Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün gazetenin birinde Pletikosa nın gelişi Apoel maçından sonra belli olacak diye bişey yazıyordu...
    Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
    Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Ben de Pletikosa işine yüksek ihtimal veriyorum, ancak tahminimce problem Pletikosa'nın ikna edilmesi değil, Jeff'e takım bulunması.
      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İnşallah Pletikosa 'yı alıp Jef'i gönderme işini becerebilir yöneticiler... Benim çok ümidim yok doğrusu.
        .
        Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
        .

Yorum

• herşeyi bırakın bi kenarada şu halimize bakın yaa. ligin 3. hafta maçları oynanıyor biz hala yok o kaleci gelse yok o adamı alsak yok şunu yollasak diyoruz.

bizi bu hale düşürenler acaba memnunlarmı. ayıptır bee ayıpp.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• geçen senede aynı idi farkı yok..

Yorum

• Trabzon'da Musampa heyecanı

Trabzonspor'un dün ünlü yıldızı Türkiye'ye getirmesi taraftarı sevince boğdu. Musampa bugün imza atacak.

Kiki coşkusu

Feyenoord'un da talip olmasıyla tehlikeye giren transferde elini çabuk tutan Trabzon, Hollandalı futbolcuyu Türkiye'ye getirdi.

Trabzonspor yönetimi, bir büyük transfere daha imza attı. Sambacı Marcelinho'yu renklerine bağlayan bordo- mavililer, Atletico Madrid'in Kongo asıllı Hollandalı yıldızı Kiki Musampa'nın da işini bitirdi. Musampa, kiralık olarak oynadığı Manchester City'den ayrılıp dün Türkiye'ye geldi. Musampa ile önceki gün ön protokol imzalanmasına rağmen, futbolcuyu dün Feyenoord da isteyince transfer bir anda çıkmaza girdi. Ancak yönetim elini çabuk tuttu.

İMZA BUGÜN 13.30'DA
              Bordo-mavili yönetim, Musampa'yı menajer Mustafa Demir vasıtasıyla ikna edip, dün akşam saat 19.30'da İstanbul'a getirdi. Marcelinho'nu da menajerliğini yapan Demir, Trabzonspor'a büyük bir yıldız daha kazandırmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Musampa bu sabah Trabzon'a gidecek. Sağlık kontrolünden geçecek olan tecrübeli futbolcu, saat 13.30'da resmi mukavele imzalayacak.
              ----------------------------------------------------------------------
              Bu haber varmı topicte göremedim ama varsada kusura bakmayın artık
              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• arkadaş yalan haber işte saat kaç oldu imza filan yok.orda 13.30 yazıyo.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• kardeş bu haber olsa da olmasa da saat 13.30 u 4 saat geçti ve hala imza mimza yok ortada...bence kaçtı bu adam...
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• bu pletikosa işi kesin olacak ama jeff.ı gönderemiyorlar ki adamı getirsinler
                    diyeceksiniz jeff.ı neden gönderemiyorlar onuda söyleyeyim uefa maçı iyi sonuç yada kötü sonuç fark etmez ertesi hafta pletikosa trabzona ayak basar siz kafanızı yormayın
                    adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu pletikosa işi kesin olacak ama jeff.ı gönderemiyorlar ki adamı getirsinler
                      diyeceksiniz jeff.ı neden gönderemiyorlar onuda söyleyeyim uefa maçı iyi sonuç yada kötü sonuç fark etmez ertesi hafta pletikosa trabzona ayak basar siz kafanızı yormayın

ben de pletikosa alınır diyorum ve o yüzden jeff iyileştiği halde antepe götürülmedi...feff eğer kulüp bulamazsa tek taraflı fesh ederiz olur biter nolcak sanki kaç para alıyor ki ?

