Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şener - Sivok - Jansen - Mbia - Danny - Sako - Babel - Guidetti - Oğulcan

Bu isimleri al, transferi kapat. Kamptan sonra ihtiyaç olursa 1 kişi daha alınabilir.
    Onur
    Sener-Sivok-Medjani-Jansen
    Mbia-Mehmet
    Danny
    Babel-Cardozo-Sako

Fena durmuyor. Ersun hocanin "7-8 transfer yapilacak" aciklamasinlada uyusur. Ama bu ancak yabacilari gönderdikten sonra görebilecegimiz bir tablo olur. Babel, Sako, Guidetti üclüsünün en az 2 ikisi alinmazsa bence Waris kalmali.

Biz burada nasil kafimzida böyle kadro kuruyorsak Ersun Yanal da ayni sekilde bunu yapiyordur. Gecen senenin "yeterki transfer olsun" zihniyetine kapilmazlar insallah.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ins. o profilindeki resimi degistirmek zorunda kalmazsin. zira örnekleri cok. Profil resmini n'doye yaptiktan sonra sahin aygünes resmi ile degistireni gördüm burda.
      Cok istedim öyle böyle degil , sinerji adına yaptım ama suan pek ümitli sayılmam

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eskisehirdeki Lawal nasil olur. Bizim maclarda baya iyidi keza Sissoko
        Ben çok çok beğeniyorum.
        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cok istedim öyle böyle degil , sinerji adına yaptım ama suan pek ümitli sayılmam
          degistirirsen bile ins. daha iyisi olur. tam tersi hayal kirikligi yaratiyor...

ayrica Sabah haber de bu Transfer dönemine 50 milyon euro bütce ayrildigini okudum. bunlar acaba olasi gönderecegimiz futbolculardan elde edecegimiz gelirler ile birlikte mi yoksa bunlar haric net bütcemiz mi bu Kadar? bu dogruysa bu butce ile süperligte sampiyon olacak bir takim kurulur. hele hel süleyman hurma varken. bence sezonun en büyük transferi hurma.
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onur
            Sener-Sivok-Medjani-Jansen
            Mbia-Mehmet
            Danny
            Babel-Cardozo-Sako

Fena durmuyor. Ersun hocanin "7-8 transfer yapilacak" aciklamasinlada uyusur. Ama bu ancak yabacilari gönderdikten sonra görebilecegimiz bir tablo olur. Babel, Sako, Guidetti üclüsünün en az 2 ikisi alinmazsa bence Waris kalmali.

Biz burada nasil kafimzida böyle kadro kuruyorsak Ersun Yanal da ayni sekilde bunu yapiyordur. Gecen senenin "yeterki transfer olsun" zihniyetine kapilmazlar insallah.
            Evet tamda kafamdaki ilk11 ve sistem.
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bu kasımpaşa'nın gönderdiği barış başdaş heralde ertan süzgün'ün yakın arkadaşı her transfer dönemi bizimle adlandırıyor.

Yorum

• Guidetti'yi kim attı ortaya?
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Soner, Serdar, Caner, Atik, Yatabare, Bourceanu, Yumlu, Musa, İshak'ı direk sat.

Satıştan gelecek para ve maaşlarını da eklersek çok rahat bi şekilde sözlesmesi biten Danny, Jansen, vb. rahatlıkla alınır

Çöplere para vereceğine adam gibi 3-4 oyuncuya basıcaksın parayı

Yorum

• Acaba De Jong; "Vay be, ulan Trabzonspor bile benden önce Mbia' yı istedi. Ne hallere düştük" diye iç çekmişmidir ? Düşünmüşse de Mbia transferi olmazsa ikinci tercih olarak trip atsa hakkıdır.
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Guidetti'yi kim attı ortaya?
                      Geçen seneden beri ortadan çıktığı yokki

Yorum

• Guidetti nin daha vakti var o son dakika olmalı uçağı havada olmalıek süreler istemeliyiz..

Yorum

• Yerliler el yakıyor,yabancı sınırı da yok...

E havaya civaya para dağıtıyor kulüp..

Bir zahmet yabancı alsınlar..

Artık yerliye 2 milyon yurodan fazla verilen her para haramdır valla,yazık günahtır....
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Guidetti'yi kim attı ortaya?
                            yazarlar eski aliskanlikdan yazmistir

ama aslinda bizde arkadas resmini paylastikdan sonra sitelerde haberi yayildi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              degistirirsen bile ins. daha iyisi olur. tam tersi hayal kirikligi yaratiyor...

ayrica Sabah haber de bu Transfer dönemine 50 milyon euro bütce ayrildigini okudum. bunlar acaba olasi gönderecegimiz futbolculardan elde edecegimiz gelirler ile birlikte mi yoksa bunlar haric net bütcemiz mi bu Kadar? bu dogruysa bu butce ile süperligte sampiyon olacak bir takim kurulur. hele hel süleyman hurma varken. bence sezonun en büyük transferi hurma.
                              Sehri birlikte terketmisler bu guzel bi haberdi , esas marifeti satıslarda gorucez

Yorum

• Barış yurduseven Gignac ismi geciyor dedi ve belcikadan 10 numara ve santrafor varmis öyle biseyler dedi az önce trt spor da
                                Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

Yükleniyor...
                                X