İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi konsolun çocukluğu olmaz ayıp ediyon Fifa pes serisinde 12.yilimi kutluyorum bu yazyaşım daha küçük bir de
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş ismini yazda bilelim bu arada sen başkan değilsin değilmi yoksa İHO'SUN Şaka şaka .
kus değiliz değilmi jajayı seven adam her kesi sever
Trabzonspora benim izlediğim gelmiş en iyi futbolcular listesi yapayım abi dur
1-Jaja
2-Fatih Tekke
3-Onur
4-Yattara
5-Bosingwa
6-Gökdeniz
7-Burak
8-Hami
9-Selçuk
10-Szymek
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak al Fatih Fer'i tam bir canavar neyse şimdi millet kızacak konu dışına çıkmayalım"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecardozo 24 te olabilir. 23 veya 24 gol attı bu sezon„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMBia ismini defalarca yazan biri olarak hatta Banega ile birlikte alınmasını isteyen biri olarak. Mbia yı Medjani ve Zokora ile kıyaslanmasını dopru bulmuyorum. Ayrıca bu arada Mbia'nın gol koklama becerisi en az Medjani kadar iyidir. Asist özelliği ise ya da hazırlık pası becerisi Medjani'den de kat kat iyidir. Zannettiğiniz kadar düz bir oyuncu hiç değildir. Mbia'yı aldık da taraftar beğenmiyor. Blok bağlantısını kusursuz şekilde sağlayabilecek çok iyi bir oyuncudur. Alınırsa hepimiz göreceğiz..
M'bia'nın bir başka özelliği de iyi top saklaması. Kolay kolay top vermez.
Seyrederken dikkatle izlerseniz yüzünü hep topa döner. Alan savunmasını çok iyi yapar. Topun bir sonra gideceği yeri önceden kestirerek baskısını yapar.
Yani hakikaten üst düzey bir futbolcu, iyi bir profesyonel, mevkisinin belkide dünyadaki sayılı örneklerinden.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
----------------------------- Onur -----------------------
Sener ------- Boss ---------- Medjani ----- Yusuf
-------------------- Mbia ----------------------
------------- Ekici ----------- Danny ----------
Konoplianka ---------------- Yarmolenko
----------- Oscar Rene Cardozooo -----------
Hayaller..
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecardozo 24 te olabilir. 23 veya 24 gol attı bu sezon
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen katılıyorum kardeşim
akhisarı biz yenemezdik orta sahada o maçta oynayan aytaçın faydasını yaşadık bu maçta
gerçi o maçta sakatlandı#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen üç-dört maç aralıklarla Valencia da izlemiştim. Feghouli ile birlikte çok gözüme çarpmıştı. Eğer Adil Rami bir kademe daha atlasaydi Barcelona da olurdu şu an. İlginç bi serüveni oldu Milan a ama bana deseler ki Adil Rami 5 m € ilk uçakla Milano ya ucarim. Hatta uçağa bile gerek yok
Edit : Gttim o maçın özetini buldum izledim, kadıköy'de golü de o atmış şikecilere, şimdi yüz kat sevdim Rami'yiEn son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 03.06.2015, 00:31.
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaydi gidip alıp gelelimDiaby den sonra bu ikinci ortak oyuncumuz oldu abi daha vardır da kaynamistir araya
Edit: Abi çok pis yerden vurdun ben yola çıkayım yarın madem.Transfer sezonun son günü Milano'da olurum yürüyerek gidersem herhaldeEn son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 03.06.2015, 00:34."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde iş yapmaz Lanzini gibi.
Yorum
Yorum