Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• musampa nın antep maçında oynama şansı var mı arkadaşlar

Yorum

• kesinlikle yok.
      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ricardinhoya 3 yıllık 10 milyon euroyu bu kulübe M.Ali YIlmazıda yapsan vermez zaten bu para verilse kaptana verilirdi o da kulübte olurdu .Ricardinhonun bedeli 8 milyon dolardı şimdi 3 milyon euroya indi ancak bu adamın sorunu yıllık istediği paraydı bonservis değildi. Bizim alacağımız topçular bırakında pahallansın adamlar libertadoresi aldı.İnternationalin topçuları.
        bı kupayı veya organızasyonu beklemek klube hıcbır zaman fayda sağlamaz çünkü;

1- eğer o oyuncu iyi oynarsa ve takımı başarılı da olursa direkman fiyatını katlar

2- eğer basarısız olursa sen o adamı alsan camıa zaten ıyı adam degılmıs bunumu aldın der ve gelen adamın ustunde baskı olusur.

bizimkiler dünya kupasını bekleyeceğine madem irezilyadan alacan adamı 3 ay önce gönder elemanı anlassın ımzayı attırsın..

ben futbolcu olsam kupada doktursem zam yaparım arkadas.zaten bekleme gayesı o adamın fıyatını arttırmak.

amerıkayı yenıden kesgetmeye gerke yok.transferı erkenden yapacaksın.mayıs sonuna kadar alacagın adamları alacaksın.takım tam kadro çalışacak eger hala eksıgın olursa ozaman bakarsın.ama sen tum transferlerı son gune bırakırsan alırsın bır kac jun daha o kadar.

