Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• brezilyadan portoya gitti ordanda corinthiansa döndü 22 yaşında, bildiğim kadarıyla hücuma dönük ortasaha kanat falan değil

Yorum

• brezılya dan futbolcu alalım da kim olursa olsun.kadromuz da topçu görelim hiç yoktan.adamların bi son vuruşları var ki...tek kişi ile maç alırız

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        brezilyadan portoya gitti ordanda corinthiansa döndü 22 yaşında, bildiğim kadarıyla hücuma dönük ortasaha kanat falan değil
        champions kardeşim 1 hafta önce yazmıştım ki alex en büyük ihtimal diyehatta arkadasım olan eski yöneticimizin oğlu demişti bana alex olacak die..sende beni iğneli bi şekilde eleştirmiştin saçmalık olur bu diye...ama bu yönetimimizin yaptığı ne ilk saçmalık nede son olacak..benim umudum 2. haftadan kalmadı..işallah hem beni hem benim gibi düşünenleri yanıltır bu kadro yönetim ve lazaroni...
        işimiz maşşalaha işşalaha kaldı
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• kaleci transferine ne oldu ya?jeffersonla bu iş olmaz kiralasalarda gerçek bi kaleci alsak

Yorum

• Yönetimi anlamak mümkün değil oturmuş bir takımın olur transferi geç yapsanda olur.Bütün takım değişmiş sen hala oyuncu almakla uğraşıyorsun.Faruk Kanca Brezilyada tatil yapsın biz burada eziyet çekelim.Aslında transfer biraz daha geciktirilirse Kanca Rio karnavalını izlemeye fırsat bulur.
            Acilen bize sol kanat ve golcü lazım.
            kitap oku ve yorumla! ve unutma;
            evladına bırakacağın en değerli miras,
            ona kazandıracağın okuma alışkanlığıdır.

Yorum

• bu alberto carlos corinthinas ta oynuyorsa niye bugünkü maçı bekliyorlar? bizi mi oyalıyorlar yaw bunlar?
              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Keşke çok uzaklara gitmeyip Ailtonu alsak.Bu sezon için sadece fiyatı da ucuz .Adamlar elden çıkarmaya çalışıyor....Yok bizimkiler illa bejeke nin kazma oyuncularını alacak.Kürşat,Çağdaş...vb...
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Corinthinas Ricardinho için klube en çok para veren takıma satılcagını soylemiş başkanın 2.yıldız sozu+8 milyon euromuz warken bjknin 3 milyon euro werdigi oyuncuya 500 bin euro daha fazla weremezmiyiz?bence yonetım istese Ricardinhoyu alır

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Keşke çok uzaklara gitmeyip Ailtonu alsak.Bu sezon için sadece fiyatı da ucuz .Adamlar elden çıkarmaya çalışıyor....Yok bizimkiler illa bejeke nin kazma oyuncularını alacak.Kürşat,Çağdaş...vb...
                    Ya şaka mı yapıyorsun,ciddimisin anlayamadım.Ailton mu yok yok şaka olmalı.
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak uğur 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya şaka mı yapıyorsun,ciddimisin anlayamadım.Ailton mu yok yok şaka olmalı.

abi şaka gibi değil...alınsın zaten bence de...bedava adam...marce yle de iyi anlaşır bunlar şimdi ama almazlar...
                      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kaleci transferine ne oldu ya?jeffersonla bu iş olmaz kiralasalarda gerçek bi kaleci alsak
                        Mümkünse satsınlar.
                        .
                        Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                        .

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi şaka gibi değil...alınsın zaten bence de...bedava adam...marce yle de iyi anlaşır bunlar şimdi ama almazlar...
                          bencede alınabilir... adam alman ligine kök söktüren bir adam ayağına geldi mi affetmiyor bjk bilemedi değerini.. takım zaten kötüydü ve bütün suçu ailtona attılar..
                          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• nerde affetmiyor kac kere bos kaleye kacirdi en son son sezon finalinde hamburg-bremen macinda 2. sirayi harcadi ailton bitmis bi oyuncu ondan daha bisey olmaz jun dan bile kötü o yas da o düsüsden cikamaz
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nerde affetmiyor kac kere bos kaleye kacirdi en son son sezon finalinde hamburg-bremen macinda 2. sirayi harcadi ailton bitmis bi oyuncu ondan daha bisey olmaz jun dan bile kötü o yas da o düsüsden cikamaz

ondan ancak cacık olur ama tadı nasıl olur bilemem.Tigana nın istemediği şişko diye alay ettiği Ailton u nasıl olurda beğeniyorlar anlamıyorum.Marcelinhoyla ancak diskoya bara giderler doğru o açıdan uyumlu ikili olurlar.
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Ne Ailton'u ya.Göbekli herifin teki.Ayağına gelcekte vurcakta gol olcak.Benimde ayağıma atın bende atarım o golü.Fatih Tekke'nin pres yapmasına kızıyordunuz Ailton diyorsunuz.Yapmayın Allah aşkına.

Yorum

Çalışıyor...
                                X