Beş trilyonluk adam aldı,iyi güzel,kaç trilyonluk hoca aldı,hazırlık kampına kaç transfer yetişti,hazırlık kampında hangi ciddi maç yapıldı?Bu liste çok uzar,bazı şeyleri yazmıyorsak polemik olmasın diyedir.Duran saat bile,günde iki kere doğru gösterir.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kutoz
Bu saatten sonra yapılacak transfer, hata doğurur. Haziran başından beri transfer yapamayanlar, şimdi yapacakları transferlerle sadece Trabzonspor'u maddi zarara uğratır.
Hiç kimse iyi futbolcusunu, ligler ve avrupa kupa maçları başlamışken vermez. Alacağımız futbolcu, kadro dışı kalan, formsuz yada sorunlu futbolcu olur.
Yorum
-
öyle bir söz yok arkadaşlar.. bilgiyle söylüyorum.. öyle bir söz yok!
anlamadığım şu! trabzona başkan olmak için bol keseden vaat verdiğini mi düşünüyorsunuz? başkan aday olduğu gün başakna seçileceğini biliyordu desem sanırım biraz katkı olur sizlere.. çok güçlü emarelerle seçimi kolayca alacağını biliyordu. rekor oy hesaplamamıştı tabii ki ama durum budur..
kongrede yaptığı konuşmaya bakarak oy verildiyse orada öyle bir söz yok.. istanbul takımlarıyla yarışmaktan bahsetmez başkan! tek başına olmaktan en büyük olmaktan bahseder!
bakın tekrar ediyorum.. başkanın nereden uydurulduğunu bilmediğim iki tane onmilyonluk yıldız sözü yoktur! başkan yaşayan hiçbir topçunun onmilyon euro edeceğini düşünmez! bu fiyatların piyasa şartlarında değil uyuşturucu gibi kayıtdışı paraların baskısıyla oluştuğunu düşünür..
fatihe onmilyon istemediği için kimsenin o parayı edeceğini düşünmez!
başkan için bir topçu iyiyse edeceği en fazla yedi sekiz milyon eurodur! onmilyon onun tarzı değil yani, onu anlatmak istiyorum..
kampa yetişmeyen oyuncular konusunda haklısınız..
hoca konusu da gariptir.. lucescuya kilitlenmişti başkan.. ne pahasına olursa olsun alalım demiştir. lucescu ile anlaşılması esnasında shakthar ın şampiyonluğu söz konusu idi.. o takımın başkanı şampiyonluk sonunda altmış milyon euro luk bütçeyi koymuş lucenin önüne.. dünya takımı yap bizi demiş.. luce nuri beye bütçeyi sorarak durumu aktardı.. nuri bey de seçim senin ama bizde yalan yok, o bütçe bize uzak dedi. olay budur. nuri beyin çok üzüldüğünü söyler yakın dostları o sırada..
sonra souness ve santini ile uğraşıldı.. ikinci başkan komitede olmanın gereğini yaparak avrupada tam dört defa tur yaptı. santini ile, souness ile, hector cuper ile(ah ulan cuper.. nasıl da inanmıştım olacağına) çok iyi görüşmeler yapıldı. iş imzaya gelince herkesin bir dünya kupası sonrası mazereti koyması delirtti başkanı.. hoca bulamaz hale gelecek ve mesela leo benhakker için temmuz sonunu bekleyecektik..
bir menejer lazaroniyi önerdi..
şimdi düşün.. kararı sen veriyor ol!
kim bu adam diyorsun.. fiorentina dahil çalıştımış, brezilya milli takımını çalıştırmış, son yıllarda hep kısa süreli anlaşmalarla çalışmış( iyi bir şey, hemen uyum sağlıyor anlamında) türkiyeyi tanıyan( başkanın en önem verdiği konudur) fenerbahçe ile avrupada en üst noktaya çıkmış bir hoca..
hemen gelir mi?
yarın burda abi..
ok gelsin..
bunun üzerine ikinci başkan da kongreyle getirildiği görevlerden değil yalnızca transfer komitesindeki görevinden istifa etmiştir..
olayın içyüzü budur..
hoca şu performansına devam etsin.. başkan ona da bir hal çaresi bakacaktır!
