Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barış Yurduseven (CANLI): Transferde her kararı Süleyman Hurma verecek,tam yetki aldı. Mbia transferi bana göre bitti. Forvet konusunda ciddi gelişmeler var,Gignac ve Belçika liginden çok iyi bir oyuncu ile ilgileniyorlar.
    ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Barış Yurduseven (CANLI): Transferde her kararı Süleyman Hurma verecek,tam yetki aldı. Mbia transferi bana göre bitti. Forvet konusunda ciddi gelişmeler var,Gignac ve Belçika liginden çok iyi bir oyuncu ile ilgileniyorlar.
      Ozaman Mbia isi yatti, Gignac Galatasaraya gider, Belcika ligindeki cok iyi oyuncu dedigide Sahin Aygünes cikar.

Bu adama inanmam

Yorum

• Belçika liginden çok iyi bir oyuncu .Adı bilinmiyor ama çok iyi bir oyuncu
        Ağasarlı_61

Yorum

• Süleyman Hurma tam yetkili ama kimin istediği adamları transfer edecek? Kendi istediklerini alacaksa ne anladım ben o işten?
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

Barış Yurduseven (CANLI): Transferde her kararı Süleyman Hurma verecek,tam yetki aldı. Mbia transferi bana göre bitti. Forvet konusunda ciddi gelişmeler var,Gignac ve Belçika liginden çok iyi bir oyuncu ile ilgileniyorlar.

Bitti derken iyi anlamda mı, kötü anlamda mı?
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• cicinho-yalcın-ozan-Ömer Şişmanoğlu-Oğuzhan

ben Türkiye'den bu 4 lüyü alırdım gerisini yurt dışından

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bitti derken iyi anlamda mı, kötü anlamda mı?
                iyi anlamda
                ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• Oulareyi almasin bunlar

Yorum

• Hurmanın yetki alması güzel

Yorum

Moses simon olmasın.
                      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Süleyman Hurma tam yetkili ama kimin istediği adamları transfer edecek? Kendi istediklerini alacaksa ne anladım ben o işten?

Ersun hoca kendisi 30 kişilik bir listemiz var dedi. Bence listeyi Ersun Hocadan almıştır seçimleri kendisi yapacaktır.
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oulareyi almasin bunlar
                          Keşke

Yorum

• Gignac'ı alamayız, Belçika'daki adam umarım Boli-Bolingoli M'Bombo'dur

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Süleyman Hurma tam yetkili ama kimin istediği adamları transfer edecek? Kendi istediklerini alacaksa ne anladım ben o işten?
                              tam yetkiylen serhat altincidaki tam yetkidir ona gecen
                              ersun yanalin istemedigi birisi alinirsa istifasini sunmasi kac dakika sürer

tabi iho ve hurmada bir transfer yaparsa hayir demez sanirim
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Barış yurduseven Gignac ismi geciyor dedi ve belcikadan 10 numara ve santrafor varmis öyle biseyler dedi az önce trt spor da
                                Dinamo Moskova lequipe göre, Gignaca 3.5 milyon yillik ve 2 milyon imza parasi teklif etti. Gelmez bize bençe.

Yorum

Yükleniyor...
                                X