Yorum

• Arkadaşın dediği gibi Shakhtar ın 17 yabancısı var!!!
                        Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                        Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• ARKADAŞLAR ben çok arkadaşım gibi bakmıyorum olaya .. yani bence KAYBEDİLMİŞ hiç bir şey yok ... ŞAMPİYONLUK anlamında daha çokkkkkk yol var ...bakıyorum foruma herkes de bir karamsarlık sıkıntı stress yahu olur daha çok erken bardagın dolu tarafına bakıp pozitif olmalıyız .. şimdi soruyorum tutun ki 2 maçı almış olsun takım ammaaaaa sol tarafa adam almadılar kaleci gene jeff ne olacaktı ??? inanın daha kötü ilerleyen haftalar bu sefer hepimiz oldu bu iş diyecektik sonra sol taraf eksik kale de allahlık bir kaleci ..... en azından şimdi sola adam almak için iyi kötü yırtınıyorlar kaleci konusunda ugraşıyorlar dogru ise mustafa keçeli için bastırıyorlar yani belki 2 hafta 3 hafta kaybettik ama önümüz iyi olabilir hatta şu sola iyi adam ile kaleci ile keceli yi alırsak bence çok ii olur .. o zaman isterse ligin ilk yarısını 5 puan geride kapayalım ikinci devre takım bunları ikiye böler o zaman uyum da halolur takım da oturur sayın hocamız da azcık anlar bir şeyleri ....yani daha çok erken yeter ki şunlar olsun önce ha olmazsa çok kötü kabul ...ve hala son dk ya kadar brezilya yı kovalıyorlar yoksa çoktan imza attırmış olurlardı ...ben öle alex ile musamba arasında daglar kadar fark olduguna inanmıyor ikisinin de artı eksi yanları vardır önemli olan takıma ne katkı yapacakları .. yeter ki şu kaleci ile keceli ye de alsınlar ... ve çok arkadaşa katılmadım bir nokta daha .. arkadaşlar simko ve gökdeniz hep böle kötü olacak değil .. hatta kötü hüseyin bile bu kadar kötü değil .. azcık sabır ...yoksa öle bazı arkadaşların dediği gibi sola adam kaleye adam önliberoya adam forvete adam saga adam yahu bu kadar da değil be .. ha bu arada hasan üçüncü bence üstüne koyarak düzeliyor inanın ki hüseyinden 50 kat iyi en azından şu an öle ...şu işleri halletsinler güzel günler yakında yeter ki şunları yapsınlar .. sakin olalım ve bekliyelim bence yönetim bu işleri becerecek ha zaten bunu yapmak zorunda olduklarını da biliyorlar niye mi o zaman 2 sonuç var 1 ) sayın başkan rezil olacak trabzona ve trabzonspor camiasına 2) aralıkta ki kongreyi % 99 kaybedecek ....bir son söz vestel manisa maçınndan sonraki demeci verirken yüz ve ruh haline ii baktınız mı ...bizim yönetim belki acemi olabilir yi niyetli olup bir şey beceremiyebilir ama adamlar hepten de boş değil ve taraftarı önemsiyor ... gerçi mecbur önemsemeye ama fatih konusundaki sıkıntısını anlatırken çok gergindi ... beyler destege devam sonuna kadar .. bu takım bizim ...ve bu takımın arkasındaki taraftarda yürek var sevgi var inanç var 22 yılın hırsı var ve bıkmamışlığı var .. biz şampiyonlugu medya ya ragmen hakemlere ragmen ayakoyunlara ragmen alacagız ... 6 kez aldık şükür ki hepsini çok ii hatırlıyorum gene alacagız .. istanbulu yıktık gene yıkacagız .. biz bu ülkenin futbol tarihine devrim yapmış bir takımız ...geçmişimiz de var her türlü gücümüz de ... yılgınlık karamsarlık yok haydi bakalım bir silkelenelim .....

SAYGILARIMLA ....

