bize ne senol günesden ya nereye giderse gitsin, mbia transferini bitdi diye acikladilar yine rezil olma imkanimiz var asil meselemiz bu olmali suanda senol günes degil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTSL'den tek bir futbolcu için bile uğraşmaya değmez.
şeneri,atıfı,vesaireyi top niyetine oynayacak ne topçular var sözleşmesi bitmiş.“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
Hey gidi Şenol Güneş devre arası 2 topçunu şu ligde en fazla 4.5. veya 6 . olacağını bile bile Trabzon'a yollamadın rest çektin o zaman burada yazdım sene sonu hepsi İstanbul takımlarına gider sende ettiğinle kalırsın diye gözün aydın , zaten avrupaya gidemedi Bursa devre arasıda gidemeyeceği belli idi nedir bizim insanımızdaki bu ego hep ben varken başarı olsun nidaları ben yoksam bir hiçsiniz tavırları, yazık kendi insanımız bile bizi hakir görüyor, diğer 3 takımın eski yöneticileri oyuncuları hocaları oyuncu ayartır gitsin diye bizim efsanelerimizde çomak sokar, Bursa'nında Şenol Güneş'inde başı sağolsun geçmiş olsun.DOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehey gidi Trabzonspor taraftarı...
günü bırak saatlik rüzgara göre en dip matemlerden nirvanaya çıkabiliyoruz..
geçen yıl da benzeri şeyler yaşandı
twitter kaynaklı her paylaşım baz alınarak burada fırtınalar kopartılıyor.
geçen yıl onca transfere rağmen,ucuz kombine-bilete rağmen, Cardozo sevdalılarına rağmen stattaki seyirci sayısını gördük
(not: sadece futbolu seven biri bile Trabzon'da maça gider izler benim 3 yıldır Gençlerbirliği kombinesi almam gibi)
daha Süleyman Hurma tek açıklama yapmamasına rağmen adamı darağacına asacaklar
kendi topçusunu bu kadar hor gören bizden daha kötüsü yoktur eminim , son örnekleri zeki ve diğerlerini geçtim: volkan şen ve erkan..
kişisel görüşümdür, bizim başarıyı yakalayamamamızın en büyük sebebi taraftardır..
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYildiz topcu getirmek zor diyolar bide, fernandao mesela bursa yerine trabzona gelmez miydi? Emenike karabukde oynadi, bu adami zamaninda alip trabzona getiremez miydiler?
Madem ersun topcu bulma konusunda cok Iyi, madem hurma cok Iyi boyle 4 5 yabanci bul getir Kimse de senin yoluna tas koymaz.
Yoksa mbianin sözleşmesinin bittigini nasil topcu oldugunu tum dunya biliyor zaten. Bu mu transfer başarısı.
Ayrica senerle falan sampiyon olunmaz. Yabanci siniri yok hala senere okadar para vermeyi dusunuyolar. Sener bi Mac kotu oynasin gol yiyelim o kanattan bizim taraftar 2. Macdan yuhlamaya baslar. Devre arasi sag bek transferleri havada ucusur.En son special one tarafından düzenlendi; 04.06.2015, 17:03.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa Şenol Güneş olmasa da 6. Olurdu o yüzden Bursalilarin pek de fazla uzulmesine gerek yok .
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımın scout ekibi yokmu her sezon saçma sapan transferler yapılıyor.Direkt ilk 11 oynayabilecek 6 oyuncuya ihtiyacımız var ve biz hala transfer yapabilmiş değiliz.Para var ama doğru oyuncu bulup doğru transfer yapacak doğru kadro kuracak bir yönetim ve teknik heyet yok.
Ersun yanal ve süleyman hurma dünyanın parasını alıyorlar doğru dürüst bir kadro kuramayacaklarsa yakında kovulurlar.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa Şenol Güneş olmasa da 6. Olurdu o yüzden Bursalilarin pek de fazla uzulmesine gerek yok .
başarı hep birlikte gelir. çoktan transferini ayarlamış, para alamadığını söyleyen futbolcularla yaptığı iş fazla bile.
Yorum
-
Hiç yoktan adamlar bir sene futbol izlediler, biz ise kanser olduk.
Yorum
Yorum