Öyle bir takım olmalı ki Lazoroni'ye rağmen maçı almalı,takım havası oluşana kadar hazırlık maçları yapar gibi oynayacağız,kaleci yerine orta sahaya alınması iyi olur,sağbek sorunu arada kaynadı gitti,F.Akyel sağbek oynarsa stoper kim oynayacak???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih akyel artık sag bek oynamıyor ... allaha şükür onu anlatmışlar hocaya fatih stephanov kolay kolay bozulmaz sanırım artık
Yorum
-
İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusurabakma arkadaşım ama, bende izledim o topiği ,ben beğendim bu adamı, hertopuda taça attığı yok,izlemek isteyen arkadaşlar için
http://www.bisbr.com.br/espanhol/videos.htm
NOT:bu carlos alberto portoda oynayan degil...Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusurabakma arkadaşım ama, bende izledim o topiği ,ben beğendim bu adamı, hertopuda taça attığı yok,izlemek isteyen arkadaşlar için
http://www.bisbr.com.br/espanhol/videos.htm
bu tür tanıtımlara adamın en iyi maçlarındna görüntülr konur değil mi?
şimdi düşünün hasan üçüncüyü satacaksınız
geçen senelerde sonradan oyuna girip gol attığı bir çok maç var hem de güzel hareketlerle, üç beş tane de top kaptığı görüntüyü koyun, al sana süper topçu sanırsın
bu adamın bir tane off be dedirtecek hareketi yok, 15 dakikalık görüntü hazırlamışlar be!
ya tanıtım firması çok kötü, ya da adam tam tabiriyle odun
Yorum
-
İlk olarak akdin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağbek kim oynayacak?
denizli maçındaki performansından sonra musa oynar sanırım
Yorum
-
İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecarlos albertodan bahsedıyorsunuz renkdaslarım?oncelıkle adam on lıbero,gol atmak onun ısı degıl!!ki benım izledigim videoda her yere kosan pres yapan bi topcu..her topu taca atmıyor,ama topu taca atması cok normal cunku adam on libero,yanı gorevi rakibe bos alan bırakmamak ve rakibi oynatmamak!!ve bence en buyuk artısı adam topu cok ıyı kullanıyor,cok ıyı pas yapıp oyun kurabılıyor..tabıı alıstık ya hasanla huseyının sacmalıklarına,carlos albertoyu begenmıyoruz...
NOT:bu carlos alberto portoda oynayan degil...
Yorum
-
İlk olarak cipses tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz en büyük takımız diyen biri trabzonu bir takaya barcelona reali bir transatlantike benzetmemeli
eğer bu benzetmelerin nedeni mali durumlarıysa fenere de bir lüks yat muamelesi yap öyleyse
eğer tarihimizi çok iyi biliyorsan o transatlantik diye adlandırdığın gemilerin karadenizde nasıl battığını da biliyorsun demektir
futbol 11 kişi oynanıyor, her takım sahaya 11 kişi çıkıyor
artık takımlar arasında dediğiniz uçurum yok
sevilla trabzondan kaç gömlek üstün bir takım ki, uefayı da alıyor, barçayı finalde rahat rahat 3-0 yenebiliyor
yunanistan kim ki avrupa şampiyonu olabiliyor
kendinize denk olarak sıradan anadolu kulüplerini aldığınız ölçüde küçülürsünüz ve bir gün gelir o takımlar sahanızda sizi güle oynaya yener giderler
ve siz transatlantiklere el sallamaya devam edersiniz küçük takanızdan
ben de sana bu yazdıkların sadece bir kaç istisnadır bunlarda futbolu güzelleştirir desem yani trabzonun avrupa devlerinden hangisini elediğini yazarsan sevinirim yani burada oynamışızdır hemde takır takır ama tur gelmemiştir(aston villayı eledik onun dışında) ama bizden rumlarra elendik.Ben istisnalar üzerinden konuşmuyorum.HA birde yalaka feybenin benim standartım hiçbirzaman yeri olmaz ben bir futbolcuya 30-40 milyon euro veren barçeyi yazdı reali yazdım bu adamların tarihine bak bizim yazarlar gibi olayı yok yıldız transferi başarı getirmez geyiğine dökmeyelim bu olay doğru olsa 100 tarihlerine her kupadan 10 tane koymazdı milan juve ereal barçe manchester.
