Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fotosporda da(ki kendilerine hiç güvenmem yinede paylasıyım dedim)

baskan pletikosayla anlastı yazıyor haberin devamınde jef in gönderilmesinin ardından 3 yıllık imza atıcakmıs!!!bu arkadaslara göre tabi!!!!

Yorum

• tüm bu kaleci arayışımız yok açıklamalarının önümüzdeki çok önemli uefa maçına bağlı olarak yapılmış olmasını diliyorum

Yorum

• Sn.Lazaroni ilginç işler yapmaya devam ediyor. Kalecilerimiz malasef yeterli değil geçen sene de aynı sıkıntı vardı ama yönetim kaleci aldık alıyoruz derken gene becerip kaleci alamadı.Sonuçta transfer sezonu bitmek üzere ve biz gene son dakika transferi bekliyoruz.Sn.Lazaroni kendi ülke futbolcularını kollamaktan vazgeç gerçekleri söyle.

Yorum

• Transferi bilmem ama iletişim konusunda en kötü takım biziz sanırım. Hani biz bu taraftarımızı nasıl uyuz ederiz diye düşünseler bu kadar yanlış bir iletişim stratejisi izleyemezler. Başta Kafkas olmak üzere, açıklamalar tam bir felaket.

Üç nokta:
          1) Eğer bir konuda bilgi vermeyeceksen basın toplantısı yapmana gerek yok.
          2) Eğer verdiğin bilginin de 3 gün sonra tersi olacaksa yine basın toplantısı yapmana gerek yok.
          3) Basın toplantısında lafı yuvarlayacaksan yine basın toplantısı yapmana gerek yok.

Ne demek kardeşim haftaya 1-2 oyuncu alabiliriz? Pazardan elma mı alıyorsun? 1 adam mı alacaksın 2 mi? Bunun net olmaması nasıl mümkün olabilir? Bir yandan eksiklerimizi tespit ettik diyorsun, öte yandan 1-2 adam alıcaz diyorsun. Senin eksiğin 1 ise çıkar 1 adam alıcaz dersin, 2 ise 2 dersin. Olur da alamayız mantığıyla lafı çıkıp yuvarlama kardeşim. Madem eksik tespit ettin, çözümünü de sen yapacaksın, alamamak gibi bir opsiyonun olamaz, yoktur.
          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• TRABZON'DA KALECİ HAREKATI
            Gaziantepspor karşısında alınan şok yenilgi ve kalede Tolga'nın güven vermemesi üzerine bordo-mavili yöneticiler, transferde düğmeye bir kez daha bastı. Rota bu kez Shakhtar Donetsk kalesini koruyan Hırvat kaleci Pletikosa'ya çevrildi. Başkan Nuri Albayrak transferle ilgili olarak bir heyetin Ukrayna'ya giderek çalışma başlatmasını
            istedi. Albayrak, "Tecrübesi ve kalitesiyle tam aradığımız isim" diye konuştu.

Olembe de gündeme geldi
            Tecrübeli kalecinin de Trabzonspor'da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi. Pletikosa, "Trabzonspor beni uzun süredir takip ediyor. Türkiye'de futbol oynamak isterim. Eğer kulübümle anlaşma sağlanırsa benden yana sorun çıkacağını sanmıyorum" ifadesini kullandı. Yakın çevresinden Trabzonspor hakkında bilgi alan Pletikosa duyduklarının hep olumlu şeyler olduğunu da vurguladı. Öte yandan Marsilya'da forma giyen Kamerunlu Olembe'de gündemde

KAYNAK=TRABZONHABER
            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TRABZON'DA KALECİ HAREKATI
              Gaziantepspor karşısında alınan şok yenilgi ve kalede Tolga'nın güven vermemesi üzerine bordo-mavili yöneticiler, transferde düğmeye bir kez daha bastı. Rota bu kez Shakhtar Donetsk kalesini koruyan Hırvat kaleci Pletikosa'ya çevrildi. Başkan Nuri Albayrak transferle ilgili olarak bir heyetin Ukrayna'ya giderek çalışma başlatmasını
              istedi. Albayrak, "Tecrübesi ve kalitesiyle tam aradığımız isim" diye konuştu.

