Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha önce 20 sayfa Cardozo konuşuluyordu, son 20 sayfa da Deep Blue Adam dünya yıldızı
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• arkadaşlar sizden rica ediyorum. lütfen ve lütfen kendimizden yaşça büyüklere gereken saygıyı gösterelim. hepimiz karadeniz insanıyız. trabzonlu yada trabzonsporluyuz. herşeyden önce hepimiz bu takımın neferiyiz.

saygısızca kelimeler ithamlarda bulunmayalım. adamın yorumlarını yada paylaşımlarını sevmiyorsanız görmezden gelin. birbirimizi kırdığımız yetmez mi?

Senelerdir trabzonspora ve trabzonsporlulara bizler bu şekilde davranarak zarar vermedik mi? yeterin artık yahu biz düşman değiliz hepimiz aynı taraftayız. ulan fenerlilere karşı bu kadar katı değilsiniz bi üslubunuzu, terbiyenizi takının yahu, adamın paylaştıklarından size ne?? ne ilgilendiriyor. niye uğraşıyorsunuz birbirinizle.

adamlar uğraşıyor birşeyler paylaşıyor. anca kötülüyoruz. eee sende bi bilgi edinde paylaş o zaman adamın bilgisini teyitle yada çürüt. hadi o kadar çevren varsa,

yahu bırakalım renktaşlar bırakalım. bu forum nice nezih insanı bu şekilde tavırlarla kaybetti, azıcık saygı AZICIK SEVGİ, VE MÜSAMMAA lütfen
      TS

Yorum

• Ümit abi 100 kişiden 95 i seni seviyor ve klavyenden dökülen cümleleri heyecanla okuyoruz. 5 i 95'e tercih etme abi ..
        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          daha önce 20 sayfa Cardozo konuşuluyordu, son 20 sayfa da Deep Blue Adam dünya yıldızı
          o gönüllerin yıldızı abi rahat ol
          TS

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu sayfalardan ve özelden destek veren tüm kardeşlerime sonsuz teşekkürler ediyorum. Gereksiz bir alınganlık oldu sanırım. Açıkçası bu kadar sevildiğimi de bilmiyordum. Konuyu özel bir meseleye dönüştürmek bana yakışmadı. O nedenle, teşekkür ettiğim herkesten, aynı zamanda özür diliyorum... Sağolun, varolun dostlar...
            Ümit Abi geçen başka meselede bu kadar alınganlık yapmadın
            En son Murat KARAKURT tarafından düzenlendi; 04.06.2015, 22:42.

Yorum

Bu sayfalardan ve özelden destek veren tüm kardeşlerime sonsuz teşekkürler ediyorum. Gereksiz bir alınganlık oldu sanırım. Açıkçası bu kadar sevildiğimi de bilmiyordum. Konuyu özel bir meseleye dönüştürmek bana yakışmadı. O nedenle, teşekkür ettiğim herkesten, aynı zamanda özür diliyorum... Sağolun, varolun dostlar...
              estağfurullah abi bu senin özelinde değil bak niceleri senin gibi foruma küstürüldü.

sen elbetteki bir büyüğümüzsün. saygımız sonsuz sevgimizde öyle ama bunun mantalitesinde olmayan o olgunlukta olmayan insanlarda elbette olacak, o nedenle sen bazı kem gözleri ve şer sözleri esgeçmelisin yaşının verdiği tecrübe ve ağırlığı koyarak hadsiz insanlarla muhatap olmamalısın abi
              TS

Yorum

• neyse ee bi kaç saattir yoktum neler oldu bitti bakalım birisi anlatsın bi zahmet arkadaşlar ne durumdayız
                TS

Yorum

Biz her zaman yanındayız abi. Bu forumun sana ihtiyacı var
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Sener fenere gitmis son dakka geciyo

Yorum

• Waris kiralanacak denmiş. Bizim yönetimden beklenmeyecek kadar mantıklı bir hamle olur.
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

sizinle uzun zamandır tartışmıyoruz özlettiniz tartışmalarınızı

Öncelikle bildiğiniz şeyleri bizimle payşatığınız için tekrardan teşekkürler.Sonuc olarak size bu paylaşım hicbirşey kazandırmıyor aksine hakarete ugruyorsunuz.Yalnız kucuk bir eleştiri genelde münakaşa ettiğiniz kişiler gencler.Bilirsiniz biraz heyecanlı oluyorlar mazur gormek gerekli.O yaşlarda Trabzonspor icin cok kişiyle tartıştıgımı bilirim.Kan deli akıyor malum.

Ve affınıza sıgınarak bir başka minik eleştri.Kime ve neye kızarsanız kızın lütfen kişileri statü ile değerlendirmeyin.Benimle görüsmesi icin 3 sekreter gecmesi lazım lafı sizin insan kalitenize yakışmaz.Zira insanlar statüleri ile değil özbenlikleri ile değerlendirilmeliler.,,

Eleştirilerimde haddimi aştıysam kusura bakmayın.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak emperora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar sizden rica ediyorum. lütfen ve lütfen kendimizden yaşça büyüklere gereken saygıyı gösterelim. hepimiz karadeniz insanıyız. trabzonlu yada trabzonsporluyuz. herşeyden önce hepimiz bu takımın neferiyiz.

saygısızca kelimeler ithamlarda bulunmayalım. adamın yorumlarını yada paylaşımlarını sevmiyorsanız görmezden gelin. birbirimizi kırdığımız yetmez mi?

Senelerdir trabzonspora ve trabzonsporlulara bizler bu şekilde davranarak zarar vermedik mi? yeterin artık yahu biz düşman değiliz hepimiz aynı taraftayız. ulan fenerlilere karşı bu kadar katı değilsiniz bi üslubunuzu, terbiyenizi takının yahu, adamın paylaştıklarından size ne?? ne ilgilendiriyor. niye uğraşıyorsunuz birbirinizle.

adamlar uğraşıyor birşeyler paylaşıyor. anca kötülüyoruz. eee sende bi bilgi edinde paylaş o zaman adamın bilgisini teyitle yada çürüt. hadi o kadar çevren varsa,

yahu bırakalım renktaşlar bırakalım. bu forum nice nezih insanı bu şekilde tavırlarla kaybetti, azıcık saygı AZICIK SEVGİ, VE MÜSAMMAA lütfen
                          Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

tmm o zaman abi yeni duyumları alalım
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Seneri cok istiyodum fenere gitmis , sefa yilmaz asknda cok iyi bir bek olur

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

Deep blue bey var mı bir gelişme

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X