Yorum

• @yasinfiridin
          Hocam takım askerler ve generallerden oluşur diye ortak kanı var birde sakatlıklar ve başka sebeblerden dolayı geniş bir takım kurulur süper transferler direk oynatmak içindir ve bunlarıon bedeli ona göredir bir genç alınır gelecek vaadeder bunlar alt yapıdan yada bölge taramalrında bulunur bunlar bonservissiz yada düşük ücretlidir birde takımı yedek kulübeyi güçlendirme olarak takımdaki forma savaşını artırmak için ve futbolcu sakatlığı form düşüklüğü gibi durumlarda kullanmak için alınırlarlar bunlar şarttır tabiki giden paralar büyüktür ama geçen sezon fatih, gökdeniz ve syzmek sakattı ve ne yazıkki bu sıkıntıyı yaşadık kulübede .
          Kesinlikle yıldız transferi konusunda katılıyorum fakat bizi hiçbir zaman yabancılar başarıya götürmediler bizim takımın motor gücü hep türkler oldu bizi bizansla karşılaştırmayın bizim onlarla aynı ligde olmaktan başka çokda yapısal benzerliğimiz yoktur ne bjk gibi hersene etrafa para saçabiliriz ne geyse gibi terim zamanında tüm kaliteli türk gençlerini altyapıda toplayıp şimdi meyvelerini toplayalım aynı zamanda geyse bir markadır aç olmasalar yine istediklerini alırlar zaten febeyi konuşmaya gerek yok .
          Bence söz bir nebze olsun tutulmuştur başkanımız diğer başkanlar gibi namuslu ve şerefli bir insan olduğunu cebinden marcelinhoyu alarak ispatlamıştır.
          Bu sene geçen seneler gbi değildir ben bugün hep bunu anlatmaya çalıştım bu sene transfer yaklaşımımız doğrudur durmadan geçmişten dem vurmanın manası yoktur ne yani brezilyadan gürcüstandan belçikadan topçumu alındi.
          Fatih kendisi bizim yıldızımız ve kaptanımızdı fakat hep avrupaya gidip kendini ispatlamaktan söz etti kısmetinde rusya varmış parasal olarak kulübe ciddi para kazandırmıştır bu marcelinho transferi fatihden gelen para ile yapılmamıştır.
          Marcelinho bir yıldız transferidir bu farklı olarak algılanamaz.
          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Olmaz Eğer 3 ay önce gidilseydi futbolcu ucuza alınacaktı. Olur mu hiç? Bekleyelim iddialı duruma gelsinler öyle alırız. Çünkü "Başarılı olacağı kesin değil bu para çok" anlayışı hakim bu kulübe. 1 Mart'ta transfer başlıyor kim dediyse onda da hata var. Hani nerde başladı 1 Mart'ta? Kimse samimi değil
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Alphaville61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar size bir olay anlatacağım. Herkes şu anda inanılmaz bir üzüntü içinde yeni sezona yine çok kötü bir başlangıç yaptık. Kimsenin artık sabrı kalmadı. Takım çok kötü gidiyor, bu takım küme düşer, biz bu gidişle sıradan bir takım oluruz ve benzeri söylentiler dillerde. Bu takıma kimsenin güveni kalmamış. Ancak; Lafı uzatmadan işin özünü söylemek istiyorum. bundan 10 yıl önce Olympique Lyon takımının başkanı divan kurulu toplantısında bir konuşma yapıyor ve aynen şunları söylüyor (Lyon o dönemler inanılmaz kötü sonuçlar alıyor) : " Taraftarımıza ve camiamıza hiç yakışmayan sonuçlar alıyoruz. Bundan herkes gibi bende hiç hoşnut değilim takımımızda şu an yeni bir yapılanma var ve tam 11 yeni transferimiz var takdir edersiniz ki bu oyuncuların birbirleri ile olan uyumu çok uzun bir süreç alma riski var dünyaca ünlü 2 futbolcumuz var gerisi kendi çapında kötü olmayan iyi oyuncular.Ancak bazılarınız bunları yetersiz olarak görebilir buna saygım var. Takımımızdan herkes iyi şeyler bekliyor elbette bende bekliyorum ama az önce dediğim gibi biraz sabır edeceğiz hepbirlikte bu takımın her daim yanında olacağız ben bu takımda bir isik görüyorum bu takıma inanırsak güzel günler görülecektir." Bu arada bir gazetecinin sorusu:"Sayın başkan bu ışık ne zaman parıldayacak ve ne zaman şampiyonluğa oynayacak bu takım." Başkan: bu süre 4-5 yılı bulacak ama 6 yıl eğer şampiyon olamaz isek eğer bende görevdeysem beni yuhalayarak bu kapıdan kovarsınız bu kadroyu koruyacağız takviyeleri mantıklı yapacağız en geç 5 yıl sonra şampiyon olacağız."

Tarihler 5 yıl sonrasını gösterdiğinde o kötü lyon şampiyonluğa ulaşır ve arka arkaya 4 yıl şampiyon olur.

Konu ile bağdaştırmam şu yönde takımımızın transferlerini herkes eleştiriyor. ancak bu adamların bireysel olarak kariyerine bi bakarsak gerçekten kaliteli oyuncular olduğunu göreceğiz bu takım kötü bi kadroya sahip değil bu takımın sadece uyum sorunu var artık trabzonspor taraftarı kenetlenmeli eleştiriyi bırakıp değerlerine sahip çıkmalı yapılan transferler kötü olsada köstek değil destek olunmalı. Karakter olarak yapımız öyleki su 100 derecede kaynıyorsa bizler yanı trabzon halkı 10 derecede kaynıyor Trabzonumuz için 150 derece olsa bile kaynamadan sabırla herdaim destek olarak inanın bu klüp çok iyi yerlere gelecektir. Bunun da yegane sebebi hiç bir dünya takımında olmayan bir futbol şehri trabzon'a olan sevgidir.
              lyon lular altı yıl beklemıs bız 23 yıldır beklıyoruz.tamam bekleyelım ama bunu ıcın ıyı seyler olması laızm yonetım transferı en gec hazıranda bıtırmıs olsa ve bekleyın sabredın deseydı ozaman tamam.ama 10 gn kalmıs transfer donemıne ama hala takım eksık neyı bekleyeceksın eksık takın kendılıgınden tamamlanmasınımı.
              yada hasan üçüncünün süperstar olmasını mı.?

