Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen Rondon'u nasıl alacağımızı açıkla bende açıklarım
    Kardeşim sen bu yazdıklarının 3 ünüde alma ihtimalimiz 0 dedin yani açıklama yapması gereken kişi belli, ben Rondon'u alabiliriz demedim.

Açıkla buyur Osvaldo'yu neden alamaz Trabzon ?

Rondon'u alamayız ben sadece örnek gösterdim ama Cardozo,Waris,Yatabare'yi alacağıma 15 verip Rondon'u alırım 4 sene keyif alırım satarken de çok zarar etmem.
    En son ayti35 tarafından düzenlendi; 02.06.2015, 15:04.

Yorum

• İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adama bak fazla gözüksün diye tüm gol atamadığı maçları yazmış tebrikler

Dikkat ettiysen ben Trabzonspor için önemli olan maçları yazdım Konya, Balıkesir, Anderlecht, Beşiktaş, Bursa, Mersin'e de gol atmış ayrıca.
      15 maç 0 gol yazmışsın işte ne farkeder içeriği. Şurda hangi golcüyü yazarsan yaz, böyle 19-20 maç gol atamadığı olur istatistiklerinde. Cardozo' yu nerden eleştireceğini şaşırmışsın sen.

Ayrıca Burak' ın saydığım maçlarında yanlış yok. her takımla 2 maç yapılıyor bilmem söylememe gerek varmı.
      En son kyodou tarafından düzenlendi; 02.06.2015, 15:05.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tomas sivokla ilgileniyormuşuz milliyette öylehaber va.r tecrübeli stoper arıyorsak sivok iyi ama sakatlanıyor hemen. boşta olan mexes gayet sağlam bir stoper. çok sertte oynuyor bizim lige iyi ayak uydurur.
        Bizim takımda sakatlanmayan adam var mı?
        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

tomas sivokla ilgileniyormuşuz milliyette öylehaber va.r tecrübeli stoper arıyorsak sivok iyi ama sakatlanıyor hemen. boşta olan mexes gayet sağlam bir stoper. çok sertte oynuyor bizim lige iyi ayak uydurur.
          Bnce sivok ideal song etkisi yapar kafa toplarında etkili belkalemi aratmaz o konuda hatta belkaleme göre ayrıca daha hızlı oyun görüşü daha iyi.

Ben zamanında beri diyorım 1 + 1 yıllık sözleşme kafi. Ama bu adamı alıyorsan daha 30 yaş üstü adam bakmayacaksın

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forum yöneticilerinin bu duruma göz yumması ilginç.!
            Hangi duruma ?
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

milliyete göre geçen sene lucescu ile imzalamıştık, hayatları yalan.

Yorum

• Adamın biri iki gündür, foruma malzemeyi veriyor, sayfalarca Cardozo'yu savunmak zorunda kalıyorsunuz. Yapmayın ya vermeyin cevap falan, sayfalarca aynı şeyleri okumak zorunda mıyız, okuyun geçin yazdığı şeyleri.

Yorum

• İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kardeşim sen bu yazdıklarının 3 ünüde alma ihtimalimiz 0 dedin yani açıklama yapması gereken kişi belli, ben Rondon'u alabiliriz demedim.

Açıkla buyur Osvaldo'yu neden alamaz Trabzon ?

Rondon'u alamayız ben sadece örnek gösterdim ama Cardozo,Waris,Yatabare'yi alacağıma 15 verip Rondon'u alırım 4 sene keyif alırım satarken de çok zarar etmem.
                  Her beleş oyuncuyu alacağımızı düşünüyorsun

15 verdin kulüp kabul etti Rondon'da hemen geldi zaten Allahım yarabbim

Cevap verme bu mesaja da zaten sıktın uzatma daha fazla

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hangi duruma ?
                    Dünden beri devam eden duruma, başlık kangren olmuş farkında değilmisiniz. ?

Yorum

• Mexes bu ligde şikeciler dışında kimsede barınamaz, her maç kırmızı yer.

Yorum

• cardozo konusunun tartışılması lazım bence.çünkü takım ona göre şekillenecek ama böyle herkese cevap vererek, iki dakikada bir aynı konuyla ilgili mesaj yazarak olmaz.asıl konu aksıyor. arkadaş bunla ilgili bir başlık açsın.tartışmak isteyen orda tartışsın.

Yorum

• avrupa takımlarının cogu borc batagı ıcınde ozellıkle 28-29 u gecmıs butun oyuncuları turk takımları alabılır buyuzden bırbırınızı dovemenızın hıc bır manası yok bugun su forumda trabzon ıcın olurum dıyen adama bıle 2,5 mılyon euro versek bugun gıdıp fenerbahcede oynar bosuna bırbırınızı kırmayın...

sagda solda mbia ısı tamam dıye haberler goruyorum adam sadece gelıp trabzonu gorup gıttı benım bıldıgım varmı haberın bır aslı bıseysı anlasılmısmı ?
                          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Mexes'in kalitesine değil lafım, oyun tarzı onu sadece fenerde oynatır, orada gösterilecek müsamaha diğer takımlarda gösterilmez ona.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dün ntvsporu izledim. bir sürü istatistik verdiler.cezasahasına orta, isabetli orta, pas, topla giriş falan filan. hiçbirinde ilk üçte yoktuk. çoğunda fener birinciydi. bursaspor da bazı istatistiklerde ilk üçe girmişti. sonuç olarak cezasahasına top getirmeyle igili hiçbir istatistikte ilk üçe girememiş takım ama golcümüz ilk üçte.bunun adı verimlilik oluyor.
                              Aynı programda Ekici ilk sırada. Kaçı korner, korner asist saymıyorum ben yeaa. Asist oornerden olmaz. Yasin e bakın en büyük yasin diyerek de cildiriyorlardi. Ulan ben Mehmet i en çok eleştiren adamım şu forumda . Bunlar akşam resmen adamın hakkını gasp ettiler. Sanki korner ayakla atılımiyor. Üç istanbul takımı kornerden gol atamiyor diye bu yapılır mı ya. Zaten bizi konuşmalari lütuf sanki. Hele Metin Nebil Hasan üçlüsü bir de Bağış var biraz. Ben böyle kibir görmedim. 2010-11 de dahi 8. Gs yi 40 dk konuşup lidere 10 dk zor ayiririrlardi. Biz de şu an ki durumumuzla ekmeklerine yağ sürdük. Bunu da belirtmek istedim.

Özellikle Nebil ve Hasan a kıl oluyorum.
                              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 02.06.2015, 15:14.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• ekdal'ı gurbetçi türk sanıyordum ben de bugüne kadar yau

ferhat ekdal filan.
                                #

Yorum

Yükleniyor...
                                X