Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bence yerine daha iyisini koyabileceğimiz her adam gönderilebilir. Evet daha iyi adam daha çok para demek. Ama daha iyi adamlar daha çok başarı demek. Daha çok başarı daha çok gelir demek.

Ama hayalci de olmamak lazım. Daha biz kimseyi satmadan sol tarafa bir oyuncu almayı beceremedik. takım tek kanatlı kuş gibi. Yalpalaya yalpalaya uçmaya çalışıyor ama daha yerden havalanmayı beceremedi...

Bu noktada görünen o ki, Symek'in, Yattara'nın yerine daha iyilerini koymak mümkün değil. Çoğunun beğenmediği(bende dahil) Hüseyinin yerine daha iyisini bulmak bu saatten sonra zor. Ya biz Lee 'nin yerine, Lee'den daha iyi adam bulamıyoruz anlamak, çıldırmamak mümün değil.

Para ediyorken gönderelim !!!
    Bunun ölçüsü nedir ? LigA'dan aldığımız cem'le M.Ocak'lamı şampiyon olacağız...

Bu sene içinde Alınacak iyi bir yabancı (Tercihan ortanın soluna) ve mümkün olursa Jef'in yerine iyi bir kaleci bu takımın havalanmasına yeter.
    Bu sene için daha fazla transfer hayal etmek, hayal kırıklığından başka bir şeye yaramaz.

Umarım yönetim son iki yılda yapılan transfer hatalarından büyük dersler alır. Önümüzdeki sene takımı komple değiştirmek yerine, yedek kulübesine adam almak yerine öncelikle bu takımda alındığı mevkiide direkt oynayacak, Türkiye'de mevkiisinin en iyi 2-3 adamından biri diyebileceğimiz nokta transferler yapılır. 2 sezon önce Türkiye 2.si olup şampiyonlar ligine şanssız bir şekilde veda eden takım nerede, bu günkü kadro nerede ? iyidir kötüdür onu kastetmiyorum. Son 6 ay içinde 3-5 oyuncusu hariç 11'i tamamen değişen bir kadro'dan bahsediyorum. Futboldan az çok anlayan herkes bir takımın 11'i ile bu kadar oynanmaması gerektiğini bilir.

O yüzden şimdi mümkünse kimseyi satmayalım önce Sol açığı ve Kaleciyi alalım.
    .
    Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
    .

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sonuç: Pletikosa + Keçeli + Mineiro
      Sonuç: Pletikosa+Keçeli+Mineiro-Lazaroni olsaydı küsüratsız,kesirsiz net bir sonuç olurdu bence
      Yönetime biri şu 3 oyuncunun adını yazdırsın.. Kanca da uğraşmasın oralarda boş yere.. versin parayı 31 yaşında falan bakmadan alsın gelsin Mineiro'yu.. Marce ile birlikte 2 sene oynasalar yeter.. Keçeli için de 'Celalettin,Ömer,Feridun' u versinler takasa.. Pletikosa zaten alınmış da açıklanmıyor gibi bir hava var ortamda..
      Lazaroni ye rağmen ilk 2 ye kalıp Şl'ye girebilir bu kadro.. Lazaroni haricinde herhangi biri de şampiyon yapar
      #7 King of Kings

Yorum

• "Keçeli için de 'Celalettin,Ömer,Feridun' u versinler takasa" Kim bu Keçeli,saydığın oyuncular çok iyi alternatifler,yazık olur.....

Yorum

• İlk olarak akdin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu aşama da hoca degiştirmek yararlı olmaz,takımdaki sıkıntı,herşeyin çorbaya dönmesi,elimizdeki futbolcular kötü değil,sadece zamana ihtiyaç var.Alınacak 1-2 futbolcuyu kurtarıcı olarak görmek hayal kırıklığı yaratır.Şöyle ki şu kadro da Jun Marcelinho ikilisi iş yapardı,futbolcu almak değil,onu mutlu etmek,asıl mesele.Ellerin yararlı olabileceğini daha önce belirtmiştim,geri gelsin......
          ya hocam yapma yaa JUN mu_?

ben sana bi başlık söyliyim sana en güzel cvp olur sanırım....

tarihi hatırlamıorum sanırım günebakışın haberiydi'''MÜJDE JUN 628 dk sonra SUT çekti'''''' ya bi futbolcu ne kadar kalas olursa olsun fatihli gokdenizli YATTARALI SZYMEK li kadroda en azından 1 ŞUT çekerdi yaaa!!!!!!!GOLÜ filanda geçtim sadece ŞUT!!!!

o adam benım gördügüm en kabiliyetsiz forvet....bi golcü 6 pasın içinde eger topu arkasındakine bırakmayı düsünüyorsa bence o salıklı ii bi golcü diildir.....saygılarımla

Yorum

• kaleci ve sol kanat oyuncusu eksiğimiz var evet ama daha önmeli taraftar transferi şart.maç esnasında fatih tekke tezahüratları yapılmayacağını bilen, resturantta karşılaştığı futbolcuya kazma diyemeyeceği bilincinde olan taraftar şart.En az 15 bin taraftar transfer etmeliyiz.
            Birisi şampiyonluk mu dedi!!!Mümkün değil bu taraftarla ilk dörtteki yerimizi alırız o kadar.