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu konularda çok düşünmeye gerek yok.herşey ortada her tarafsız insan bu olayları görse aynı sonuca varır. bizim almak istediğimiz oyuncular ne hikmetse hep fiyat artırırken aynı oyuncuya baska takım talıp olunca fiyatı ucuzluyo sebebı ne oabılır trabzonsporu cok mu zengın goruyolar.

yanı dıyosunkı bızde beklesek rıcardınhoyu 3/1 fıyatına alabılırdık.buna ınanmıyosundur ınsallah. bjk rıcardınhodan vazgecsın bızımkıler almaya kalksın yıne 3 katına cıkar fıyatı merak etme.

dunya kupası bıttı rıcardınhonun fıyatı dustu
                brezılya kupası bıttı bızımkılerın fıyatı arttı.

işte yonetım.bu arada düşünerek yaz derken kendı yazdıklarını oku once kımın dıkkat etmesı gerekır dıye.madem sıg buldun derın bı topıc acta ne kadar derıne ınebılıryosun gorelım.

ben sana cevap yazdım.yanı derınlıgı belırleyen sendın.
                okuduğunu anlıyamıyorsan bu senin problemin. ben zaten alıntı yaptığın bir önceki mesajımda fiyatının düşeceğini belirtim. hakikaten kendini ele veriyorsun düşünmeye gerek yokmuş bide düşünmeyi dene istersen. aklının alamayacağı kadar derine inerim ama benim tartışabileceğim ve anlatabileceklerim karşımdaki ile sınırlı olduğu için bu derinlik seni tatmin etmeyebilir.
                tekrar oku düşünerek yaz kısmı ne için yazılmış veya neye cevap verilmiş. düşünceni yazdığın zaman amena ama çamur atıp simitçi hikayesine girersen orda dur. aradaki farkı anlayabilcekmisin çok merak ediyorum
                BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                ÜLKERE HAYIR

Yorum

• İlk olarak devbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biraz önce Lig tv de Rizespor T.direktörü Güvenç Kurtar a Musampa ile ilgili yorumunu sordular.Verdiği cevap aynen şöyle:"Valla bir zamanlar dehşet bir fubolcuydu,piyasası 8-10 milyon dolarlardan açılırdı,yanına bile yaklaşamazdık ama son senelerde müthiş bir düşüş içinde, banada teklif ettiler bu yüzden almadım, bilmiyorum eski haline gelebirmi?"
                  Yorum sizin....
                  En kötü sezonunda M.City'de direkt oynamış adamı beğenmemiş Güvenç Kurtar, öyle mi?

Adam oynar ya da oynamaz, bilemem. Ama kalite olarak üst düzeyde bir adam aldık, eğer doğruysa... Malaga ve City'deki performansını yakalarsa çok katkı sağlar. Lee, Celo, Apo ve Romashenko'dan bile etkili, güçlü bir adam. Çizgiden de iyi toplar atıyor.

A. Madrid'i karıştırmamak lazım. Önünde oynayan adam Martin Petrov. Onu kesebilecek kaç adam var dünyada?

Güvenç hoca kendini darı ambarında sanıyor olsa gerek...

Yorum

• İlk olarak lazbalikci61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ........................Tolga

Ufukhan Sthepanov Fatih Murat

Yattara Syzmek Hasan Musampa

..............Umut Marcel

İşte benim kadrom.Sağ bekten biraz şüphem var ama
                    Benim solbektende var.. Sola oyuncu alın derken daha defansif bir adam düşünmüştüm ben, bu adamın yattara, gökdeniz, marcelinho dan daha fazla defans yapacağını sanmayın..
                    Fanatizme izin vermeyin..