Yorum

• @coolank
                            sana katılıyorum. daha herşey bitmiş değil iki hafta geçti sadece.
                            inşallah bundan sonra güzel günler bizi bekliyo.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ARKADAŞLAR ben çok arkadaşım gibi bakmıyorum olaya .. yani bence KAYBEDİLMİŞ hiç bir şey yok ... ŞAMPİYONLUK anlamında daha çokkkkkk yol var ...bakıyorum foruma herkes de bir karamsarlık sıkıntı stress yahu olur daha çok erken bardagın dolu tarafına bakıp pozitif olmalıyız .. şimdi soruyorum tutun ki 2 maçı almış olsun takım ammaaaaa sol tarafa adam almadılar kaleci gene jeff ne olacaktı ??? inanın daha kötü ilerleyen haftalar bu sefer hepimiz oldu bu iş diyecektik sonra sol taraf eksik kale de allahlık bir kaleci ..... en azından şimdi sola adam almak için iyi kötü yırtınıyorlar kaleci konusunda ugraşıyorlar dogru ise mustafa keçeli için bastırıyorlar yani belki 2 hafta 3 hafta kaybettik ama önümüz iyi olabilir hatta şu sola iyi adam ile kaleci ile keceli yi alırsak bence çok ii olur .. o zaman isterse ligin ilk yarısını 5 puan geride kapayalım ikinci devre takım bunları ikiye böler o zaman uyum da halolur takım da oturur sayın hocamız da azcık anlar bir şeyleri ....yani daha çok erken yeter ki şunlar olsun önce ha olmazsa çok kötü kabul ...ve hala son dk ya kadar brezilya yı kovalıyorlar yoksa çoktan imza attırmış olurlardı ...ben öle alex ile musamba arasında daglar kadar fark olduguna inanmıyor ikisinin de artı eksi yanları vardır önemli olan takıma ne katkı yapacakları .. yeter ki şu kaleci ile keceli ye de alsınlar ... ve çok arkadaşa katılmadım bir nokta daha .. arkadaşlar simko ve gökdeniz hep böle kötü olacak değil .. hatta kötü hüseyin bile bu kadar kötü değil .. azcık sabır ...yoksa öle bazı arkadaşların dediği gibi sola adam kaleye adam önliberoya adam forvete adam saga adam yahu bu kadar da değil be .. ha bu arada hasan üçüncü bence üstüne koyarak düzeliyor inanın ki hüseyinden 50 kat iyi en azından şu an öle ...şu işleri halletsinler güzel günler yakında yeter ki şunları yapsınlar .. sakin olalım ve bekliyelim bence yönetim bu işleri becerecek ha zaten bunu yapmak zorunda olduklarını da biliyorlar niye mi o zaman 2 sonuç var 1 ) sayın başkan rezil olacak trabzona ve trabzonspor camiasına 2) aralıkta ki kongreyi % 99 kaybedecek ....bir son söz vestel manisa maçınndan sonraki demeci verirken yüz ve ruh haline ii baktınız mı ...bizim yönetim belki acemi olabilir yi niyetli olup bir şey beceremiyebilir ama adamlar hepten de boş değil ve taraftarı önemsiyor ... gerçi mecbur önemsemeye ama fatih konusundaki sıkıntısını anlatırken çok gergindi ... beyler destege devam sonuna kadar .. bu takım bizim ...ve bu takımın arkasındaki taraftarda yürek var sevgi var inanç var 22 yılın hırsı var ve bıkmamışlığı var .. biz şampiyonlugu medya ya ragmen hakemlere ragmen ayakoyunlara ragmen alacagız ... 6 kez aldık şükür ki hepsini çok ii hatırlıyorum gene alacagız .. istanbulu yıktık gene yıkacagız .. biz bu ülkenin futbol tarihine devrim yapmış bir takımız ...geçmişimiz de var her türlü gücümüz de ... yılgınlık karamsarlık yok haydi bakalım bir silkelenelim .....

SAYGILARIMLA ....
                              yüreğine sağlık...

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @coolank
                                sana katılıyorum. daha herşey bitmiş değil iki hafta geçti sadece.
                                inşallah bundan sonra güzel günler bizi bekliyo.
                                inşaaaaaaaaaaaaallllaaaaaaaaaaaaaaahhhhh....
                                ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

Yükleniyor...
                                X