Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TS-KINGS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ricardinho - Marcelinho karsilastirmasi yapildiginda ibrelerin cogu Ricardinho yu gostersede ben Marcelinhonun daha dogru tercih oldugunu dusunuyorum. Bunda iki onemli sebebim var. Birincisi Avrupa tecrubesi ve bu tip futbola olan yakinligi, ikincisi Ricardinho ya gore gole daha yakin olmasi ve ozellikle Turkiye Liginde bunun daha cok prim yapacak olmasi. Ama bunu soylerken sistem icinde dogru kullanmanin onemini vurgulamak isterim.
    İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yaptığın incelemeler bencede doğru sana katılıyorum. ve ayrıca marcelinho şampiyonluğa hasret bi adam. geldiği takım çok iyi bir takım olmasına rağmen almanyada pek dikiş tutturamayan bir takım. buraya şampiyonluk kovalamaya, UEFA yada şampiyonlar ligi heyecanı yaşamaya geldi. bence ricardinhodan daha istekli ve hırslı oynayacaktır.
    tespitler doru her şey ii guselde bjk bu adamı alınca neden ortaya cıktı bu kıyaslamalar onu anlamdım biz alsak yılın bombasını patlattık marcelinhodan bile cok iş yapar denirdi, demeyiz derseniz canınız sagolsun!

Bazen Sevinç Bazen Keder
    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• ''Kapıyı 6 milyon Euro’dan açan Alman kulübünün son olarak 4.5 milyon Euro’ya kadar indiği öğrenildi. Asbaşkan Sayitoğlu bu fiyatında yüksek olduğunu ve kendilerinin verdikleri fiyata inilmesini beklediklerini söyledi. Trabzonspor Gilberto için Berlin kulübüne Marcelinho’ya verdikleri 2.250 Euro fiyatı teklif ettiği öğrenildi''

''Gilberto'nun 1 milyon 200 bin Euro'luk teklife 'evet' demesine rağmen Alman kulübü, "Marcelinho'dan sonra Gilberto'yu da verirsek taraftarı kızdırırız" diyerek transfere son noktayı koydu ''

Üstteki habere yorumayitoğlu nun yerinde olsam 2.255 Euro ya çıkarım, Gilberto nun ayakkabısını alır gelirim..
      Alttaki habere yorum:Yahu kardeşim, madem öyle niye 4.5 milyona pazarlık yapıyosunuz bizimle..Hem bak taraftar tepkisi de neymiş, biz Fatih i bile sattık da tepki olmadı..

Ben böyle habere k...
      (not: k...= kahroluyorum)
      Biri yalan söylüyo ama hangisi acaba?
      Sayitoğlu gak diyor, Kanca guk; Karadeniz at diyor, taka tut...

Arkadaşlar madem ortalık böyle yalan dolandan geçilmiyor....Kendi transfer haberlerimizi kendimizin yapacağı bir forum sayfası açalım...Yalan olduğunu hepimizin bildiği haberler koyalım..Hiç olmazsa kafayı yemeyiz doğru mu yanlış mı diye düşünmekten....İşte ilk haberler benden;

13.08.2006. 14:00...Flaş ... flaş... flaşşşşşşş.(yavaşşşş.)..Ricardinho BJK yi reddetti...Beşiktaşın her konuda anlaşmaya vardığını söylediği Ricardinho dan taraftara kötü haber...Ricardinho gazetemize yapığı özel açıklamada ''Adını daha önce hiç duymadığım bir İstanbul kulübünün teklifini reddettim..Trabzonspor la her konuda anlaştım...Kanca nın işimi bitirmesini bekliyorum'' dedi...İşte ayrıntılar....