Yorum

• Güvenç kurtar kim ya bıraksınlar bu işleri önce yaptığı haltlardan bahsetsinler adamın dönemimde küme düşürdüğü takımların haddi hesabı yok benim bildiklerim kocaelispor eskişehirspor sebatspor var ama aklında değil şu an bi dünya takım düştü onun zamanında güvenç kurtar kimmiş de musampa hakkında yorum yapıyo. Ona bu soruyu soran muhabirinde iq seviyesinden şüphe ederim
                      TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

bı kupayı veya organızasyonu beklemek klube hıcbır zaman fayda sağlamaz çünkü;

1- eğer o oyuncu iyi oynarsa ve takımı başarılı da olursa direkman fiyatını katlar

2- eğer basarısız olursa sen o adamı alsan camıa zaten ıyı adam degılmıs bunumu aldın der ve gelen adamın ustunde baskı olusur.

bizimkiler dünya kupasını bekleyeceğine madem irezilyadan alacan adamı 3 ay önce gönder elemanı anlassın ımzayı attırsın..

ben futbolcu olsam kupada doktursem zam yaparım arkadas.zaten bekleme gayesı o adamın fıyatını arttırmak.

amerıkayı yenıden kesgetmeye gerke yok.transferı erkenden yapacaksın.mayıs sonuna kadar alacagın adamları alacaksın.takım tam kadro çalışacak eger hala eksıgın olursa ozaman bakarsın.ama sen tum transferlerı son gune bırakırsan alırsın bır kac jun daha o kadar.
                        Herkes mayısta transfer olsun dedi fakat dünya kupası sebebiyle kimse mayısta transfer yapamadı bu seneyi böyle görmek lazım. Kulübün illaki brezilya olsun diye bir derdi yok aynı zamanda avrupadada transfer için çalışıldı. Neden bu seneyi kendi özel koşulları ile değerlendirmeyip sürekli geçmişle bağlantı kuruluyor anlamuş değilim. Bu seneki yönetim ara sezonda geldi ve direk transfer yaptı gerçekten milanı alarak ne kadar iyi olduğunu ispatladı. gelir gelmez bu kadar proje lig ve acemililerini görmeden brezilyadan transfer çalışmaları yaptılar ve ne yazıkki bizden değil karşı taraftan olmadı. Yani herkes brezilyayı biliyor bunlar hep böyle şerefsizlik yapıyor bunlar bilmiyormuydu deniyor real madridde bunları yaşıyor adamlar düzgün değil ama futbolcuları iyi ucuz ve ahlaklı yapacak birşey yok seneye yine oradayız .
                        sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak melrok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          okuduğunu anlıyamıyorsan bu senin problemin. ben zaten alıntı yaptığın bir önceki mesajımda fiyatının düşeceğini belirtim. hakikaten kendini ele veriyorsun düşünmeye gerek yokmuş bide düşünmeyi dene istersen. aklının alamayacağı kadar derine inerim ama benim tartışabileceğim ve anlatabileceklerim karşımdaki ile sınırlı olduğu için bu derinlik seni tatmin etmeyebilir.
                          tekrar oku düşünerek yaz kısmı ne için yazılmış veya neye cevap verilmiş. düşünceni yazdığın zaman amena ama çamur atıp simitçi hikayesine girersen orda dur. aradaki farkı anlayabilcekmisin çok merak ediyorum

okudugumuda cok ıyı anlıyorum yonetımın ne yapmaya calıstıgını da (yapamadıgınıda) bu yonetımde dıgerlerı gıbı ucuza aldıkları adamların yıldız lasmasını beklıyo.yanı bır yattara daha ıstıyolar.

sen anlattıklarımı çok iyi anlamışşsın bakıyorum.

aynen devam.
                          sana derınlıklerde ıyı yuzmeler.

