Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akdin kardeşim, Muhalif dostuma cevaben "Keçeli için de 'Celalettin, Ömer, Feridun' u versinler takasa" Kim bu Keçeli, saydığın oyuncular çok iyi alternatifler,yazık olur..... demişsin.

Sana şöyle izah etmeye çalışıyim;

1) Keçeli hem defansif hem de ofansif yönü olan, çok istikrarlı bir sol kanat oyuncusu. Alırsan ister solbek oynatırsın, ister orta sahanın solunda. Bir süperstar değildir ama alındı mı sol taraftaki başağrına ilaç olur.

2) Lig ve kupada 4 maç oynadık. Yukarıdaki arkadaşların gönderildiğinde yazık olacağına dair bir ışık gördün mü sen?

3) Alternatif oyuncu, adı üstünde alternatiftir. Yani önce bir mevkide sağlam bir adamın olur, ondan sonra bu adamın sakatlık, formsuzluk vs. gibi durumlarında sahaya sürdüğünde seni çok üzmeyecek, hatta gençse zaman içinde asıl oyuncuyu formuyla tehdit edecek adama alternatif denir. Yani bir mevkide doğru dürüst bir adamın yoksa eğer, "alternatiftir, dursun" mantığıyla adam tutamazsın. Şu an itibarıyla bu takımın solbek mevki boştadır çünkü Murat'ın defansif yönü çok zayıftır, Celo da defansif olarak çok kötü olmasa da ileriye attığı her topu rakibe ya da taca attığından alternatif bile olamamaktadır. Bu durumda ben alternatiftir dursun mantığıyla Celo'yu tutacağıma, hizmetleri için teşekkür edip Celo'yu gönderir, Keçeli'yi alır, alternatif olarak da Ferhat'ı düşünürüm.

4) Her halikarda adı geçen üç arkadaşımız da şampiyonluğa oynayan bir takımın ilk onbir oyuncusu değildir. Omurgası ve ilk onbiri oturmamış bir takımda alternatif diye tutulmaları da lükstür.
    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Mustafa Keçeli'yi Trabzonspor'un Türkiye kupasında Denizlispor ile oynadıkları maçı hatırlasınlar, Yattara'yı çok yıpratmış, tartışma çıkmış, ikinci yarıya başlarken kulübeye alınmıştı. Eren Malatyaspor'dayken Yattara-Eren tartışması olmuştu.
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akdin kardeşim, Muhalif dostuma cevaben "Keçeli için de 'Celalettin, Ömer, Feridun' u versinler takasa" Kim bu Keçeli, saydığın oyuncular çok iyi alternatifler,yazık olur..... demişsin.

Sana şöyle izah etmeye çalışıyim;

1) Keçeli hem defansif hem de ofansif yönü olan, çok istikrarlı bir sol kanat oyuncusu. Alırsan ister solbek oynatırsın, ister orta sahanın solunda. Bir süperstar değildir ama alındı mı sol taraftaki başağrına ilaç olur.

2) Lig ve kupada 4 maç oynadık. Yukarıdaki arkadaşların gönderildiğinde yazık olacağına dair bir ışık gördün mü sen?

3) Alternatif oyuncu, adı üstünde alternatiftir. Yani önce bir mevkide sağlam bir adamın olur, ondan sonra bu adamın sakatlık, formsuzluk vs. gibi durumlarında sahaya sürdüğünde seni çok üzmeyecek, hatta gençse zaman içinde asıl oyuncuyu formuyla tehdit edecek adama alternatif denir. Yani bir mevkide doğru dürüst bir adamın yoksa eğer, "alternatiftir, dursun" mantığıyla adam tutamazsın. Şu an itibarıyla bu takımın solbek mevki boştadır çünkü Murat'ın defansif yönü çok zayıftır, Celo da defansif olarak çok kötü olmasa da ileriye attığı her topu rakibe ya da taca attığından alternatif bile olamamaktadır. Bu durumda ben alternatiftir dursun mantığıyla Celo'yu tutacağıma, hizmetleri için teşekkür edip Celo'yu gönderir, Keçeli'yi alır, alternatif olarak da Ferhat'ı düşünürüm.

4) Her halikarda adı geçen üç arkadaşımız da şampiyonluğa oynayan bir takımın ilk onbir oyuncusu değildir. Omurgası ve ilk onbiri oturmamış bir takımda alternatif diye tutulmaları da lükstür.
        Keçeli çok gerekliyse;parayla alınsın o zaman,şampiyonluğa oynayacak takımın,lükslere ihtiyacı vardır,onları tutacak gücü de olmalıdır.....

