kardeş marcelinho ne zaman fatihe yumruk atmış merak ettim bence hiç birbirlerini bile görmemişlerdir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sanırım trabzonun ihtiyacı olan tek şey taraftarın biraz olsun susmasıdır.
herkes her mevkiye adam getiriyor ya, bir durun bakalım
tabii ki eksik yönlerimiz,yerlerimiz var ama elimizdekilerin de kıymetini bilelim.
gönderdiğimiz adamların yerini dolduramıyoruz, unutmayalım!
Yorum
-
İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş marcelinho ne zaman fatihe yumruk atmış merak ettim bence hiç birbirlerini bile görmemişlerdirfatihe değil herta berlindeki kaptanıyla sezon içindeki bir maçta once saha ortasinda kavga ettiiler sonra devre arasinda soyunma odasinda yumrukladı..(Bide bunun üstüne sezon açılışına 10 gun geç geldiği için kadro dişi kaliği).. kendileri biraz problemlidir..
Yorum
-
İlk olarak cipses tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanırım trabzonun ihtiyacı olan tek şey taraftarın biraz olsun susmasıdır.
herkes her mevkiye adam getiriyor ya, bir durun bakalım
tabii ki eksik yönlerimiz,yerlerimiz var ama elimizdekilerin de kıymetini bilelim.
gönderdiğimiz adamların yerini dolduramıyoruz, unutmayalım!Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
bedavaya oyuncu alacagiz diye bir sezon daha kurban gitti gidecek, tipki gecen sezon gibi, ve daha öncekide benzer.
lazaroni aciklamalarindan sonra daha ne denilebilirki ?
buyrun "Transfer çalışmaları ile ilgili sorular üzerine Lazaroni, "Geçen gün bir gazetede benim ve Brezilya'da bulunan yönetici hakkında bir haber çıktı. Transferleri ben engelliyorum şeklinde. Herkes kendi işine baklamalı, sorumluluğunu bilmeli. Ne kadar ben istesem de kulüp sorumluluğunu biliyor. Ben de halen beklemedeyim. Transferde ekonomik bölüm benim dışımda kalıyor. Teknik olarak ben gelecek oyuncunun Trabzonspor'a fayda sağlayıp sağlamayacağına bakıyorum. Benim de bu anlamda Brezilyalı bazı futbolcularla görüşmem oldu. Bunların isimlerini de şu an size veriyorum. Beşiktaş'a gelen Ricardinho ile görüştüm ve Trabzonspor'a seve seve geleceğini söyledi. Vagner, Massaro, Gilberto ile görüşmem oldu. Bu oyunculardan da olumlu cevap aldım. Ben herkesle konuşup da buraya getiremezsem olmuyor. Çünkü benim de Brezilya'da bir ismim var" diyerek yönetime göndermede bulundu. Transfer çalışmaları ile ilgili sorular üzerine Lazaroni, "Geçen gün bir gazetede benim ve Brezilya'da bulunan yönetici hakkında bir haber çıktı. Transferleri ben engelliyorum şeklinde. Herkes kendi işine baklamalı, sorumluluğunu bilmeli. Ne kadar ben istesem de kulüp sorumluluğunu biliyor. Ben de halen beklemedeyim. Transferde ekonomik bölüm benim dışımda kalıyor. Teknik olarak ben gelecek oyuncunun Trabzonspor'a fayda sağlayıp sağlamayacağına bakıyorum. Benim de bu anlamda Brezilyalı bazı futbolcularla görüşmem oldu. Bunların isimlerini de şu an size veriyorum. Beşiktaş'a gelen Ricardinho ile görüştüm ve Trabzonspor'a seve seve geleceğini söyledi. Vagner, Massaro, Gilberto ile görüşmem oldu. Bu oyunculardan da olumlu cevap aldım. Ben herkesle konuşup da buraya getiremezsem olmuyor. Çünkü benim de Brezilya'da bir ismim var" diyerek yönetime göndermede bulundu."
O kadar paraya deger verilecekse niye herkesden önce uygun kisiler ile görüsülmüyorda tamamen SIKISINCA fiyat insin diye son ana kadar bekleniyor ?
Cöplükleri bizmi toplayacagiz ?"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim; "Musampa'yı i-s-t-e-m-i-y-o-r-u-z"Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
Musampa'da mutlu son
Trabzonspor'un, Hollandalı oyuncu Kiki Kizito Musampa'nın transferindeki sorunları giderdiği bildirildi.
Kulüp Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Trabzon'a gelip anlaşmadan dönen Musampa konusunda süren görüşmelerin olumlu bir noktaya geldiğini ve herhangi bir sorunun bulunmadığını belirtti.
Futbolcunun menajeri Mustafa Demir ise Musampa'nın transferindeki pürüzlerin giderildiğini ve en kısa zamanda Trabzon'a gelip 3 yıllık sözleşmeye imza atacağını söyledi. Musampa'nın gelişinin programlanmaya çalışıldığı, uçak bileti bulunması halinde yarın Trabzon'a geleceği belirtildi.
kaynak= internethaberBu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
@ISTS
çok yaşayın emi.
Ergin'den sonra sıra Feridun, Celalleddin ve Cem Demir'de.
Musampa'mı geliyor.
Havaalanında karşılama yapalım. Musampa'ya karşılama yapamadık. Tüm ezikler görsün karşılama nasıl yapılırmışEn son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 23.08.2006, 18:26.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
güzel bizede bu yakışır musampa gibi bi futbolcuyu trabzona getir sonra geri gönder sonra anlaş olacak şeymi bu şimdi musampa transferine bişey söylemiyorum ama bu şekilde yapılması ne halde olduğumuzun çok açık bi göstergesi lazaronin eline bişey daha verdiler şimdi benim istediğim adam alınmadı derse ne cevap vericeksin bari bi tane hocanın istediği bi adamı alın adamı susturun sonra çıkıp 2 de bir ben şunları istedim diyip durmasın bunlar hoş şeyler değil
Yorum
Yorum