Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yanlış anlama timi işbaşında arkadaş katıl katılma. ama seviyeyi düşürme.

Yorum

• şenol güneş sevsin sizi

Yorum

• Ynt: Transfer Dosyası -9-

67 hıza 398 lira ceza yedim
        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Berk's team up tarafından gönderildi
          Oyuncularimiz...

sana bisey soranmi oldu
          yürü git kendi cöplügüne
          siz oyuncu ayartmaylan kalmadiniz, bu sene sikede yaptiniz
          2012 de hersey aciklayacam diye afkuran hocanizda sizi satip bas sikecilerin kucaginda kadinligini üstlendi

orayi cekme burayi cek
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• o bizi sevsin biz de onu. ama eleştirelim birazda.

Yorum

• ha bak şenol hoca adam mıdır. evet. adamın dibidir. imzamı atarım. şahsına çok güvenirim. ama daha çok çalışması ve saha içinde dönen dolaplara karşı daha dikkatli olması lazım. yoksa hocamız on numara insandır.

Yorum

• Twitter' da Canales muhabbeti var ancak doğruluk payı tartışılır.
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak matrix tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  9 puan öndeki takımı şampiyon yapamayan kendisidir. elin teknik direktörü penaltılar irdelenmeli derken hep sustu. saha içinde kalmalıyız gibi bi şeyler geveledi ağzında. 6 puan önde gittiğin Kadıköy'deki maçta takıma ne oynattı. kenarda su içerek maçlar kazanılmıyor. lugano'nun giray'ı nasıl ezerek golü attığını o vakite kadar oyuna müdahale edemediğini, o akşam kişiliksiz bir futbol oynattırarak rakibe şb ye psikolojik üstünlüğü kaptırdığını düşünüyorum. ayrıca o hafta içinde de bjk ye de kupadan elenme sebebimizin tamamen kendisidir.1996 ya girmiyorum bile. en son istifa ettiği maç olan elazığ maçında yardımcısı ünal'la beraber çaresizliklerini tribünden izlerken hırsımdan ağlıyordum.ve dedim ki bu adam iyi bir adam olabilir. temiz dürüst ahlaklı olabilir. ama asla büyük bir teknik direktör olamaz. keşke yanılsam. bak dün gece Bursa'da da aynı şey oldu. finali bir türlü beceremiyor hemşerimiz ne yazık ki. beşiktaş'a gidecek ve orada da başarısız olacak. sonra da ''Trabzonlu değil mi. bunların alayı fason.'' algısına çanak tutmuş olacak.

not: ben belki de bardağın boş tarafına bakıyorumdur. ama eminim ki dolu tarafı bardağın % 10 u bile değildir.
                  96 ve 2011 de 82 puan toplamis adami nasil boyle elestirebilirsin ? Su ligde 80 barajini gecip sampiyon olamayan bi takim var mi ? Ben hatirlamiyorum. Her zaman birileri uzerimize oynuyo bizi sampiyon yapmak istemiyorlar gözunuzmu kör ? Kenetlenip topyekun karsilik verceginize kendi aramizda dagiliyoruz. Elin teknik direktoru irdelenmeli diyosa ne olacak onun seviyesine inmedi diye senol gunesmi suclu ? Kadikoyde şb macinda senol gunesin yanina gelmedi o irdelenmeli diyen sahis srnol gunes kalkti gitti yerin dibine soktu o adami. Bizdemi serefsizlik yapalim sampiyon olacaz diye nasil bir mantik var sizde ? Trabzonda olan renktaslarim; su tribunleri doldurun Allah rizasi icin
                  En son Mustafa Çakar tarafından düzenlendi; 04.06.2015, 18:02.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

Şenol Güneş eğer Bjk'ye giderse büyük sıkıntı bence,bu tür tercihler ister istemez insanlara laf söyleme ve serzeniş hakkı doğuruyor.
                    Keşke bir yurt dışı daha yapsa.Şenol Güneş bu takımın her başarısında emeği olan birisi,yaşayan efsanemiz bir Istanbul takımında görev alması onun temsil ettiği değerlere ters.Şikeden ceza almış bir takım Bjk ve şu anda bunun sportif cezasını çekmedi,o camianın eski başkanı da kukla olarak Şenol Güneş'in emeğinin verilmesini engelledi.
                    Büyük hata yapar eğer bu yönde bir tercih yaparsa.
                    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Şike yapan takıma giderse şenol hoca biter benim içinde

Eğerki bjk şike cezası alıp aklansaydı o zaman amenna derdim ama öyle bi durum yok maalesef.

Giderse iki paralık olur istanbulunda oyuncağı olur.

Yorum

• Ali Çil ‏@trabzondan 1 Min.Vor 1 Minute
                        Mbia transferinin yattığı ve yatacağı yok. Bekleyin ve görün. Ama transferin gerçekleşmemesini isteyen çok. Doğaldır.

Yorum

• sıçtınız bugünün içine , alın transferinizi bu forumun dışardan trole ihtiyacı yok , eyvallah.

Yorum

• Mario Bolatti şu an serbest gözüküyor.

Porto, Fiorentina, Internacional gibi kulüplerde görev almış. 12 kez Arjantin milli takım forması giymiş. Eskiden istediğim bir oyuncuydu. Daha sadece 30 yaşında. Geçen sezon Botafogo'da 36 maça çıkıp 4 gol atmış. Bir ön libero için gayet iyi.

Takım içinde önemli bir oyuncu olabilir ve çok yüksek bir yıllık ücret talep edeceğini sanmıyorum. Belluschi, Josue etkisi yaratabilir.

Yorum

• o değil de mustafa topaloğlu'nun cim bom şarkısını duydunuz mu. duymadıysanız abi hemen izleyin. bu kesinlikle kaçmaz.

Yorum

• Son günler de yaşanan hadiseler bakılırsa ( şenol hocanın bjk ve senerin de fb ile anlaşması) Trabzon sevdasının yapmacık olduğunu kanaat getirdim. Şener karadenizliydi dimi fanatik ts lı babası vardı filen filen eee ne oldu şenol hoca efsanesi vardı efsane dediğin en güçlü rakibine gitmez şimdi ts nin başına davet etsen gelmez bile yani anlayacağınız Özüne dönme yok fanatik muhabbetlerine inanmıyorum nerde para varsa satış olur.

Bu olaylar dan sonra benim umudum da gitgide bitiyor malesef ki birlik olmamız gereken yerde kendi özevlatlarımız bizi bırakıp gidiyo

Yorum

Yükleniyor...
                                X