat mevcut yönetimi bu eylemlerden uzak farklı bir yönetimdir.

Beşiktaş ve Eskişehir Kulüpleri Fenerbahçe ve Sivasspor gibi yaptıkları şikeye ve yöneticilerine sahip çıkmamıştır.

Bu ikisi arasındaki farkı görmek lazım! Fenerbahçe ve Sivasspor şike yapan yöneticilerine sahip çıkmıştır.

Halk tabiri ile ''Sıçtıklarını sıvamak için her şeyi yapmışlardır.''

Ama Beşiktaş ve Eskişehir'de durum böyle olmamıştır. Bu eylemlere karışan yöneticileri kulüpten uzaklaştırmış ve yenilemişlerdir.

O nedenle kime, neden şikeci dediğimize dikkat etmemiz gerekir.

Beşiktaş'ın mevcut yönetiminin 2011 yılındaki şike olayı ile uzaktan yakından ilgisi yok!

O nedenle ''Şenol GÜNEŞ şikecilere gitti'' sloganı bayat bir palavra olmaktan öteye gitmiyor.

Bu bakış açısı ile sadece kendi değerlerimizi aşağılarız. Bunu artık fark edin lütfen.

Ve şunu açıkça söylemem gerekir ki; Şenol GÜNEŞ'in Beşiktaş'a gitmesi benim gözümde değerini düşürmez!

Eğer ki Senol GÜNEŞ, Fenerbahçe ve Sivasspor gibi şikeye yapan yöneticilerin hala aktif görev yaptığı kulüplere giderse yadırganmalı!

Hatta protesto edilmelidir!

Fakat şu an ortada böyle bir durum söz konusu değildir.

O nedenle bırakın Şenol GÜNEŞ nerede Teknik Direktör olmak istiyorsa orada işini yapsın.

Bir yanlışı olursa da hemşehrileri her zaman onu eleştirmeye hazırdır.
            Sen kendini böyle avut. Ben inanmiyorum bu habere, ama dogruysa Senol Günes'te gözümde ayni o gecen ay oy icin kullanilan ve bundan gram utanmayan Shotalar, Tolunaylar gibi kocaman bir 0 olur.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Behzat_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizim başkan gene fatih atik sefa yılmaz gibi adamları toplar kaçırsın şener i falan devam böyle
              Evet Baskan seciyordu alacagi oyunculari zaten.
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                enin sonunda Ertuğrul sağlam için Ersunu harcayacaklar yazıklar olsun böyle zihniyetlere
                Artık kendilerini de harcasalar ya

Yorum

şenol güneş efsanedir. evet. 1996 da ve 2011 de elimizdeki kupayı kendi elleriyle şb ye vermiştir. evet gerçekten efsanedir.
                  96 yı bilmem ama 2011 de resmen çaldılar hırsızlar şampiyonluğumuzu

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet Baskan seciyordu alacagi oyunculari zaten.
                    Valla ben halilodzicin sefayi fatihi fln istedigini dusumuyorum açıkçası. Adam mejaniyle belkalemi istedi onlar da Iyi cikti

Yorum

• ersun yanal iyi hos da 8-10 adam istemesi sizcede abartı değilmi ? 2defans 1önlibero 1de forvet al tmm. 2. ligden yenimi çıktık hergelen 10 dan acıyo kapıyı

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benzer yorumları zamanında çok yaptım, eleştirildim de. Kilit soru Sadri Şener şikeden ceza alsaydı herkes Trabzonspor'lu olmayı bırakacak mıydı?
                        O takim Şikeci olmasa oynanmayan Süper Kupa'nin hesabini sorar.
                        O leke hala üzerlerinde. Cezalarini cekmedikleri sürece benim gözümde Şikciler, ister bütün yönetim degissin ister degismesin. Mevcut yönetim o lekeyi temizlemek icin hic bir adim atmiyorsa onlarda ayni Şikeci yönetim gibi davranmis olur.

Sadri Senerin Şikeden ceza alsaydi burada senelerce deniliyor, Trabzonspor cezasini cekmesini ilk biz isterdik ! O lekeyi bize sürenlerede hesap sorardik. Bu davranisin fikri bile akillarin ucundan gecmediyse demekki hala Şikeci kafasi var onlarda.

Yorum

• vay be Şenol Hoca bile sorgulanır olmuş.

Atiba'nın boş balon bir oyuncu olduğunuda şahit oldum ya burada bize Constant gibi balon falan değil böyle patates çuvalı gibi bişey-böyle oyuncular müstehak.

Yorum

• Ya ciddi ciddi Hacıosmanoğlu ne yüzle hala koltukta oturuyo? Her işi yüzüne gözüne bulaştırdı,bu adam varken başarı geleceğine inanan var mı hala ?

Yorum

Afrikada ne tür canlilarla etkilesimde bulundunuz acabada böyle şizofreni yorum yaptiniz.
                              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• atiba jimnastiğin en önemli oyuncusuydu biz alabilirdik tolgayın rövanşı olurdu.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X