Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahçe'de LUGANO ŞOKU

FIFA.com'a konuşan Uruguaylı yıldız, en büyük futbol ülkesinin en büyük kulübünde oynadığını söyleyerek, "Ailem ve ben burada mükemmel bir şekilde ağırlanıyoruz. Avrupa'ya gitmeyi düşünmüyorum. Eğer bir gün gidersem bu kesinlikle para için olur" diye konuştu.

Fenerbahçe"ye transferini doğrulamayan Lugano, sanki bu transfer hiç ortada yokmuşçasına gelecek sezon Sao Paolo ile FIFA Dünya Kulüp Şampiyonası'nda oynama ihtimali üzerinde konuştu. Lugano, en büyük hayalinin Libertadores Kupası'nı kazanmak ve daha sonra takımıyla birlikte FIFA Dünya Kulüp Şampiyonası'nda mücadele etmek olduğunu söyledi.

Brezilya'nın Sao Paolo takımında forma giyen Lugano'nun Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı haberleri çıkmıştı. Fenerbahçe, Lugano'nun gelmesi için Libertadores Kupası'nın bitmesini beklediği öne sürülüyordu. İddialara göre Fenerbahçe, Dinamo Kiev rövanşında Lugano'yu oynatmak için UEFA'dan özel izin istemişti.

internethaber.com
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fenerbahçe'de LUGANO ŞOKU

FIFA.com'a konuşan Uruguaylı yıldız, en büyük futbol ülkesinin en büyük kulübünde oynadığını söyleyerek, "Ailem ve ben burada mükemmel bir şekilde ağırlanıyoruz. Avrupa'ya gitmeyi düşünmüyorum. Eğer bir gün gidersem bu kesinlikle para için olur" diye konuştu.

Fenerbahçe"ye transferini doğrulamayan Lugano, sanki bu transfer hiç ortada yokmuşçasına gelecek sezon Sao Paolo ile FIFA Dünya Kulüp Şampiyonası'nda oynama ihtimali üzerinde konuştu. Lugano, en büyük hayalinin Libertadores Kupası'nı kazanmak ve daha sonra takımıyla birlikte FIFA Dünya Kulüp Şampiyonası'nda mücadele etmek olduğunu söyledi.

Brezilya'nın Sao Paolo takımında forma giyen Lugano'nun Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı haberleri çıkmıştı. Fenerbahçe, Lugano'nun gelmesi için Libertadores Kupası'nın bitmesini beklediği öne sürülüyordu. İddialara göre Fenerbahçe, Dinamo Kiev rövanşında Lugano'yu oynatmak için UEFA'dan özel izin istemişti.
      internethaber.com
      çok ama çok üzüldüm bu gece uyuyamıyacağım üzüntüden.yAMUK MEDYA gene tutturamadınız.
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak golebshera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yaw ortada Hasan niye oynuyor? Ortasahada sadece ofansif olmayıp ortayı çekip çevirecek bi adama ihtiyaç var çünkü. Bizde öyle bi adam varmı? YOK.
        Şöyle oyun kuracak, topu oyuna sokacak, ileri ucla defansı koordine edecek bi adam gerekmezmi takıma?
        Koy Hüseyinle yan yana, hüseyin top kessin pres yapsın. Adamda Hüseyinden beklenen diğer işleri yapsın, oyunu yönetsin. Önüne Yattara Gökdeniz Marcel, onların önünede Umutu koy.
        Bak oynarmı takım oynamazmı..
        szymek eski formundan uzak olmasa o bölgede çok faydalı olur..
        birgün mutlaka...

Yorum

• Symek'teki düşüş büyük ihtimal parasal
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Evet symekin problemi parasal ve yeni antrenörlen ilgili

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Symek'teki düşüş büyük ihtimal parasal
              Hiç zannetmiyorum abi.İlk geldiğinde çokmu alıyordu acaba.Gerçi ne kadar aldığı hakkında bir fikrim yok ama.