Bizim takıma yıldız lazım biz real gibi 25 yıldızdan oluşmuyoruz.
Hayır neden ben hepimiz aynı gemideyiz diyorum sen kendi takandan elsalla gibi hoş olmuyan bir yorum yapıyorsun yani beraber değilmiyiz iki görüşümüzü yazamıyacakmıyız. Yani benim demem basit bizim gerçeklerimiz bize özgü biz bunlar yokmuş gibi yorum yapamayız laf olsun torba dolsun yorum yapmıyorum sanki böyle bir yorum varmış gibi takımdaşına sırf cevap yazma isteği ile gönül kırmaya çalışmanıda anlamıyorum biz bu coğrafyanın efendi ve sağlıklı insanlarıyız üç beş istisna yorum üzerinden genel mantakliteyimi değiştirelim.
(TAKA:sadece benzetmeydi buradan bizansa model yat geliştirmeyelim. Demem biz nevi şahsına münhasır bir takımızdı)
Sevillaya cevap yazmıyacaktım ayıp olur diye yazayım ispanyanın en iyi altyapısına sahip takımı takım her sene bir kaç topçusunu kaybrtmesine hatta bu sene çok başarılı hocasını kaybetmesine rağmen bence betisle canım endülüsün cordobasına(kurtubasına) çökmüş ispanyanın iyi takımıdır hatta maradonada orada oynadı ve bizle emsaldir ben hayatımın hiçb,r döneminde trabzondan büyük takım düşünmedim zaten onu tutardım.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoh ya arkadaşım, bende kendimden şüphe etmeye başlamıştım, başka birininmi videosunu izledim diye, birşeyler daha ekliyeyim, adam futbolu heriki yönlüde oynuyor, ayrıca tilki gibide kurnaz, daha öncede bir kıyas yapmıştım yine yapayım.aurellonun çok üstünde bir futbolcu.Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yorum
-
İlk olarak cipses tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaş ben şimdi videosunu izledim
hani her topu taca vuran bir adam ya
hiç güzel hareketi, golü filan yok mu bunun be!
bizim türklerin ne farkı var ki bundan, al alt yapıdan birini koy hasanın yerine
herhalde senelerdir futbol eğitimi alan biri topu taca göndermesini bilir
Olayın şu yönü de var tabi,ben bile kendime kaset hazırlasam herkes hayranlıkla seyreder,ama en azından adamın kumaşı iyi mi değil mi anlaşılıyor,ve kesinlikle çok yetenekli bir adam ve çok genç.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoh ya arkadaşım, bende kendimden şüphe etmeye başlamıştım, başka birininmi videosunu izledim diye, birşeyler daha ekliyeyim, adam futbolu heriki yönlüde oynuyor, ayrıca tilki gibide kurnaz, daha öncede bir kıyas yapmıştım yine yapayım.aurellonun çok üstünde bir futbolcu.
Adam bence de her yönüyle süper. Eğer alınabilirse Trabzonspora çok büyük katkı sağlar. Takımın ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak, çok rahatlıkla söyleyebilirim ki (tabi seyrettiğim videoya göre) bu sezonki en büyük transfer olur. İnşallah olur
Yorum
-
Marcos Arouca da Silva...
bu adam hakkında bilgisi olan var mı,bu adamın gelecegı yazıyor bazı gazetelerde..ama ben carlos albertoyu cok begendıim,insallah alırız...Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yorum
Yorum