Yorum
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleestağfirullah, saygı bizden
iki tane on milyon dolarlık veyahut euorluk transfer sözünü bu başkan vermedi..
(istersen bir daha yazayım..)
öyle bir söz yok..
gidip kralını almaya gelince: kralı alındı. başkan cebinden ödedi..
sakin olmak lazım.. beştrilyonu verdi diyorum.. sen benden korktu vermek zorundaydı yoksa oy vermem süründürürüm diyorsun sanki..
takıma daha evvel söz veren kimse yokmuş gibi konuşuyorsunuz.. fatih tekkeli kadromuzlara rumlara tarihimizde ilk defa elenmemişiz de siz de o başkana sabretmemişsiniz gibi konuşuyorsunuz.. daha evvel(pfaff ı kenara alıyorum) adını bildiğiniz bir adam transfer etmişsiniz gibi konuşuyorsunuz..
verilen sözler tutulmadı diyorsunuz!
şampiyonluk sözünü mü kastediyorsunuz? stad sözünü mü? yıldız sözünü tuttuğunu iddia ediyorum da ben!
öyle darlanıp takımı aslında ne çok seviyorum yakarım ortalığı ben tavırlarını bırakın.. maçta gördük takımı ne kadar sevdiğinizi.. yüreğiniz ağzınızda çekirdek yiyordunuz!
taraftar uyuma, yönetime sahip çık!
2 yıldız sözü şuydu:
Kongre günü ben bunu tv'den takip ettim. Daha önce de çarşaf çarşaf bu sözü medyaya yansıdı. Kendisi maliyeti 10 milyon $'a kadar bir yıldızı takıma kazandıracaktı. Diğer yönetim kurulu üye adayı da ( Ali Ağaoğlu ) aynı şekilde bir yıldızı takıma kazandıracak. Hatta o tv yayınında kendisini yayına alıp kendisine onaylattı. Ama Ali Ağaoğlu bir medya mensubuna " Ben öyle söz vermedim vermedim vermedim" diyebiliyor
Hasılı, öyle bir konuşuyorsun ki dediklerin mutlak doğru, o zaman bu bilgileri nerden alıyorsun yönetimde misin değil misin bunları da açıklaman lazımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
hadi diyelim vermedi o sözleri. peki arkadaşın dediği gibi bu sözler çarşaf çarşaf gazetelerde tv programlarında manşet olurken niye çıkıp demedilerki bizim bu şekilde sözlerimiz yok.
bana hiç samimi gelmiyo yönetim.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Çok mutluyum
F.Bahçe'ye gelecek olduğu için kendisini mutlu hissettiğini belirten Kezman, "F.Bahçe'nin büyük bir takım olduğunu biliyorum. Deivid de Souza ile harika bir ikili olacağız" dedi.
///
Bu bizim Souza mı? Edit evet geçen sene talip olduğumuz adam
En son Travelair tarafından düzenlendi; 26.08.2006, 13:01.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
sanal bir ortamda yazışıyoruz arkadaşlar.. kim olduğum ortada.. trabzonspor taraftarı trabzonlu bir kardeşinizim.. kim olduğumdan çok söylediklerimel ilgilenmelisin bana göre.. yönetici veya başkan isem başka, basın mensubu isem daha başka, sade bir taraftarsam daha başka mı yorumlayacaksın?
sen de yazıyorsun ben de..
ben risk alıp söylediklerim doğrudur, tahmin değil bilgidir diyorum..
sen yazdıklarına böyle imza atablir misin? hayır.. çünkü bilmeden yazıyorsun..
net ifade ediyorum.. ali ağaoğlu meselesini daha evvel izah etmiştim.. şahitli ispatlı sözünü yemiştir ağaoğlu, ama başkan onu taraftarın önüne atmaz, atmadı.. hala yıldız peşinde..
pazartesi takım kadrosuna bakacağız..
yıldızları ayıklayacağız..
söylenecek nedir biliyor musun.. ' eh işte.. biz zorlamasak almazdı.. belki bunlar biraz kurtarır onu..vs.'
neden?
yahu bu kadar mütevazı bir başkan olur mu allah aşkına..
askerlik gibi yahu! görev diye yaptırıyorlar..
tamam, o da bu camiaya borcunu ödüyor, ama bu kadar da hakir görülmez ki canım..
anlı şanlı ne kadar iş adamı ne kadar gelmiş geçmişse.. kulübün defterlerinden bakılabilir.. beş trilyon hibe eden tek kişi yoktur..
beş trilyon sözünü veren elli adamdan, sözünü tutan tek başkan budur!
nesi ağır geliyor şu adama sahip çıkmanın, bir anlayabilsem!