13.08.2006. 14:00...Trabzon kimi alacağını şaşırdı...(yeni haber)...Brezilya muhabirimiz Tarık Gonca nın verdiği bilgiye göre bir süredir Türk basınında adı Trabzonspor la geçen ve aralarında Mossoro, Wagner, Alex, Meschini, Romerito gibi isimlerin de bulunduğu, futbolcu, kulüp başkanı ve menajer den oluşan yaklaşık 100-150 kişilik bir grup Trabzonspor un Rio daki ofisinin önünde izdihama neden oldu...Futbolculardan Meschini '' Trabzonspor da oynama hayalimi hiç kimse elimden alamaz'' derken muhabirimize açıklama yapan Kanca ''Bu kadar kalabalık olunca futbolcuların adlarını bile zor öğreniyorum....ama anca...Yeni oyuncumuzun adını yalnız ben değil tüm Türkiye öğrenecek Trabzon a varınca dedi...
      Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
      Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Acikcasi alsaydik sevinirdim ama mantik cercevesinden baktigimda oyunun her iki tarafini oynayabilen bir sol kanat oyuncusuna bu derece ihtiyac varken ricardinho biraz luks olurdu gibi geliyor. Tabii bu durum takimin oyun seklinin nasil olacagiyla da ilgili. Eger sol kanatta savunmaya yardim eder bir sekilde oynamazsa bence oynayacagi tek model 4-2-3-1 de Forvet arkasi ve onunde forvet olarak Marcelinho. Eger solda oynarsa her sistemde oynatabilirsin. Ama yine de Marcelinho - Ricardinho tercihi gundeme geldiginde Marcelinho daha saglikli bir tercih olarak gozukuyor.
        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
        You'll Never Walk Alone...
        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildi
          faruk kanca kimdir? birezilya'da ne yapıyor? rio karnavalına daha ne kadar var?
          O birr....o biiiiirrrr...futbolcu cambazı...
          Görevi futbolcu bulmak ve bulduğu isimleri her gün sırayla medyaya saydırmak...Karnavalla falan bir ilişkisi olduğunu sanmıyorum...
          Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
          Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Ricardinhonun Beşiktaş forması giymesi benim kanıma dokundu. Ne yalan söyleyeyim.
            Belki de son on yıldır Trabzonsporun transfer listesinde bulunan bütün futbolcuları özellikle hep Beşiktaş alıyor.. Adamlar transfer listesi hazırlamak gibi bir zahmete bile girmiyor. Ne de olsa Trabzonspor bu işi onlar için en iyi şekilde yapıyor...
            Yeter artık. Gerçekten dayanamıyorum. Trabzonspor olarak gerçekten biz bu kadar aciz miyiz? Eğer öyleyse açık açık söylesinlerde biz de haddimizi bilelim.
            HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Şu haber hem resmi bir haber ajansından hem de MORAL olsun hepimize maç öncesi...

Trabzon, Gilberto'yu bitiriyor!
              Trabzonspor, Marcelinho'nun transfer edildiği Hertha Berlin'in diğer Brezilyalı oyuncusu Gilberto için girişimlerini son aşamaya getirdi.

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Gilberto ile anlaştıklarını ve Hertha Berlin'in bonservis konusunda izleyeceği yolu beklediklerini söyledi. Gilberto'nun bonservisi için 6 milyon Euro fiyat biçen Hertha Berlin'in yapılan pazarlıklar sonrası bu rakamı 4.5 milyon euroya kadar indirdiği ve pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

Marcelinho'nun da Hertha Berlin' den takım arkadaşı Gilberto'nun Trabzonspor'a gelmesini çok istediği ve Brezilyalı oyuncunun ikna edilmesi konusunda büyük katkısı olduğu vurgulandı.

Trabzonspor yönetiminden bir kişinin önümüzdeki günlerde Almanya'ya giderek Hertha ile bonservis pazarlığı yapacağı ve Alman kulübüne Marcelinho'ya verilen fiyat olan 2 milyon 250 bin Euro teklif edeceği öğrenildi.

13.08.2006

Kaynak : DHA
              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Brezilyadan yapılacak transferler sonucunda taraftarınmı yoksa yönetiminmi haklı olduğu sonunda ortaya çıkacak. Transferler diyorum tek transferi yeterli görmüyorum ama sol tarafa ve orta sahaya yerinde bir transfer yapılırsa ancak ben kendi gözümde yönetimi affederim. Ama yinede taraftarı bu kadar çileden çıkartacak şekilde transfer yapılmasınıda yanlış bulduğumu transferler yapılsa ve iyi çıkmış olsalarda belirtmek isterim. Çünkü derlerya sevinçleri kursaklarında kaldı o misal. Biz habire yalan haberlerle acaba doğrumudur diye kendimizi avutup duruyoruz. Maalesef Türkiyede Fotomaç Trabzonda Taka bildiğini değil sadece fazla tiraj yapmak için haber yapıyorlar anlayacağınız yalan üstüne yalan eğer tutarsada biz söylemiştik. Türk insanı yıllarca butür haberlerle kandırıldı. Umarım yönetimde bizi bu şekilde kandırmamıştır.

Yorum

• Beşiktaş Ricardinho'yu almış diyor bu sitede.PArayı felanda açıklamışlar.Umarım bu haber doğru değildir....
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• @ıloveyousyzmek@

sen değil miydin sabah aynı habere atmasyon haber inanmayın arkadaşlar diyen?
                    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• 2 ay Ricardinho'nun peşinden koştuk .2 saatte kargalar kaptı(temel ve zeytin fıkrası)
                      Şimdide merak etmeyin .Bizde bu becerikli(!!) yönetim varken yarın imzayı atar Gilberto
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ntv'de H.Berlin'in macı var. 18.00'de, gilberto'yu izleyin
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu haber hem resmi bir haber ajansından hem de MORAL olsun hepimize maç öncesi...