Yorum

• Celalleddin, Feridun ve Ergin Keleş gider. Ömer Rıza'yı bırakmazlar.
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Takip etmiyorum ama, Thomas Gravesen alınırsa Orta sahada problemimiz kalmaz diye düşünüyorum.Ama Szymek'in gitmesi tehlikeli olabilir.Oyun kurabilecek bir oyuncu daha giderse pas yüzdemiz düşebilir.Gravesen tam oyun kurucu değil çünkü.Sol kanatı da yerli bir oyuncu ile çözebilirler belki.Aslında Emre Belezoğlu da tam bizim orta sahaya ilaç olabilicek oyuncu.Yönetimden böyle büyük şeyler beklememek lazım tabii.Böylece sol kanatta da yabancı hakkı kullanılabilir.

Yorum

• Yok abi Szymek denen kişi bir an önce tasını tarağını toplayıp gitmeli böyle adamlara ihtiyacımız yok.

Yorum

• İlk olarak yasinfiridin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya hocam yapma yaa JUN mu_?

ben sana bi başlık söyliyim sana en güzel cvp olur sanırım....

tarihi hatırlamıorum sanırım günebakışın haberiydi'''MÜJDE JUN 628 dk sonra SUT çekti'''''' ya bi futbolcu ne kadar kalas olursa olsun fatihli gokdenizli YATTARALI SZYMEK li kadroda en azından 1 ŞUT çekerdi yaaa!!!!!!!GOLÜ filanda geçtim sadece ŞUT!!!!

o adam benım gördügüm en kabiliyetsiz forvet....bi golcü 6 pasın içinde eger topu arkasındakine bırakmayı düsünüyorsa bence o salıklı ii bi golcü diildir.....saygılarımla
                    Değerli Kardeşim Jun kaç dakika,hangi şartlarda oynadı dikkat ettin mi? İyi oynayamadıysa bu bizim hatamızdır,tavsiyem marcelinho-Jun ikilisi.....Unutma ki "hayattaki başarı biriktirme ile olur,harcama ile değil",elindekinin kıymetini bilip onu en iyi şekilde kullanacaksınız .Yıllardır harcıyoruz halimiz belli,farklılık yaratmalıyız.......

Yorum

• Abi yaşına saygım var da -Silinmiştir- Allahını seversen ya. Ne Jun'u
                      En son admin tarafından düzenlendi; 23.08.2006, 17:01.

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kaleci ve sol kanat oyuncusu eksiğimiz var evet ama daha önmeli taraftar transferi şart.maç esnasında fatih tekke tezahüratları yapılmayacağını bilen, resturantta karşılaştığı futbolcuya kazma diyemeyeceği bilincinde olan taraftar şart.En az 15 bin taraftar transfer etmeliyiz.
                        Birisi şampiyonluk mu dedi!!!Mümkün değil bu taraftarla ilk dörtteki yerimizi alırız o kadar.

Trabzonspor, yeni stad yapılana kadar iki seneliğine Trabzon'dan ayrılsın, taraftar Trabzonspor'u özlesin. Trabzonspor, İstanbul'da ilk yılında en kötü ihtimalle ikinci olur. Trabzonspor iki sene boyunca maçlarını İstanbul'da oynasın.

Yorum

• Ergin'in mutlaka oynayabileceği bir takıma kiralanıp tecrübe kazanması lazım. İlerde çok iyi olacak Cem Demir de Ersen alındıktan sonra kiralık verilmeli tecrübe kazanmalı güçlenmeli. Ömer Rıza takıma kazandırılmalı. En azından kenarda iyi bir joker ve ateşleyici bir güç.

Gönderilen 2 forvet yerine 1 tane çok kaliteli forvet alınmalı. Ayrıca oyun kurabilen bir ön libero şart ( Zaten ön liberonun varoluş amacı oyun kurabilmesidir, biraz komik oldu ama şartlar gerektirdi bu cümleyi bana kurdurmaya )

Kanat konusunda Mustafa Keçeli konusuna pek katılmıyorum Murat Ocak ile birlikte sol kanatta 2 ofansif eleman sıkıntı yaşatır. Bunun yerine Murat Ocak'ın sol kanada çekilip yerine sol bek aranması daha mantıklı
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Afrika Kupasi olayina takilanlara. Afrika Kupasi 2 yilda 1 yapilir. 2006 da yapildi bundan sonraki 2008 te...
                            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                            You'll Never Walk Alone...
                            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak Kemençeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi yaşına saygım var da afgurma Allahını seversen ya. Ne Jun'u
                              Terbiye bu forumun üyeleri için Meziyet değil Mecburiyettir
                              dikkat edelim

Yorum

• İlk olarak TS-KINGS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Afrika Kupasi olayina takilanlara. Afrika Kupasi 2 yilda 1 yapilir. 2006 da yapildi bundan sonraki 2008 te...
                                Afrika kupasının iki yılda bir yapılması iyi de, sorun çözülmedikçe sorunun ertelenmesi olur. Sorunu çözeceksin, bu kadar basit. Yattara'nın yerinde oynayabilecek oyuncu şart.

Yorum

Çalışıyor...
                                X