Yorum
-
hangı gazete ıdı bulamadım ama secımden once bır ropartaj yayınlanmsıtı 10 mılyona kadar dıye bır sey okudugumu hatırlıyorum ama netten bulamadım.ben o sozu verdıgıne ve ali ağaoğlunuda o sozu verdıgıne ınanıyorum. simdiye kadar yalanlanmayan sopz sımdımı yalan oldu.bekleyelım zaten bu son hafta o zaman bekleyın dıyenler ne zamanı soyleyecek.ocak ayı demezler ınsallah.
Yorum
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanal bir ortamda yazışıyoruz arkadaşlar.. kim olduğum ortada.. trabzonspor taraftarı trabzonlu bir kardeşinizim.. kim olduğumdan çok söylediklerimel ilgilenmelisin bana göre.. yönetici veya başkan isem başka, basın mensubu isem daha başka, sade bir taraftarsam daha başka mı yorumlayacaksın?
net ifade ediyorum.. ali ağaoğlu meselesini daha evvel izah etmiştim.. şahitli ispatlı sözünü yemiştir ağaoğlu, ama başkan onu taraftarın önüne atmaz, atmadı.. hala yıldız peşinde..
söylenecek nedir biliyor musun.. ' eh işte.. biz zorlamasak almazdı.. belki bunlar biraz kurtarır onu..vs.'
neden?
tamam, o da bu camiaya borcunu ödüyor, ama bu kadar da hakir görülmez ki canım..
anlı şanlı ne kadar iş adamı ne kadar gelmiş geçmişse.. kulübün defterlerinden bakılabilir.. beş trilyon hibe eden tek kişi yoktur..
kardeşim güzel savunuyorsun başkanı ama yönetim başlı başına acemi görmüyormusun her işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar ... ben başkan olucam böyle bir t.d. almak gibi bir hata yapıcam ve 5 maç 6 maç ona katlanıcam ya soruyorum size bu t.d. ne kazandırdı bu takıma ne ya pas yapamayan şut çekemeyen rakip kale yerine kendi kalesine gitmeyi tercih eden paso yan top yapan ruhsuz mücadele den eser olmayan bir takım ... ben şunu söylerim bu adam 2-3 hafta daha kalırsa bundan sonra kimse toplayamaaz o takımı futbolcular da küser birbirleriyle birbirine düşer ayrıca bir yöneticimisin bize dediği bir laf varki söylemiycemTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanal bir ortamda yazışıyoruz arkadaşlar.. kim olduğum ortada.. trabzonspor taraftarı trabzonlu bir kardeşinizim.. kim olduğumdan çok söylediklerimel ilgilenmelisin bana göre.. yönetici veya başkan isem başka, basın mensubu isem daha başka, sade bir taraftarsam daha başka mı yorumlayacaksın?
neden?
Trabzonspor'a gelen yöneticiler gerektiğinde iflas ettiği halde evine ipotek koydurdu, yüksek paralar da hibe etti. Yani senin dediğin gibi 5 trilyon para hibe eden sadece başkan olmadı. Ama hiçbir başkan da ben şu parayı ödedim demedi
Hasılı, bu bilgileri nerden bildiğini, yönetime yakınlığını söylemediğin sürece benim gözümde başkanın sözcüsü konumundan öteye gidemeyeceksin.
Samimiyet, sevgi ve saygılarlaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangı gazete ıdı bulamadım ama secımden once bır ropartaj yayınlanmsıtı 10 mılyona kadar dıye bır sey okudugumu hatırlıyorum ama netten bulamadım.ben o sozu verdıgıne ve ali ağaoğlunuda o sozu verdıgıne ınanıyorum. simdiye kadar yalanlanmayan sopz sımdımı yalan oldu.bekleyelım zaten bu son hafta o zaman bekleyın dıyenler ne zamanı soyleyecek.ocak ayı demezler ınsallah.
fatihsiz istanbul feth edilmezTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
Yorum