Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi Salih'i gsye geri göndersek, ceza felan ödememiz lazım mi?
    Gerekmiyorsa ne bekleniyor??
    sampiyonluk kutlamalarina gitmedi mi Salih? Gelmesin daha geriye filan....

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi konsolun çocukluğu olmaz ayıp ediyon Fifa pes serisinde 12.yilimi kutluyorum bu yaz yaşım daha küçük bir de
      bak al Fatih Fer'i tam bir canavar neyse şimdi millet kızacak konu dışına çıkmayalım

Yorum

• Bilbao bize Unai Lopez'i vermez mi ya

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeş ismini yazda bilelim bu arada sen başkan değilsin değilmi yoksa İHO'SUN Şaka şaka .
          kus değiliz değilmi jajayı seven adam her kesi sever
          Aytaç abi ismim.

Trabzonspora benim izlediğim gelmiş en iyi futbolcular listesi yapayım abi dur

1-Jaja
          2-Fatih Tekke
          3-Onur
          4-Yattara
          5-Bosingwa
          6-Gökdeniz
          7-Burak
          8-Hami
          9-Selçuk
          10-Szymek

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bak al Fatih Fer'i tam bir canavar neyse şimdi millet kızacak konu dışına çıkmayalım
            Biliyorum abi Career modda Wanyama nin yancisi olarak oynatiyorum uzun zamandır. Bu sene yerini kaptırdı ama her neyse kinu dışına cikmayalim
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cardozo 24 te olabilir. 23 veya 24 gol attı bu sezon
              20 gol attı. 17 lig. 2 kupa. 1 Avrupa kupasinda
              „Choose a lazy person to do a hard job.
              Because a lazy person will find an easy way to do it.“
              BILL GATES

Yorum

• Stopere Attamah'ı alalım yakın zamanda Bursaspor'la anlaştı haberleri falan çıktı inşallah yalandır topu oyuna sokma becerisi ve hızı çok iyi Ünal Karaman'da bu özelliğinden dolayı ön libero oynatıyordu zaten

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  MBia ismini defalarca yazan biri olarak hatta Banega ile birlikte alınmasını isteyen biri olarak. Mbia yı Medjani ve Zokora ile kıyaslanmasını dopru bulmuyorum. Ayrıca bu arada Mbia'nın gol koklama becerisi en az Medjani kadar iyidir. Asist özelliği ise ya da hazırlık pası becerisi Medjani'den de kat kat iyidir. Zannettiğiniz kadar düz bir oyuncu hiç değildir. Mbia'yı aldık da taraftar beğenmiyor. Blok bağlantısını kusursuz şekilde sağlayabilecek çok iyi bir oyuncudur. Alınırsa hepimiz göreceğiz..
                  Benimde en beğendiğim özelliklerinden birisi bu kafa topu hakimiyeti. Sanırım seneye de en fazla duran top golü atan takım olacağız.

M'bia'nın bir başka özelliği de iyi top saklaması. Kolay kolay top vermez.

Seyrederken dikkatle izlerseniz yüzünü hep topa döner. Alan savunmasını çok iyi yapar. Topun bir sonra gideceği yeri önceden kestirerek baskısını yapar.

Yani hakikaten üst düzey bir futbolcu, iyi bir profesyonel, mevkisinin belkide dünyadaki sayılı örneklerinden.
                  HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• ----------------------------- Onur -----------------------

Sener ------- Boss ---------- Medjani ----- Yusuf

-------------------- Mbia ----------------------

------------- Ekici ----------- Danny ----------

Konoplianka ---------------- Yarmolenko

----------- Oscar Rene Cardozooo -----------

Hayaller..

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      cardozo 24 te olabilir. 23 veya 24 gol attı bu sezon
                      17 süper lig 1 avrupa ligi 2 Türkiye kupası olmak üzere 20 gol atmış.

Yorum

• Unai Lopez gelecek dertler bitecek. Çare Bask.

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynen katılıyorum kardeşim

akhisarı biz yenemezdik orta sahada o maçta oynayan aytaçın faydasını yaşadık bu maçta

gerçi o maçta sakatlandı
                          Aynen Türkiye liginde orta sahan ne kadar iyiyse o kadar kaliteli futbol oynayabiliyorsun. 2-3 sezondur orta sahamız boş olduğu için neredeyse hiçbir maçta rakibe üstünlük kuramadık oyun olarak. Mbia bu sertliği sağlayacak isim ama yanına birde tamamlayıcı isim gerekiyor kesinlikle.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben üç-dört maç aralıklarla Valencia da izlemiştim. Feghouli ile birlikte çok gözüme çarpmıştı. Eğer Adil Rami bir kademe daha atlasaydi Barcelona da olurdu şu an. İlginç bi serüveni oldu Milan a ama bana deseler ki Adil Rami 5 m € ilk uçakla Milano ya ucarim. Hatta uçağa bile gerek yok
                            Haydi gidip alıp gelelim
                            Edit : Gttim o maçın özetini buldum izledim, kadıköy'de golü de o atmış şikecilere, şimdi yüz kat sevdim Rami'yi
                            En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 03.06.2015, 00:31.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haydi gidip alıp gelelim
                              Ah ah nerdeee Diaby den sonra bu ikinci ortak oyuncumuz oldu abi daha vardır da kaynamistir araya

Edit: Abi çok pis yerden vurdun ben yola çıkayım yarın madem.Transfer sezonun son günü Milano'da olurum yürüyerek gidersem herhalde
                              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 03.06.2015, 00:34.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizde iş yapmaz Lanzini gibi.
                                Tamam

Yorum

Yükleniyor...
                                X