Yorum

• tahmini 400.000 ile 600.000 euro arasında bir fiyattır . Ücretinde iyileştirme yapılmadı

Yorum

• 450bin € diye biliyorum ama şöyle düşünün takımdaki herkese iyileştirme yapıldı. En son Yattara'ya yapıldı. Sonra Marcelinho geldi o da herhalde 1,25 milyon € alıyor senelik. Üstüne yanlış mevki de işin tuzu biberi oldu
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kulüpler yabancılarını Türk yapıyor

Aurelio’nun vatandaş olup milli takıma seçilmesinden sonra Süper Ligi’ndeki tüm kulüpler yabancı oyuncularını Türk vatandaşı yapmak için kolları sıvadı...
                    Süper Lig kulüpleri, yabancı oyuncularını Türk yapmak için harekete geçti

Fenerbahçeli Aurelio’nun Türk vatandaşı olmasından ve milli takıma seçilmesinden sonra Türkcell Süper Ligi’ndeki tüm kulüpler yabancı
                    oyuncularını Türk vatandaşı yapmak için kolları sıvadı. Beşiktaşlı Nobre
                    de Bakanlar Kurulu Kararı ve Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in onayı ile Türk vatandaşı oldu.

Ligdeki diğer takımlar da şartları uygun olan futbolcuları için harekete geçti. Ankaraspor Tita, Wedderson ve Jaba’yı, Gençlerbirliği Isaac ve Ayman’ı, Trabzonspor Yattara’yı, Sakaryaspor M’Bayo’yu, Bursaspor Frasineanu’yu, Kayseri Erciyesspor Agali’yi, Gaziantepspor Krita’yı,
                    Çaykur Rizespor Santos’u ve Sivasspor Anderson’u Türk vatandaşı yapmak için girişimlere başladı.

Futbol Federasyonu, takımların bu talepleri karşısında hemen harekete geçti. Levent Bıçakçı döneminde yolun açıldığını belirten Federasyon yetkilileri, ilk toplantıda bunun önlemini almak için kolları sıvadı. Yönetim, Hukuk Kurulu’nun yapacağı çalışmalar sonrasında karar alacak ve uygulamaya koyacak.

internetspor.com

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      450bin € diye biliyorum ama şöyle düşünün takımdaki herkese iyileştirme yapıldı. En son Yattara'ya yapıldı. Sonra Marcelinho geldi o da herhalde 1,25 milyon € alıyor senelik. Üstüne yanlış mevki de işin tuzu biberi oldu
                      O zaman tek bir çare kalıyor.Beceriksiz yönetim az paraya kıyacak Symek'e iyileştirme yapacak.Zaten transfer yapamıyorlar.Biride hocaya Symek'in asıl yerinde nasıl oynadığına dair maç kasetlerrini izlettirecek.

Yorum

• syzmekin en verimli mevkisi şuan marcelinhonun oynadığı yerdir. APOEL maçında marcelinho olmadığı için syzmek inşallah o bölgede oynar ve gösterir kim olduğunu. lig maçlarında da marcelinhoyu kesemediği için asıl mevkisinde oynayamıyor. geçen senede hatırlarsanız fatih tekkenin arkasında oynuyordu...
                        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O zaman tek bir çare kalıyor.Beceriksiz yönetim az paraya kıyacak Symek'e iyileştirme yapacak.Zaten transfer yapamıyorlar.Biride hocaya Symek'in asıl yerinde nasıl oynadığına dair maç kasetlerrini izlettirecek.
                          geçen sene devre arasında gündeme gelmişti, ama iyileştirme yapmadılar.

Yorum

• futbolculardaki formsuzluk takımdaki uyumsuzluk tamamen hocadan bugün klüb içinden aldığım habere göre hüsnü ile hocanın arası çok açık hoca kesinlikle hüsnü özkarayı dinlemiyor ve işin şok edici tarafı özkaranın diploması hocanın kinden çok daha yüksek kademe olarak ve yükseltilmiş diploma ile bu adama hocalıkyaptırıyorlar anlıcanız bu adamın doğru dürüst ehliyeti bile yok bu iş için neden gittiği yerlerde 1 yıldan fazla kalmadığı ve fenerden kovulduğu ortada ve tek taraflı fes edili ise sözwleşmesi 800bin tazminatı var
                            önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• hüsnü hoca soyunma odasına bile giremiyor 11 in kimlerden oluştuğunu malzemeciden öğreniyor vah zavallım..
                              önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• sözleşmesi devam eden bi oyuncunun iyileştirme istemesi nasıl oluyo anlamıyorum sözleşme biter o zaman zaten yeni anlaşma için iyileştirme olabilir

bide hüseyin gibi bi futbolcu iyileştirme istiyoya fıtık oluyorum bizde senden futbolunda iyileştirme istiyoruz o zaman

Yorum

Çalışıyor...
                                X