Trabzon, Gilberto'yu bitiriyor!
                          Trabzonspor, Marcelinho'nun transfer edildiği Hertha Berlin'in diğer Brezilyalı oyuncusu Gilberto için girişimlerini son aşamaya getirdi.

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Gilberto ile anlaştıklarını ve Hertha Berlin'in bonservis konusunda izleyeceği yolu beklediklerini söyledi. Gilberto'nun bonservisi için 6 milyon Euro fiyat biçen Hertha Berlin'in yapılan pazarlıklar sonrası bu rakamı 4.5 milyon euroya kadar indirdiği ve pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

Marcelinho'nun da Hertha Berlin' den takım arkadaşı Gilberto'nun Trabzonspor'a gelmesini çok istediği ve Brezilyalı oyuncunun ikna edilmesi konusunda büyük katkısı olduğu vurgulandı.

Trabzonspor yönetiminden bir kişinin önümüzdeki günlerde Almanya'ya giderek Hertha ile bonservis pazarlığı yapacağı ve Alman kulübüne Marcelinho'ya verilen fiyat olan 2 milyon 250 bin Euro teklif edeceği öğrenildi.

13.08.2006

bişeyide beleşe getirmeye çalışmasalar olmaz 4 netre 2 250 nerde akıl fikir ya

Yorum

• haberin yalan olduğunu iddaa etmek istemem ama bu yönetim gilbertoyu alamaz. alamayıncada bahane olarak "avrupada oynayamıcak diye almadık" derler...
                            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Yattara da Türk oluyor!
                              Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Marco Aurelio'yu Türk vatandaşı yapması ve ardından bu oyuncunun milli takıma seçilmesinin yanısıra Beşiktaş'ın da Nobre için başvuru yapması Trabzonspor'un iştahını kabarttı. Yattara'nın Türk vatandaşlığına geçme önerisine sıcak bakması üzerine yönetimde bu konuda çalışma hazırlığı başladı.

Yattara'nın geçtiğimiz günlürde yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada, "Türk olmayı isterim. Burası benim yuvam gibi oldu" demecini değerlendiren Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, "Yattara uzun süredir Türkiye'de. O bizden biri, bizim İbrahim. Zamanı gelince neden Türk vatandaşlığına geçmesin. O bunu istiyorsa biz de hemen gerekli işlemleri başlatırız. Yattara takıma faydalı ve her geçen gün kendisini geliştirmeye çalışan profesyonel bir oyuncu. Bu nedenle Türk vatandaşlığına geçmek istemesi çok sevindirici" dedi.

13.08.2006

Yorum

• Ricardinho rötar yaptı!
                                Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in, Gaziantepspor ile İnönü Stadı'nda oynanan lig maçı öncesi açıkladığı Ricardinho transferi rötar yaptı. Brezilyalı futbolcunun, Pazartesi günü geleceği açıklanırken, evdeki hesap çarşıya uymadı.

Kadrosunda Aiton ile birlikte yabancı futbolcu sayısı tam olan Beşiktaş'ta, Ricardinho'nun gelmesi için ya Ailton'un satılması, ya da Nobre'nin Türk statüsüne geçmesi gerekiyor.

Ailton'a hiç bir kulüpten henüz resmi bir teklif yapılmazken, Nobre konusunda da Çarşamba günü karar açıklanacak.

Ricardinho ya Nobre'den boşalan kontenjana ya da satılırsa Ailton'dan boşalan yere alınacak.

İki konuda da henüz bir gelişme yok. Bu nedenle Ricardinho ile resmi sözleşme imzalanamadı fakat her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş yönetimi Perşembe gününden sonra Ricardinho'yu İstanbul'a getirebilecek.

ADADA FORMA GİYEN FRANSIZ FUTBOLCU DA GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın ısrarla istediği Fransız stoper, Beşitaş'a gelmek için gün sayıyor.

Ailton ve Nobre konusundaki gelişmeleri yakından takip eden Fransız teknik adam, gelişmelere göre ismi bir sır gibi saklanan ve daha önce Tigana'nın talebelerinden biri olan bu Fransız oyuncuyu ikna edecek.

13.08.2006
                                Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                                Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                                N.F.Kısakürek

Yorum

Çalışıyor...
                                X