Yine transferle uyutacaklar taraftarı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
DEEP BLUE
İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi merhaba
Cardozo Gignac gelirse mi gider diğer forvete mi endeksli?
Yada ancak ikisi birden gelirse mi gider?
Birde işin diğer boyutu Cardozo'ya halihazırda iyi bir teklif var mı? ( taraftara bile ooo iyi paraymış dedirtecekgerçi parayla satılmaz bana göre ama ekonomi için belki satarlar
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'yı bilenler için, Çelik Palas'tayım. Sahipleri hem müşterim, hem dostumdur. Şenol hoca da burada şu an. Merak edenler için söyleyeyim, burada mutluyum diyor. Oysa BJK ile çoktan prensip anlaşması yapmıştı. BJK teklifi biraz daha yükseltirse, gitme ihtimalini daha fazla görüyorum.''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGignac işi net değil. Başkası da olabilir. Cardozo işi çok bilinmeyenli denklem. Tüm transferler planlandığı şekilde bitirilirse gider. Aksi halde genel kadro durumu, onun pozisyonunu netleştirecek. Tahminim, santrfor mevkiine tek transfer yapılması halinde kalacaktır.
Eyvallah abi sağol
Şenerde gelişme var mıdır? Başkan alacağız demiş galiba.Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi site bu?...Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
Çok çabuk tüketiyoruz. Evet bu sadece bizim sorunumuz değil. Ancak rakiplerimizin arkasında inanılmaz bir medya, federasyon, hakem ve para desteği var. Onlar bir iki güzel sonuçta durumu düzeltiyorlar. Bizim bu kadar kolay tüketme lüksümüz yok. En iyi yaptığımız iş marka değerimizi sıfırlamak.
Keşke seçime gidip daha güçlü bir şekilde girseydik yeni sezona.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesporundibi ve trabzonajans
Yorum
-
Mbia yerine De Jong daha iyi olur. Melo gibi hırslı adam gelirse eğer yatacağını zannetmiyorum. Tabii daha fazla para ister o ayrı konu. M'bia konusunda benim de tereddütlerim var. Malouda, Constant ve Zokora gibi örnekler var ince eleyip sık dokumak lazım.
Yorum
-
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbia yerine De Jong daha iyi olur. Melo gibi hırslı adam gelirse eğer yatacağını zannetmiyorum. Tabii daha fazla para ister o ayrı konu. M'bia konusunda benim de tereddütlerim var. Malouda, Constant ve Zokora gibi örnekler var ince eleyip sık dokumak lazım.#TRABZONSPOR#
Yorum
Yorum