Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selcuk arkadaşımızın dediği gibi Denilson son yıllarda pek iyi değil.Uyum sorunu yaşayabilir Trabzonspor'umuzda.

Milli takıma karşı Brezilya'nın önde olduğu dakikalarda girmiş ve topu hep korner köşelerine götürerek zaman kazandırmıştı.Top kontrolü ve sürüşü oldukça keyifli bir futbolcu.

Şahsen bana sorsalar kimi istersin diye bende Marcelinho derim.Yattara ve Marcelinho aynı takımda Barcelona'ya döneriz Ronaldinho ve Messi gibi.

Yorum

• bu kaleci haberlerinın hepsi balon...

Yorum

• denilson ve marcelinho 2si de aynı anda olamaz mı?
        bizimkilerin Marcelinho ya teklifte bulundugu kesin. BZ Berlin gazetesinde Marcelinho kendi acıklamasına yer verilmiş.

Yorum

• adı geçenlerden bu takıma marcelinho kesin alınmalı wagner olacağına denilson en kötü haliyle iyi olacağına düşünüyorum ama denilsonun durumu malum ne betiste nede bordo(anlayın ) da çok fazla etkili olduğunu söyleyemeyiz eğer yetenekli genç veya orta yaşlı bi oyunucu alınacaksa denilson riskine değmez
          herşeye rağmen denilson gelip çok başarılı da olabilir izleyenler mossoronun iyi olduğunu yazmışlar cruzeirodan wagner alınabilir aynı takımda kerlon müthiş bi yetenek

Yorum

• uyumak

hergün brezilya gazetelerindeki haberlere bakıyorum, fbnin luganuyla ilgilendiği haberleri var ama trabzonsporumuzun herhangibir futbolcuyla adı geçmiyor.mossoro veya wagnerle ilgilenseler tek bir satırda olsa haber çıkar.oradakiler ya uyuyor yada brezilya tamamen şaşırtmaca gibi geliyor.

Yorum

• İlk olarak tsligenc tarafından gönderildi
              denilson ve marcelinho 2si de aynı anda olamaz mı?
              bizimkilerin Marcelinho ya teklifte bulundugu kesin. BZ Berlin gazetesinde Marcelinho kendi acıklamasına yer verilmiş.
              http://www.bz-berlin.de/aktuell/spor...24/hertha.html
              bu gazetede bizim taka gibi dahada hayaldiyarinda fatihle takasmis adamlarin arasinda 5milyon euro deger farki var herthnin bi gurus parasi yok ve fatih neden hertha gibi ufak bi takima gitsin iflasin desiginde olan ve marcelinhonunun ayligi sorun yaratan bi oyuncunun takimi fatihin ayligini nasil bulubda ödeyecek onun brüt aldigi parayi fath bizim bibi dengeli takimda net aliyor
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bu haberde ne diyo tercüme edecek olan varmı.
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• alman gazetelerinde bile trabzonsporun diğer takımlardan önde olduğunu yazdığına göre ...

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi
                    http://www.bz-berlin.de/aktuell/spor...24/hertha.html
                    bu haberde ne diyo tercüme edecek olan varmı.
                    marcello uefaya ciktikdan sonra daha foto termininde daha gülüyor ama intertoto finalinde en gec oynamadigi icin belli oldu takimdan ayrilacagi
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ben Mossoroyu ama forvet gördüm

Cok sahane cikislari var, süper bi sutu var.

Boyu kisa olmasina ragmen asiri fizik güclü.

Hayirlisi..
                      Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Marcelinho inşallah alınır

Yorum

• Beyler..

Marcelinhoyu neden bu kadar fazla istiyorsunuz ki?

Adam asiri sorunlu..Anelka`dan bile beter.

Bence Trabzonda da kendi rahat etmez.

Adam disco arayacak,gece hayati arayacak,ama trabzonda böyle birsey yok ki!
                          Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• arkadslar boyle giderse biz yine hic birsey alamiyacagiz gibi zaten sunu surasında uefa kuralarına 2 gun kaldı insallah birseyler yapıpda en azından gereklı mevkilere bir kac isim daha kazandirsinlar. yada ciddden onemlı bir yıldız oyuncu alsinlar. bu kadar soz niye veriliyor insallah su 2 gun icersinde onemlı bir yıldız alınırda en azından uefa da bir yerlere geliriz ben yine de inaniyorum bosuna soz vermediler insallah en kısa surede yıldız oyuncu veya oyuncular alacagiz.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                            Lazanat' lı

Yorum

• Denilson yıldız dıye alırlarsa ben zaten şaşırmayın bukadar rezilikten sonra bu normal
                              __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• beceriksiz bunlar kimseyi alamazlar.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Yükleniyor...
                                X