Yorum

• sezon içinde takımın hiçbir işine yaramayacak sadece kulübede oturacak futbolcuların bu takımda işi yok bu takım kadrosundaki herkesin bu takım az veya çok katkısı olmalı

Yorum

• arkadaşlar
            lazaroniyle almanyadaki kamp sırasında gazeteciler arasında geçen bir anektot geldi aklıma

gazeteciler soruyor
            mossoro ve wagner transferi ne oldu diye
            adam da saha kenarında gezen iki yöneticiyi gösterip işte wagnerle mossoro diyor

o zamanlar gülmüştüm buna, ama sanırım haklıydı.
            yöneticiler saha kenarında gezmekten başka bir şey yapmıyor

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kaleci ve sol kanat oyuncusu eksiğimiz var evet ama daha önmeli taraftar transferi şart.maç esnasında fatih tekke tezahüratları yapılmayacağını bilen, resturantta karşılaştığı futbolcuya kazma diyemeyeceği bilincinde olan taraftar şart.En az 15 bin taraftar transfer etmeliyiz.
              Birisi şampiyonluk mu dedi!!!Mümkün değil bu taraftarla ilk dörtteki yerimizi alırız o kadar.
              aslında en klasik yöntemlerden birisidir. çok büyük bir gruptan küçük örnekler alarak yorum yapmak ve yargıya ulaşmak. kolaydır ama gerçekçi değildir. olmayacaktır.

başka kütlelerdeen örnek vermeyi sevmem ama. geçen senenin lig birincisi olan takımın ne taraftarı vardı ne de adam gibi yönetimi. futbolcusu küfür de yedi tokatta. ama kimse o takıma taraftar transfer etmedi. sonuçta ortada.

yanında yuvarlanan topa ayağını uzatmayan bunun yanında aynı zamanda yeteneksiz olan, fakat her ne hikmetse transfer masasında tüm hünerlerini gösteren futbolcuya taraftarın tepkisini çok görürsünüz. taraftar da transfer edersinin. stad da, kale direği de.

hangimiz sahada yürüyen futbolcuya kızmıyoruz. suçlu taraftar olmadı, olmayacakta. dolmuş parası bulamadığımız için maçtan sonra vakfıkebir'e yürüyerek giden taraftarlar da var. öğle yemeği parasını bilet parasına da yatıran var. her yerde her zaman bu takıma herşeyini veren taraftar da var. ama kusura bakmayın trabzon için her şeyini veren futbolcu daha göremedim...

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Terbiye bu forumun üyeleri için Meziyet değil Mecburiyettir
                dikkat edelim
                ironmmaster terbiyeyi senden öğrenecek değilim. Kaldı ki benim yazdığımda terbiye sınırını aşan bir şey yok sadece mizahi bir takılma var. Konuşmuş olmak için konuşma Allahını seversen.

Yorum

• İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dolmuş parası bulamadığımız için maçtan sonra vakfıkebir'e yürüyerek giden taraftarlar da var. öğle yemeği parasını bilet parasına da yatıran var. her yerde her zaman bu takıma herşeyini veren taraftar da var. ama kusura bakmayın trabzon için her şeyini veren futbolcu daha göremedim...
                  foruma ilk üye olduğum dönemlerde(takımın en iyi dönemiydi) yukarda vermiş olduğunuz örnekleri vererek kimsenin taraftara haydut demeye eleştirmeye hakkı yok diye az tartışmadım öyle tartışma ki sonu ceza almaya kadar gitti.Şu forumda geçirdiğim iki yıl sonunda çok bilen TRABZONSPOR taraftarının aslında hiçbirşey bilmediğini gördüm.Geçen zaman içinde çok bilen taraftarın maç 1-1 oynanırken kulübü tehdit ederek giden bir futbolcuya tezahürat ettiğini gördüm, geçen zaman içinde daha takımda 25 dk oynayan futbolcuya kazma denildiğini gördüm ve daha neler neler.Taraftarlık öyle ben bilirim edasıyla oturup çekirdek çitletmeyle oluyorsa eyvallah, taraftarlık giden futbolcu yüzünden sahadakini baskı altında tutmayla oluyorsa eyvallah, taraftarlık şehre yeni gelen bir futbolcuya hakaret etmekse eyvallah.Tartışmaya girmek istemediğim için başka bişey yazmaya gerek duymuyorum ve ekliyorum kesinlikle taraftar transferine ihtiyacımız var