Olembe de gündeme geldi
              Tecrübeli kalecinin de Trabzonspor'da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi. Pletikosa, "Trabzonspor beni uzun süredir takip ediyor. Türkiye'de futbol oynamak isterim. Eğer kulübümle anlaşma sağlanırsa benden yana sorun çıkacağını sanmıyorum" ifadesini kullandı. Yakın çevresinden Trabzonspor hakkında bilgi alan Pletikosa duyduklarının hep olumlu şeyler olduğunu da vurguladı. Öte yandan Marsilya'da forma giyen Kamerunlu Olembe'de gündemde

KAYNAK=TRABZONHABER
              hadi bakalım hayırlısı acilen kaleci şart.
              ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• ne güzel dönüyosunuz öyle, bi daha getirin musampayı sonra olmadı alexe dönün sadece 8 günümüz kaldı nerden dönüyosun hala alınacak isimler belli değilmi umuyorumki herşey tamamdır ve uefa maçından sonra bu işi bitireceklerdir

Pletikosa İddiası
                Uzun süredir kaleci arayışlarını sürdüren Bordo-Mavili yönetimin bonservisi Shaktar Donekz de bulunan Hırvatistan milli takım kalecisi Pletikosa’yla her konuda anlaştığı öğrenildi. Yöneticilerin kaleci arayışı olmadığını defalarca belirtmelerine rağmen, Pletikaso’nın imza aşamasına geldiği ancak kesin sonucun Apoel maçı sonrasına bırakıldığı vurgulandı. Küçük pürüzlerin giderilmesi halinde Hırvat kalecinin iki gün sonra Trabzon’a geleceği bildirildi.

Musampa’ya Dönüş
                Ayrıca yönetimin orta sahaya yapmayı düşündüğü yabancı transferinde de yeniden Kiki Musampa’ya ibre çevrildi. Birkaç gün önce Trabzon’a gelen ancak anlaşamadan ülkesine giden oyuncunun rakamı indirmesi için menajer Bayram Tutumlu’dan aracılık yapması istendi. Yıllık 1 milyon 100 bin dolar olan ve tamamı peşin istenen ücretin düşürülebilmesi halinde Musampa’yla tekrar masaya oturulabileceğinin altı çizildi.

Yorum

• bu ne rezalettir arkadaş şu saatten sonra musampha olmaz.
                  ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Transferi bilmem ama iletişim konusunda en kötü takım biziz sanırım. Hani biz bu taraftarımızı nasıl uyuz ederiz diye düşünseler bu kadar yanlış bir iletişim stratejisi izleyemezler. Başta Kafkas olmak üzere, açıklamalar tam bir felaket.

Üç nokta:
                    1) Eğer bir konuda bilgi vermeyeceksen basın toplantısı yapmana gerek yok.
                    2) Eğer verdiğin bilginin de 3 gün sonra tersi olacaksa yine basın toplantısı yapmana gerek yok.
                    3) Basın toplantısında lafı yuvarlayacaksan yine basın toplantısı yapmana gerek yok.