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herkes mayısta transfer olsun dedi fakat dünya kupası sebebiyle kimse mayısta transfer yapamadı bu seneyi böyle görmek lazım. Kulübün illaki brezilya olsun diye bir derdi yok aynı zamanda avrupadada transfer için çalışıldı. Neden bu seneyi kendi özel koşulları ile değerlendirmeyip sürekli geçmişle bağlantı kuruluyor anlamuş değilim. Bu seneki yönetim ara sezonda geldi ve direk transfer yaptı gerçekten milanı alarak ne kadar iyi olduğunu ispatladı. gelir gelmez bu kadar proje lig ve acemililerini görmeden brezilyadan transfer çalışmaları yaptılar ve ne yazıkki bizden değil karşı taraftan olmadı. Yani herkes brezilyayı biliyor bunlar hep böyle şerefsizlik yapıyor bunlar bilmiyormuydu deniyor real madridde bunları yaşıyor adamlar düzgün değil ama futbolcuları iyi ucuz ve ahlaklı yapacak birşey yok seneye yine oradayız .
                            dünya kupasının olacagı mayıstamı acıklandı.yonetım daha geldıklerınde ve baskan o sozlerı verdıgınde bılmıyormuydu kupanın olacagını ve fıyatların ucacagını.real barca bızı baglamaz adamların bır transfere verdıgı parayla bız 3 sene transfer yaparız.onlar bırde bırbırlerı ıle yarısıyo.bu takımın eksıklerı ne zaman bellı oldu.ve sayın kanca ne zaman gıttı brezılyaya.aradakı zamanda ne yapıldı.sen hız realden bır adamın turkıyeye gelıp 1 ay kalıp.bırdun tekkeyı dıger gun tuncayı dıger gun hasan sası dıger gun gokdenızı seyredıp sonra genclerden bır oyuncu alıp gıttıgnı gordunmu.1 ayda transfer olmaz.sen adamı subattan ıtıbaren ızleyeceksın transfer donemı basladıgı gun ımzayı attıracan.
                            yoksa sunu mu dusunuyosun-uz.

adam kupada dokturecek kancada tan-mam bu olur dıyecek pazarlık edıp adamı ucuza alacak.

ya paraya kıyacaksın yada zamanında alacaksın.
                            yada kısaca sunu soyleyeyım dusunertek baskan adayı olacaksın.gaza gelıp atmayacaksın yıldız dıye.

Yorum

okudugumuda cok ıyı anlıyorum yonetımın ne yapmaya calıstıgını da (yapamadıgınıda) bu yonetımde dıgerlerı gıbı ucuza aldıkları adamların yıldız lasmasını beklıyo.yanı bır yattara daha ıstıyolar.

sen anlattıklarımı çok iyi anlamışşsın bakıyorum.

aynen devam.
                              sana derınlıklerde ıyı yuzmeler.
                              bu direk cevap olarak yazdığım son şey olacak arkadaşım. benim derdim kim daha uzağa tükürür değil. olayı kişiseleştirip, ithamda bulunman. bunu yapmadığın sürece benim için problem yok. tabiki farklı düşüncelere sahip olucaz, belki bugün ben olumlu şeyler yazıp sen muhalefet ediyorken yarın tam tersi olacak veya aynı şeyleri söyliyecez. bunun dediğim gibi önemi yok, olayları kişisel tartışmaya çekmediğimiz sürece, sığlık burda ama sen farklı algılıyorsun bunu.
                              BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                              ÜLKERE HAYIR

Yorum

• Ya anlamıyorum Ricardinho'nun derdi çenemizi yoruyor.. Bize lazım olan Marce veya Ricardinho dan biriydi biz de tercih hakkımızı Marce'den yana kullandık.. Bjk Ronaldinho'yu alsa bize ne artık..
                                Şimdi de bir sol kanat lazımdı onu aldık.. bu kadar basit.. Güvenç Kurtar'ın açıklamalarını ciddiye almaya değmez.. eğer gerçekten bir sakatlığı yoksa bu adam Türkiye 1. ligindeki her takımın rakibin sağ bekini siler sahadan..
                                Şimdi Jeferson'un yerine Pletikosa mı yoksa ortasahaya Szymek'in yanına hem top kesen hem pas atabilen bir defansif ortasaha mı alınmalı? konuşulması gereken bu..
                                Ricardinho ne cehenneme gidiyorsa gitsin..
                                #7 King of Kings

Yorum

Çalışıyor...
                                X