Barış Yurduseven (CANLI): Transferde her kararı Süleyman Hurma verecek,tam yetki aldı. Mbia transferi bana göre bitti. Forvet konusunda ciddi gelişmeler var,Gignac ve Belçika liginden çok iyi bir oyuncu ile ilgileniyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış Yurduseven (CANLI): Transferde her kararı Süleyman Hurma verecek,tam yetki aldı. Mbia transferi bana göre bitti. Forvet konusunda ciddi gelişmeler var,Gignac ve Belçika liginden çok iyi bir oyuncu ile ilgileniyorlar.
Bu adama inanmam
Yorum
-
Süleyman Hurma tam yetkili ama kimin istediği adamları transfer edecek? Kendi istediklerini alacaksa ne anladım ben o işten?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış Yurduseven (CANLI): Transferde her kararı Süleyman Hurma verecek,tam yetki aldı. Mbia transferi bana göre bitti. Forvet konusunda ciddi gelişmeler var,Gignac ve Belçika liginden çok iyi bir oyuncu ile ilgileniyorlar.
Bitti derken iyi anlamda mı, kötü anlamda mı?#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBitti derken iyi anlamda mı, kötü anlamda mı?...Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış Yurduseven (CANLI): Transferde her kararı Süleyman Hurma verecek,tam yetki aldı. Mbia transferi bana göre bitti. Forvet konusunda ciddi gelişmeler var,Gignac ve Belçika liginden çok iyi bir oyuncu ile ilgileniyorlar.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleyman Hurma tam yetkili ama kimin istediği adamları transfer edecek? Kendi istediklerini alacaksa ne anladım ben o işten?
Ersun hoca kendisi 30 kişilik bir listemiz var dedi. Bence listeyi Ersun Hocadan almıştır seçimleri kendisi yapacaktır.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOulareyi almasin bunlar
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleyman Hurma tam yetkili ama kimin istediği adamları transfer edecek? Kendi istediklerini alacaksa ne anladım ben o işten?
ersun yanalin istemedigi birisi alinirsa istifasini sunmasi kac dakika sürer
tabi iho ve hurmada bir transfer yaparsa hayir demez sanirim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış yurduseven Gignac ismi geciyor dedi ve belcikadan 10 numara ve santrafor varmis öyle biseyler dedi az önce trt spor da
Yorum
Yorum