Ne demek kardeşim haftaya 1-2 oyuncu alabiliriz? Pazardan elma mı alıyorsun? 1 adam mı alacaksın 2 mi? Bunun net olmaması nasıl mümkün olabilir? Bir yandan eksiklerimizi tespit ettik diyorsun, öte yandan 1-2 adam alıcaz diyorsun. Senin eksiğin 1 ise çıkar 1 adam alıcaz dersin, 2 ise 2 dersin. Olur da alamayız mantığıyla lafı çıkıp yuvarlama kardeşim. Madem eksik tespit ettin, çözümünü de sen yapacaksın, alamamak gibi bir opsiyonun olamaz, yoktur.
                    aynen öyle üstat,bizde oynayan futbolcularda(fatihin gitme ve kalma olayı ile gökdenizin takımına ve taraftarına bilgi vermemesi örneği ves.)ve yöneticilerde(transfer,stat,forma ves.)taraftara bilgi vermemek,yanlış bilgi vermek veya gerekli bilgiyi vermemek,oyalamk alışkanlık haline geldi.bence bu durum zaten sabırsız ve üzgün olan taraftarın keyfini iyice kaçırıyor.kimselerin buna hakkı olmadığını düşünüyorum.mesela kim emin acaba yönetim kaleci transferi yapacak mı yapmayacak mı?şurda kalmış 8 gün hala cek cak hala olabilir de olmayabilir de.süleyman demirelin dün dündür bugun bugundur lafı dahı kifayetsiz kalıyor bu oyalama ve dilim varmıyor ama malesef yalanlara....
                    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Lazoronı''Beşiktaş’a transfer olan Ricardinho, Hertha Berlin’deki Gilberto, Jorge Wagner ve Marcio Mossoro ile konuştum. Kendileri Trabzonspor’da oynamaktan mutlu olacaklarını söylemişlerdi. Benim de ülkemde bir saygınlığım var. Anlaştığımız oyuncuları Trabzon’a getiremezsek bu benim için de pek iyi olmaz” dedi..

Beşiktaşlı ricardinho yada haberi doğruladı..
                      Simdi yonetim bir açıklasin da bunlar niye alinmadi diyede gorelim...!

Yorum

• Ben de kaleci açıklamalarının Apoel maçı dolayısıyla yapıldığını ümit ediyorum.

Ergin'in Sakaryaspor'a kiralanması doğru bir harekettir, yönetimi tebrik ederim.

Bazı arkadaşlar bu saatte iyi transfer olmaz diye artık transfer yapılmasın görüşünü iletiyorlar. Kendilerine önümüzdeki hafta sonuna kadar Türkiye'de ve Avrupa'da gerçekleşecek transferleri izlemelerini öneriyorum. Bugün ve yarın akşam Ş.ligi ve Uefa maçları var. Birçok oyuncu ve takım özellikle şampiyonlar ligine kimlerin kalacağının netleşmesini bekliyor. Ona göre karar verecekler.

Acı bir örnek de vereyim, ezikbahçe R. Madrid'li Helguera'ya müthiş bir teklif sunmuş, oyuncu şu anda karar verme aşamasındaymış, korkarım ki ş.ligine kalırlarsa bu transfer de gerçekleşir. Var mı Helguera'ya kötü oyuncu diyecek?

Transferde mesele ne zamana kaldığın vs. değil, cebindeki paran ve işbilirliğinle alakalıdır, istersen her zaman iyi oyuncu bulursun. Bunu yapmak için de menajerlerin ağzının içine baktığının yarısı kadar bu foruma bakmak bile yeter...
                        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Sevgili arkadaşlar; bu kadar saçmalığa ,bu kadar acemiliğe, bu kadar iş bilmezliğe, bu kadar aymazlığa artık tahammülüm kalmadı.Bu sezonun Trabzonsporumuz için şimdiye dek olmadığı kadar kötü geçeceğine dair emareler artık iyice su yüzünde.Umarım yanlış yorumluyor olurum da takımımız umduğumun ötesinde başarılı olur...Ancak anlayamayacağım kadar garip kişisel hırslar nedeniyle, bir girdabın içine girildiğini görüyorum.Profesyonellikten tamamen uzak, yarını değil, hatta bugünü değil, dünü kurtarmaya çalışarak varılacak yer malesef ki takımımız adına çok üzücü olacak...
                          Yapılan uygulamalar, üzerinde kafa patlatıp yorum yapılacak uygulamalar bile değil.Başkan ayrı, teknik direktör ayrı, yönetim ayrı telden çalıyor...
                          Lafı uzatmaya gerek yok....Artık sadece uzaktan takip etmekle yetineceğim.
                          Forumsuz bir hayatı seçiyorum...En azından yeni bir ümit görünceye kadar...
                          Hoşçakalın...
                          Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                          Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sevgili arkadaşlar; bu kadar saçmalığa ,bu kadar acemiliğe, bu kadar iş bilmezliğe, bu kadar aymazlığa artık tahammülüm kalmadı.Bu sezonun Trabzonsporumuz için şimdiye dek olmadığı kadar kötü geçeceğine dair emareler artık iyice su yüzünde.Umarım yanlış yorumluyor olurum da takımımız umduğumun ötesinde başarılı olur...Ancak anlayamayacağım kadar garip kişisel hırslar nedeniyle, bir girdabın içine girildiğini görüyorum.Profesyonellikten tamamen uzak, yarını değil, hatta bugünü değil, dünü kurtarmaya çalışarak varılacak yer malesef ki takımımız adına çok üzücü olacak...
                            Yapılan uygulamalar, üzerinde kafa patlatıp yorum yapılacak uygulamalar bile değil.Başkan ayrı, teknik direktör ayrı, yönetim ayrı telden çalıyor...
                            Lafı uzatmaya gerek yok....Artık sadece uzaktan takip etmekle yetineceğim.
                            Forumsuz bir hayatı seçiyorum...En azından yeni bir ümit görünceye kadar...
                            Hoşçakalın...
                            güle güle kardeşim benimde aile huzurum bile kalmadı. bu kadar hassas ve saygın bir taraftar topluluğu hangi ezikte var merak ediyorum. kendine iyi bak umarım daha iyi günlerde görüşürüz.

