Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aldığım habere göre Musampa 21.00 civarında İstanbulda olacakmış..23.00'da İstanbul'dan hareket edip 01.00 civarı da Trabzon'a inecekmiş.. Havalanına gitmek isteyenler olursa dikkatlerine..

Bu bilgilere göre sanırm DHA'nın "17.25'te İspanyadan hareket edecek" haberi doğru..
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak canh55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      türkiye ligi en erken başlayan lig avrupada. şu an transferler hala devam ediyor avrupada. o yüzden biraz şanssızız. futboldaki transferlerde milyon dolarlar dönüyor. artık bu bir ticarete döndü. bizim bu yazki transfer çalışmalarımızın bir filmi yapılsa vizyona girse hiç sıkılmadan hatta büyük bir heyecanla izlerim. çünkü çok büyük bir rekabetin olduğu kar amaçlı müthiş bir kapışma..bütün takımlar nasıl saha içerisinde teke teke bir maçta karşılaşıyor ya.. işte transfer teke tek değil. hani multi player oyunlar vardır 8 kişi aynı aynda oynar. counter strike gibi . işte şimdi avrupadaki bütün takımları bi havuza at ve birkaç tane de su topu koy havuza neler olur kargaşayı tahmin edebiliyormuun?. bu iş sanıldığı kadar kolay deil burdan atmak tutmakla olmaz. transferin geç kaldığı yönündeki görüşlere katılmıyorum. avrupada ligler başlayınca oyuncu fiyatları düşer.bizim ligi federasyon koymuş ağustos başına e biz de ya kıyacaz paraya ya da bekleyip fiyatların düşmesini bekleyeceğiz ve ligde puan kaybedeceğiz. biz ikincisini yaptık. eleştirmiyorum. çünkü ancak şimdi bir süper yıldızı maliyetine belki daha aşağısına alabiliriz.
      arkadasım senı görüşlerine saygı duyuyorum ama zerre kadar katılmıyorum...

daha 2. hafta ve 5 puan ......

uefa kupasında katıldıgımız kadroya bakınca gülmemek elde diil....

bi rum facia sı daha olsa kadroyu 24 kişi yıldız yapsan ne olucak bu taraftara fazla diilmi bu kadar hezimet ALLAH inş o günleri tekrar gostermez...

lige havlu attıktan sonra uefa da elendikten sonra aldıgın yıldızlarla cerezine maç yaparsın ancak....

hedeflerini kaybetmiş bi takımda yıldız olsa ne olcak bekleyim 1 eylulde alsınlar ama 34 hafta bu sene nasıl geçicek diye düsünmeyelım istiyorum sadece.......

saygılarımla.....

Yorum

• İlk olarak yasinfiridin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadasım senı görüşlerine saygı duyuyorum ama zerre kadar katılmıyorum...

daha 2. hafta ve 5 puan ......

uefa kupasında katıldıgımız kadroya bakınca gülmemek elde diil....

bi rum facia sı daha olsa kadroyu 24 kişi yıldız yapsan ne olucak bu taraftara fazla diilmi bu kadar hezimet ALLAH inş o günleri tekrar gostermez...

lige havlu attıktan sonra uefa da elendikten sonra aldıgın yıldızlarla cerezine maç yaparsın ancak....

hedeflerini kaybetmiş bi takımda yıldız olsa ne olcak bekleyim 1 eylulde alsınlar ama 34 hafta bu sene nasıl geçicek diye düsünmeyelım istiyorum sadece.......

saygılarımla.....
        he bide süper yıldız demişsin bu kadar bekledik ve kendi takımında bile kadroya giremeyen bi süper STAR süper YILDIZ ımız oldu....acaba bu adama transfer baslarken alsaydık su zaman da alcagımız paranın çokmu üstünde alırdık_?????????????????

musampa iyi bi futbolcu buna kessinlikle katılıyorum......da bi transferi beceremeyip solugu musampada almalarını kabullenemiyorum o kadar

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aldığım habere göre Musampa 21.00 civarında İstanbulda olacakmış..23.00'da İstanbul'dan hareket edip 01.00 civarı da Trabzon'a inecekmiş.. Havalanına gitmek isteyenler olursa dikkatlerine..

Bu bilgilere göre sanırm DHA'nın "17.25'te İspanyadan hareket edecek" haberi doğru..
          Bu iş Pazartesi'ye kalmadıysa, bunu arkadaşların temiz kalpleriyle Cuma namazında ettikleri dulara borçluyuz...Şaka yapmıyorum, ciddiyim...