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    foruma ilk üye olduğum dönemlerde(takımın en iyi dönemiydi) yukarda vermiş olduğunuz örnekleri vererek kimsenin taraftara haydut demeye eleştirmeye hakkı yok diye az tartışmadım öyle tartışma ki sonu ceza almaya kadar gitti.Şu forumda geçirdiğim iki yıl sonunda çok bilen TRABZONSPOR taraftarının aslında hiçbirşey bilmediğini gördüm.Geçen zaman içinde çok bilen taraftarın maç 1-1 oynanırken kulübü tehdit ederek giden bir futbolcuya tezahürat ettiğini gördüm, geçen zaman içinde daha takımda 25 dk oynayan futbolcuya kazma denildiğini gördüm ve daha neler neler.Taraftarlık öyle ben bilirim edasıyla oturup çekirdek çitletmeyle oluyorsa eyvallah, taraftarlık giden futbolcu yüzünden sahadakini baskı altında tutmayla oluyorsa eyvallah, taraftarlık şehre yeni gelen bir futbolcuya hakaret etmekse eyvallah.Tartışmaya girmek istemediğim için başka bişey yazmaya gerek duymuyorum ve ekliyorum kesinlikle taraftar transferine ihtiyacımız var
                    Sevgi söylediklerine aynen katılıyorum.
                    Hiç kimse Trabzonspordan büyük değildir.Havalanında 70 milyonun gözü önünde
                    "TRABZONSPORDAN AYRILIYORUM BU KADAR BASİT" diyen bir futbolcuyu gönderdi diye hemde kulübü zarar ettirmeden gönderdi diye Yönetimi tehdit etmeye kalkan Traftar ın yerine Takımına sahip çıkacak tafaftar transferi yapılmalı,Sorun nerdeyse o çözülmeli,
                    Yönetimi daha göreve başlamadan eleştirenler,Geçen sezon Tüm maçlarda ne kadar mahkum oynadığımız günleri unuttular,Geçen seneki şansın onda biri olsaydı şu anda 9 puanla liderdik,
                    Kim ne derse desin elbette hiç kimse 4x4 lük değildir.Bu kadrodan bu yönetimden eksiklerine rağmen umutluyum,Teknik direktör için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama En azından Halil hodziç den daha iyi tek söyleceğim budur.
                    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• arkadaşlar
                      taraftarlık konusunda ankette bir bölüm açıp tartışmak istiyorsanız sizi tutan yok
                      ama burası kimin taraftar olduğunu tartışacak yer değil. burda transfer politikamızı,ki öyle bir politikamız olduğunu sanmıyorum, dolayısıyla nasıl olması gerektiğini tartışıyoruz
                      ilginize ve dikkatinize teşekkürler

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ergin'in mutlaka oynayabileceği bir takıma kiralanıp tecrübe kazanması lazım. İlerde çok iyi olacak Cem Demir de Ersen alındıktan sonra kiralık verilmeli tecrübe kazanmalı güçlenmeli. Ömer Rıza takıma kazandırılmalı. En azından kenarda iyi bir joker ve ateşleyici bir güç.

Gönderilen 2 forvet yerine 1 tane çok kaliteli forvet alınmalı. Ayrıca oyun kurabilen bir ön libero şart ( Zaten ön liberonun varoluş amacı oyun kurabilmesidir, biraz komik oldu ama şartlar gerektirdi bu cümleyi bana kurdurmaya )

Kanat konusunda Mustafa Keçeli konusuna pek katılmıyorum Murat Ocak ile birlikte sol kanatta 2 ofansif eleman sıkıntı yaşatır. Bunun yerine Murat Ocak'ın sol kanada çekilip yerine sol bek aranması daha mantıklı
                        Oynayabileceği takıma derken bence bu Akçaabat olmamalıdır. Akçaabatı pilot takım, gençlerin yetişeceği takım olarak düşünüyoruz ama orada oynayan gençlerimiz nedense kendini geliştiremiyor. (Bu konuda Trabzonda yaşayan arkadaşların yorumları olabilir) Bence farklı şehirlerde takımları denemek gerekiyor. Bkz. Arda-Manisa. Biz de daha önce Fatih- Altay, Hüseyin- Antalya örnekleri. Her ne kadar bu başlığın konusu değilse de önemli gördüğüm için belirtmek istedim.

Yorum

• Bence de Trabzon'dan uzak kalmalarında fayda var. Nedenini bilmiyor ve açıklayamıyorum ama Sebat'ta yeterli tecrubeyi kazanıp bireysel olarak da olgunlaşacaklarına pek ihtimal veremiyorum niyeyse.