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben de kaleci açıklamalarının Apoel maçı dolayısıyla yapıldığını ümit ediyorum.

Ergin'in Sakaryaspor'a kiralanması doğru bir harekettir, yönetimi tebrik ederim.

Bazı arkadaşlar bu saatte iyi transfer olmaz diye artık transfer yapılmasın görüşünü iletiyorlar. Kendilerine önümüzdeki hafta sonuna kadar Türkiye'de ve Avrupa'da gerçekleşecek transferleri izlemelerini öneriyorum. Bugün ve yarın akşam Ş.ligi ve Uefa maçları var. Birçok oyuncu ve takım özellikle şampiyonlar ligine kimlerin kalacağının netleşmesini bekliyor. Ona göre karar verecekler.

Acı bir örnek de vereyim, ezikbahçe R. Madrid'li Helguera'ya müthiş bir teklif sunmuş, oyuncu şu anda karar verme aşamasındaymış, korkarım ki ş.ligine kalırlarsa bu transfer de gerçekleşir. Var mı Helguera'ya kötü oyuncu diyecek?

Transferde mesele ne zamana kaldığın vs. değil, cebindeki paran ve işbilirliğinle alakalıdır, istersen her zaman iyi oyuncu bulursun. Bunu yapmak için de menajerlerin ağzının içine baktığının yarısı kadar bu foruma bakmak bile yeter...

jester kardesim hangi zamandan hangi paradan dahada kotusu hangi işbirliğinden bahsediyorsun..!!!
                              bu yonetim tamamn siyasi zorunluluktan gelmiş bir yönetim .. ilişki dyorsan ancak ayni siyasi gruptan olduğu için ist b.bld. ve ankaragucunden transfer yapabildiler .. para diosan 8 milyona fatihi sattilar sonrada başkanimiz kulubumuzun cebinden 5 kurus çikmadan kendi parasiyla kaptanina yumruk atan marcelinho yu almiş nerde geri kalan para .. sen diosan zaman cok buyuk başkan kendi ozel ozel danişmanlarini bezilyalara gonderiyor bir beyefendiyle 1 aydir orda tık yok ,,bunlar futboldan anlar mi anlamaz mi ,,buyuk amatorluk ani....
                              Lazaroni transferi ni hiç solemiyorm

Yorum

• Şimdi Ligtv son dakika olarak Musampa ile yeniden görüşmelere başladığımızı, bir iki gün içinde anlaşma olabileceğini geçti.

Ayrntılar 19 ana haberdeymiş
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Çalışıyor...
                                X