Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hissediyorum 2010/11 ruhu geri geliyor....
ne odamı gelıyor...
ne odamı...
yapma ya...
bide o mu...
-------------
sağlı sollu...
çok oldu...
kaldi üç beş gün!!!
hadi kalkalım ayağa...
dehşet bir kadro geliyor basbayağa...
"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehissediyorum 2010/11 ruhu geri geliyor....
ne odamı gelıyor...
ne odamı...
yapma ya...
bide o mu...
-------------
sağlı sollu...
çok oldu...
kaldi üç beş gün!!!
hadi kalkalım ayağa...
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleberbat oynuyor hiç gerekli değil kanka
manenin 3 dakikada hattrick yaptığı maçı izleDoğruya doğru konuşalım ...
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePanathinaikos onursal başkanı Tolga Mesut Bey . Nikolaos Karelis nasıl bir forvettir dikkatimi çekti son zamanlarda..
Kanka ligin ikinci yarısını doğru düzgün izlemedim. Hele Oly'nin ligi açmasına yol verince iyice izlemedim ... Ama Karelis'in hâlâ zamanı ihtiyacı var ...9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehissediyorum 2010/11 ruhu geri geliyor....
ne odamı gelıyor...
ne odamı...
yapma ya...
bide o mu...
-------------
sağlı sollu...
çok oldu...
kaldi üç beş gün!!!
hadi kalkalım ayağa...
Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBek mi kanat mı abi ?
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu video' nun daha iyisi ve daha uzunu Mustafa Yumlu için bile yapılır.9 # Osvaldo'
Yorum
-
ne odamı gelıyor...
ne odamı...
yapma ya...
bide o mu...
-------------
sağlı sollu...
çok oldu...
kaldi üç beş gün!!!
hadi kalkalım ayağa...
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
ne odamı gelıyor...
ne odamı...
yapma ya...
bide o mu...
-------------
sağlı sollu...
çok oldu...
kaldi üç beş gün!!!
hadi kalkalım ayağa...
#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir hatasıyla asacak isek böyle oyuncuları Cardozo'yu Napoli maçından sonra öldürmemiz gerekiyorDoğruya doğru konuşalım ...
Bak vlaar'ı bende çok yazdım kadrolarıma koydum felan ama bu sezon felaket ya izleyince abdullah avcıya döndüm yeminle
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi maçları izlerken sizleri de yanıma çağıramadığım için kusura bakmayın. Kuru kuru adını ya da transfermarkt linkini paylaşmak yerine videosunu koyayım dedim. Hata ettim demek ki.
Edit: Denk geldiğim o 2-3 maçta aklımda kalan tek olumlu hareketi olmadı.En son kyodou tarafından düzenlendi; 03.06.2015, 20:15.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
Yorum