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu iş Pazartesi'ye kalmadıysa, bunu arkadaşların temiz kalpleriyle Cuma namazında ettikleri dulara borçluyuz...Şaka yapmıyorum, ciddiyim...
            abi keşke ronaldinho diye dua etseydik o zaman yaw...
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak canh55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              türkiye ligi en erken başlayan lig avrupada. şu an transferler hala devam ediyor avrupada. o yüzden biraz şanssızız. futboldaki transferlerde milyon dolarlar dönüyor. artık bu bir ticarete döndü. bizim bu yazki transfer çalışmalarımızın bir filmi yapılsa vizyona girse hiç sıkılmadan hatta büyük bir heyecanla izlerim. çünkü çok büyük bir rekabetin olduğu kar amaçlı müthiş bir kapışma..bütün takımlar nasıl saha içerisinde teke teke bir maçta karşılaşıyor ya.. işte transfer teke tek değil. hani multi player oyunlar vardır 8 kişi aynı aynda oynar. counter strike gibi . işte şimdi avrupadaki bütün takımları bi havuza at ve birkaç tane de su topu koy havuza neler olur kargaşayı tahmin edebiliyormuun?. bu iş sanıldığı kadar kolay deil burdan atmak tutmakla olmaz. transferin geç kaldığı yönündeki görüşlere katılmıyorum. avrupada ligler başlayınca oyuncu fiyatları düşer.bizim ligi federasyon koymuş ağustos başına e biz de ya kıyacaz paraya ya da bekleyip fiyatların düşmesini bekleyeceğiz ve ligde puan kaybedeceğiz. biz ikincisini yaptık. eleştirmiyorum. çünkü ancak şimdi bir süper yıldızı maliyetine belki daha aşağısına alabiliriz.

Anlattıkların doğru fakat bu tespitlerinden çıkardığın sonuç yanlış.Tabiki transferlerde geç kaldık bunun savunalacak bir tarafı yok.Bu sadece bu seneye has değil geçmiştede yaşadığımız en büyük sıkıntıların başında gelir.Ligimizde bizle beraber top koşturan takımların bizden daha önce ,daha ucuza,daha kaliteli transferler yaptığına her zamn şahit olmuşuzdur.Şimdi burda tek tek futbolcu yada takım ismi vermeye gerek yok.Aynı ligde bulunduğumuz takımlar aynı şartlarda transferleri gerçekleştirip biz geride kalıyorsak sorun bizden kaynaklanmaktadır.Başta da dediğim gibi bu sadace bu sezona ait bir düşünce değil daha önceki dönemleride el alarak yaptığım bir tespittir.
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• transferde durum ne arkadaşlar resmi sitede bişey yok

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anlattıkların doğru fakat bu tespitlerinden çıkardığın sonuç yanlış.Tabiki transferlerde geç kaldık bunun savunalacak bir tarafı yok.Bu sadece bu seneye has değil geçmiştede yaşadığımız en büyük sıkıntıların başında gelir.Ligimizde bizle beraber top koşturan takımların bizden daha önce ,daha ucuza,daha kaliteli transferler yaptığına her zamn şahit olmuşuzdur.Şimdi burda tek tek futbolcu yada takım ismi vermeye gerek yok.Aynı ligde bulunduğumuz takımlar aynı şartlarda transferleri gerçekleştirip biz geride kalıyorsak sorun bizden kaynaklanmaktadır.Başta da dediğim gibi bu sadace bu sezona ait bir düşünce değil daha önceki dönemleride el alarak yaptığım bir tespittir.
                  valla ben google dan araştırdım en zengin trabzonlu iş adamları diye bişe bulamadım. kaç tane var ki veya varsa kaç tanesi başkan olmak ister ..bize albayrak düştü . para olmadan o kadar transfer yapılamaz. adam cebinden karşılıyorsa saol demek lazım.. ben mi oliyim başkan ondan sonra ligtv den gelen paralarla ancak oyuncuların karnını doyururum.. sonra sitede yazarsınız transfer nerde diye . umut u alırım bi daha dersiniz.. mace yi alırım bi tane daha dersiniz... yani...parasız başkanla bu işler yürümez..özkan sümerle 2001 2002 açılışının videosunu download et de gör... eduardo jarro da silva sommers aurelio yan yana yürüyor .. brezilyadan adı duyulmamış bir avuç futbolcu.. chealsea liler abramovici tanrı ilan ederken biz başımıza konan talih kuşunu yakında avlıyıp indiricez başkanı sizin cevaplara bakarsam..ben desteğim kardeş.. hatalar olacak tabi .. ama ben bu başkanı destekliyorum
                  ayrıca karizma

Yorum

• off ya fenerbahçede lugano ve oliveirayı getirmiş

Yorum

• ortada transfer falan yok uydurma bunlar uydurma
                      Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                      Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                      çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• İlk olarak marcelinhots tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        off ya fenerbahçede lugano ve oliveirayı getirmiş

lugano ok ama diğeri balon haber...sao paolo ya transfer olacak oliviera

Yorum

• İlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ortada transfer falan yok uydurma bunlar uydurma
                          geyik yapıyoruz kardeş takma kafana zaten olayı ciddiye alanda baş dönmesi , spor sitelerini dolaşmaktan yorgunuluk ve bitkinlik görülebilir.. sağlığımıza dikkat edelim

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            lugano ok ama diğeri balon haber...sao paolo ya transfer olacak oliviera
                            inşallah öyledir ama bütün spor sitelerinde betisin kiralayacağını ve en iyi teklifin fenerbahçeden geldiği söyleniyor.

Yorum

• ]
                              En son cabri tarafından düzenlendi; 18.08.2006, 18:43.
                              Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak marcelinhots tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                inşallah öyledir ama bütün spor sitelerinde betisin kiralayacağını ve en iyi teklifin fenerbahçeden geldiği söyleniyor.

adama feneri sormuşlar,tanımıyorum demiş...o kadar basit

Yorum

Yükleniyor...
                                X