yahu kimi alacagiz simdi? Alex mi Musampa'mi yoksa ikisi birdenmi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@keles76
Ricardinho'non bonservisi 3 milyon euro değil, 1.750bin Euro, Ricardinho'ya verilen de Yıllık 1.750, yani 3 yıllık 5.250 euro.. 10 Milyon euro değil..
Yorum
-
İlk olarak devbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz önce Lig tv de Rizespor T.direktörü Güvenç Kurtar a Musampa ile ilgili yorumunu sordular.Verdiği cevap aynen şöyle:"Valla bir zamanlar dehşet bir fubolcuydu,piyasası 8-10 milyon dolarlardan açılırdı,yanına bile yaklaşamazdık ama son senelerde müthiş bir düşüş içinde, banada teklif ettiler bu yüzden almadım, bilmiyorum eski haline gelebirmi?"
Yorum sizin....İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMusampa'ya bir arkadaş müzmin sakat olabilir dedi. Kontratında ise istediği zaman gidebilir diye bir madde var. Şüphe uyandırıyor. Umarım kontratını akıllı yaparız. Marcelinho'ya imza attırdıktan sonra sağlık testlerine soktuk. En azından böyle bir hataya düşmeyelim bir daha
Filmi başa sarıp yeniden seyredersek olmaz Yönetimi öğrenmemiz gerekTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRİCARDINHONUN FIYATI UCUZLADI pekı bızım alacagımız adamlarınkı neden ucuzlamadı hala.
acaba onlarmı ındırıme gıttı yoksa bjk yonetımımı ıy pazarlık yapıyo.
neyse yonetıme toz kondurmuyorsunuz yıne sokaktakı sımıtcıy alsalar forvet dıye onada bır sebep bulur haklı cıkarırsınız yonetımı
sımıtlerı taze diyeBIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
ÜLKERE HAYIR
Yorum
-
İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRİCARDINHONUN FIYATI UCUZLADI pekı bızım alacagımız adamlarınkı neden ucuzlamadı hala.
acaba onlarmı ındırıme gıttı yoksa bjk yonetımımı ıy pazarlık yapıyo.
neyse yonetıme toz kondurmuyorsunuz yıne sokaktakı sımıtcıy alsalar forvet dıye onada bır sebep bulur haklı cıkarırsınız yonetımı
sımıtlerı taze diyesensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@keles76
Ricardinho'non bonservisi 3 milyon euro değil, 1.750bin Euro, Ricardinho'ya verilen de Yıllık 1.750, yani 3 yıllık 5.250 euro.. 10 Milyon euro değil..sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
Peki bunu düşünüp alternatif isimlere bakılamaz mıydı? Plan program olmazsa napalım Internacional kupayı aldı der avunuruzTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak melrok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim kimseye toz kondurmak veya kondurmamak gibi gayem yok. bu yönetimde benim için bir öncesinden farksız yakınlık veya uzaklık olarak. sığ tartışmalara girmek istemiyorum ne söylediğinizi düşünerek yazın
bu konularda çok düşünmeye gerek yok.herşey ortada her tarafsız insan bu olayları görse aynı sonuca varır. bizim almak istediğimiz oyuncular ne hikmetse hep fiyat artırırken aynı oyuncuya baska takım talıp olunca fiyatı ucuzluyo sebebı ne oabılır trabzonsporu cok mu zengın goruyolar.
yanı dıyosunkı bızde beklesek rıcardınhoyu 3/1 fıyatına alabılırdık.buna ınanmıyosundur ınsallah. bjk rıcardınhodan vazgecsın bızımkıler almaya kalksın yıne 3 katına cıkar fıyatı merak etme.
dunya kupası bıttı rıcardınhonun fıyatı dustu
brezılya kupası bıttı bızımkılerın fıyatı arttı.
işte yonetım.bu arada düşünerek yaz derken kendı yazdıklarını oku once kımın dıkkat etmesı gerekır dıye.madem sıg buldun derın bı topıc acta ne kadar derıne ınebılıryosun gorelım.
ben sana cevap yazdım.yanı derınlıgı belırleyen sendın.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFilmi başa sarıp yeniden seyredersek olmaz Yönetimi öğrenmemiz gerek
Yorum
-
Trabzon: Lazaroni, Oyuncularını Sert Bir Dille Uyardı
Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, Gaziantepspor maçı öncesi oyuncularına sert uyarılarda bulunarak, "Artık sahada içinde abi yok, herkes verilen görevi yapacak" dedi.
Bordo-mavili ekip, pazar günü deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Deplasmanda Kayserispor ve son olarakda kendi sahasında Vestel Manisaspor karşısında puan kaybeden Trabzonspor, Gaziantepspor karşısında galip gelerek çıkışa geçmek istiyor. İşi sıkı tutan Brezilyalı teknik adam Lazaroni, antrenman öncesi oyuncularını bir araya toplayarak sert uyarılarda bulundu.
Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, oyuncularına hitaben yaptığı konuşmada, Gaziantepspor deplasmanının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Saha içinde artık abi yok. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz değil mi? Sen daha rahat pozisyondasın gole gideceksin, ancak arkadan abi geliyor diye ona pas veriyorsun, bundan artık vazgeçin gidin ve golü siz atın. Artık saha içinde abi yok. Herkes görevini yapacak. Abi saha dışında, saha içinde bir daha bu tür hareketlerde bulunmayın. Futbol basit bir oyun, bu basit oyunu ancak siz zorlaştırabilirsiniz. Onun için bu basit oyunu kurallarına göre oynayın" dedi.
Gaziantepspor'un maç kasetlerini izleyen Brezilyalı teknik adam, Gaziantepspor'un duran toplarda 6 adamını savunmaya diktiğini ifade eden Lazaroni, kontra ataklarda savunmadaki bir stoper oyuncunun gelen oyuncuyu karşılamasını istedi. Top kendilerinde olduğu zaman da defans oyuncularının çizgilere kadar yayılmasını isteyen tecrübeli teknik adam, orta saha oyuncularının da savunmaya yardımcı olmalarını istedi ve prese dayalı bir oyun sergilemeleri gerektiğini belirtti. (İhlas Haber Ajansı)
Yorum
-
Arkadaşlar size bir olay anlatacağım. Herkes şu anda inanılmaz bir üzüntü içinde yeni sezona yine çok kötü bir başlangıç yaptık. Kimsenin artık sabrı kalmadı. Takım çok kötü gidiyor, bu takım küme düşer, biz bu gidişle sıradan bir takım oluruz ve benzeri söylentiler dillerde. Bu takıma kimsenin güveni kalmamış. Ancak; Lafı uzatmadan işin özünü söylemek istiyorum. bundan 10 yıl önce Olympique Lyon takımının başkanı divan kurulu toplantısında bir konuşma yapıyor ve aynen şunları söylüyor (Lyon o dönemler inanılmaz kötü sonuçlar alıyor) : " Taraftarımıza ve camiamıza hiç yakışmayan sonuçlar alıyoruz. Bundan herkes gibi bende hiç hoşnut değilim takımımızda şu an yeni bir yapılanma var ve tam 11 yeni transferimiz var takdir edersiniz ki bu oyuncuların birbirleri ile olan uyumu çok uzun bir süreç alma riski var dünyaca ünlü 2 futbolcumuz var gerisi kendi çapında kötü olmayan iyi oyuncular.Ancak bazılarınız bunları yetersiz olarak görebilir buna saygım var. Takımımızdan herkes iyi şeyler bekliyor elbette bende bekliyorum ama az önce dediğim gibi biraz sabır edeceğiz hepbirlikte bu takımın her daim yanında olacağız ben bu takımda bir isik görüyorum bu takıma inanırsak güzel günler görülecektir." Bu arada bir gazetecinin sorusu:"Sayın başkan bu ışık ne zaman parıldayacak ve ne zaman şampiyonluğa oynayacak bu takım." Başkan: bu süre 4-5 yılı bulacak ama 6 yıl eğer şampiyon olamaz isek eğer bende görevdeysem beni yuhalayarak bu kapıdan kovarsınız bu kadroyu koruyacağız takviyeleri mantıklı yapacağız en geç 5 yıl sonra şampiyon olacağız."
Tarihler 5 yıl sonrasını gösterdiğinde o kötü lyon şampiyonluğa ulaşır ve arka arkaya 4 yıl şampiyon olur.
Konu ile bağdaştırmam şu yönde takımımızın transferlerini herkes eleştiriyor. ancak bu adamların bireysel olarak kariyerine bi bakarsak gerçekten kaliteli oyuncular olduğunu göreceğiz bu takım kötü bi kadroya sahip değil bu takımın sadece uyum sorunu var artık trabzonspor taraftarı kenetlenmeli eleştiriyi bırakıp değerlerine sahip çıkmalı yapılan transferler kötü olsada köstek değil destek olunmalı. Karakter olarak yapımız öyleki su 100 derecede kaynıyorsa bizler yanı trabzon halkı 10 derecede kaynıyor Trabzonumuz için 150 derece olsa bile kaynamadan sabırla herdaim destek olarak inanın bu klüp çok iyi yerlere gelecektir. Bunun da yegane sebebi hiç bir dünya takımında olmayan bir futbol şehri trabzon'a olan sevgidir.En son Umut ÖZTÜRK tarafından düzenlendi; 18.08.2006, 16:15.TRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
Yorum
Yorum