Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Allahtan ki bahsettikleri adam daha yeni transfer olmuş
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• @Burak abicim sen her topçuya ulaşabiliyosun şu Guidettiye de bi ulaşır mısın aklını falan çel
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Mbia ______ Belluschi

M.Ekici

Belluschi'nin sözleşmesi bitecek bursanın anlaşma durumu nedir kendisiyle. Şöyle bir kurguladım da fena durmadı .
        .

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hurma haklı
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Altuğ Atalay bu kulübe nerden vuracağını şaşırmış.
            Vanaken Brugge' ye gidecek bikere. Sanki Hurma ile Ersun yanal değil de haberi yapan tartışmış. İnsan film senaryosu kurarken bile azcık gerçeklik payını düşünür be kardeşim.
            En son kyodou tarafından düzenlendi; 02.06.2015, 15:53.
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Gelecek sezon Aytaç Kara'yı unutmayalım. Kondisyonerimiz başarılı biri, bununla beraber sezon başı çalışmalar ile çoğu oyuncumuz çıkış yakalayacaktır özellikle aytaç.

Yorum

• S.Mbia göz kapalı transfer edilmeli. Su anda en fazla fire veren mevki merkez, öncelikle merkez sağlama alınmalı..

Yorum

• Herkes ayrı ayrı her mevkiye komutan topçular istiyor, bu takıma 2-3 tane komutan topçu yeter bize asker de lazım tıpkı Bourceanu gibi.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• twitterden bilgi paylaşmak yasak mı ? neden silindi demin yazdığım

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mbia ______ Belluschi

M.Ekici

Belluschi'nin sözleşmesi bitecek bursanın anlaşma durumu nedir kendisiyle. Şöyle bir kurguladım da fena durmadı .
                      bence yapılacak en mantıklı hareket josue ve belluschi'yi transfer etmek.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mbia ______ Belluschi

M.Ekici

Bence bize orta sahada ofansiften çok iki yönlü biri lazım. Colman, Ander Herrera, Pogba tarzı biri daha iyi olur bence. Yoksa yine orta sahada zayıf kalırız gibime geliyor..
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bellushi, Tunay TORUN, Batalla gibi oyuncular da iyi yedek olur.

Şu Bursa'lı Fernandao alınırsa var ya Oscar ile gol rekoru kırarlar.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            twitterden bilgi paylaşmak yasak mı ? neden silindi demin yazdığım
                            Bilgi paylaştığınız hesap, tamamen asılsız bir bilgi ortaya atmış.

Diğer paylaşımları da gayet seviyesiz...

Asılsız haberlere yer vermiyoruz..
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• bence bu adam şaka "holiday time" diyor ya
                              #

Yorum

• önce günün haberi
                                Asbaşkanımız Nihat Demir: Kimse 1461 Trabzon üzerinden hesap yapmaya kalkmasın

sükür ve sükran

belfodilmi guidettimi sorusuna

guidetti daha golcü, cardozonun genc versiyonu diyebiliriz
                                belfodil bence daha yetenekli ama henüz bu yeteneklerini sergileyecek kilidi acamadi, daha hareketli, dribbling özelliklerine sahip
                                bence forvetlerin birbirine benzer olmasi iyi ama 2 tane ayni versiyonda iyi degil, degisiklik yaptinmi rakipin biseyin degistigini anlamali diye düsünüyorum

ikiside dogru karadir ama ben ishak belfodili secerdim, sakatlik sonrunlarida guidettinin bu kararda etkin
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X