Yorum

• bence bu transfer dosyasını takıma yararı dokunmayacak ve gelecek senelerde kurtulmak için üstüne nerdeyse para vereceğimiz adı sanı duyulmamış abuk subuk adamları almadan kapatmak lazım.
                            keza transfer döneminin kapanması yaklaştıkça alınacak adamlar genelde böyle olur.
                            çünkü dünyanın bir çok yerinde ligler başladı ve başlamak üzere ve bütün takımlar alacaklarını aldı satacaklarını sattı, geriye kalanlar ya beş para etmez adamlar veya acaip sorunlu kişilikler.

he iyi futbolcu mu, sezon sonunda 5 liraysa şimdi 10 lira. hem bu satten sonra takımı görecek tanıyacak, şehire alışacak, uyum sorunu dil sorunu derken, sene sonunda ancak alırız verimi adamdan.

taraftar yönetimi transfer baskısı altında tutmamalı,elindeki kadroya sonuna kadar destek olup neticesini görmelidir.

inanıyorum ki takım form tutsa, elimizdeki çoğu oyuncular, istanbul takımlarında oynayan oyunculardan daha değerlidir.

Yorum

• İlk olarak cipses tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence bu transfer dosyasını takıma yararı dokunmayacak ve gelecek senelerde kurtulmak için üstüne nerdeyse para vereceğimiz adı sanı duyulmamış abuk subuk adamları almadan kapatmak lazım.
                              keza transfer döneminin kapanması yaklaştıkça alınacak adamlar genelde böyle olur.
                              çünkü dünyanın bir çok yerinde ligler başladı ve başlamak üzere ve bütün takımlar alacaklarını aldı satacaklarını sattı, geriye kalanlar ya beş para etmez adamlar veya acaip sorunlu kişilikler.

he iyi futbolcu mu, sezon sonunda 5 liraysa şimdi 10 lira. hem bu satten sonra takımı görecek tanıyacak, şehire alışacak, uyum sorunu dil sorunu derken, sene sonunda ancak alırız verimi adamdan.

taraftar yönetimi transfer baskısı altında tutmamalı,elindeki kadroya sonuna kadar destek olup neticesini görmelidir.

inanıyorum ki takım form tutsa, elimizdeki çoğu oyuncular, istanbul takımlarında oynayan oyunculardan daha değerlidir.
                              Sizi kutluyorum,görüşlerinize katılıyorum,hep daldaki kuşa bakarak,elimizdekinden de oluyoruz......

Yorum

• İlk olarak akdin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Değerli Kardeşim Jun kaç dakika,hangi şartlarda oynadı dikkat ettin mi? İyi oynayamadıysa bu bizim hatamızdır,tavsiyem marcelinho-Jun ikilisi.....Unutma ki "hayattaki başarı biriktirme ile olur,harcama ile değil",elindekinin kıymetini bilip onu en iyi şekilde kullanacaksınız .Yıllardır harcıyoruz halimiz belli,farklılık yaratmalıyız.......
                                bak arkadasım bi futbolcuyu oynadıgı dk basına bakarak diil de top ayagındayken ve topsuz alanda yaptıklarına bakılarak o oyuncu hakkında fikir edinilebilir.bi oyuncu uyum sorunu yaşasa bile en azından 1 e 1 de bi adam geçer bi olumlu top kullanır kaleye sut çeker anlarsın adamın ii olup olmadıgını!!! mesela gökdeniz en kötü maçlarında bile topu ayagına aldıgında dikine oynar adam geçer topuda kaptırırdı hee bu oyuncuya takıma alışsın toplarıda ii kullanır dersin.ama bi golcü gol atamıyorsa(hakan şükür örnegi)en azından gol kaçırır da saçbaş yoldurur bilirsinki bu adam gol pozisyonuna giriyorsa birini mutlaka atıcaktır ve kendine gelicektir.ama bahsettigimiz oyuncu(JUN)Türkiyenin en ii asist yapan tam 4 futbolcusuyla beraber oynadı...(dikkatini çekerim)buna ragmen ben hatırlamıyorum sen hatırlıyosan söyle kaç gol pozisyonuna girdi____????

bak sana semih örnegi semih fb deyken jun un TRABZONSPORDA oldugundan daha fazlamı görev aldı__?veya sana bi örnek daha gs hasan kabze ,jundan daha fazlamı süre aldı ama bu sürelerde bi JUNun yaptıklarına diyemiorum yapamadıklarına bak bide bu soyledigim alelade adamların yaptıklarına bak!!!!bence ali güzeldal yetersiz bu futbolcu TRABZONSPORUMUZ için ama jundan 10 kat daha ii bi futbolcu....

sözün kısası bi futbolcu maç esnasında topu ayagına aldıgında kendini gösterir.!!!!jun bunu yapmaktan aciz bi topcuydu........

TRABONSPORUN alt yapısını bi karıştırsan 10 tane jundan iyi forvet görürsün....bunlar bize yetmedigi için A takımda diilken JUN (bu ne perhiz bu ne LAHANA turşusu)dedirtmekten baska hiç bi işe YA-RA-MAZ!!!!

saygılarımla........

Yorum

Çalışıyor...
                                X