Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KÜÇÜKALI tarafından gönderildi
    ula habura ne oliy dün Trabzonumada dua ettim oruçlu oruçlu geldim çarşı pazar karışmış dua yı fazlamı kaçırdık ne
    aynen kardeş bende duayı fazla kaçırdım heralde

Yorum

• ciddi ciddi dengeler bozuldu

Yorum

• nerde bizim yıldızlarya hayla göremedik son günde inş bişey olur.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• du bakalım bayağı bişeler olacak herhalde
          TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi
            du bakalım bayağı bişeler olacak herhalde
            Yav biran önce olsun ama ne olucaksa. Haftaya maçlar başlıyo .Bide ay yeni abisi ablası henüz takıma uyum sağlayamadı ... diye laflar duymak istemiyoruuuuum
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• uefaya verilecek listeyi çok merak ediyorum.inşallah yeni transferleri yetiştiriler
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• ersen, musa gelecek bunun karşılığında 3 futbolcu göndereceğiz . acaba kazık mı yiyoruz? ayrıca ersen geliyorsa demek oluyor ki fatih kesin gidici

Yorum

• bence fatihin gitmesi hem trabzonspor için hem fatih için iyi oldu diyebiliriz (yeri doldurulması şartı ile )bi düşünün bakalım fatih trabzondan ne kadar alıyo 1 milyon 850 bin zenitden ne kadar alıcak 4 milyon küsür arada büyük bi fark var zenitin verdiği parayı biz verebilirmiyiz hayır bonservisi ne kadar 7.5 milyon euro (15 trilyon ) bjknin carewi 3.5 milyon euroya aldı 7 milyona sattı büyük kar ettiği söylendi carew gittiğinde 25 yaşındaydı fatih 28-29 yaşında
                  nerden bakarsanız bakın iyi oldu gitmesi önemli olan yerinin kimle dolurulacağı ve zenitin fatihi bi türk takımına satıp satmayacağıdır

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi
                    yönetim transferde geç kalmıştır, ciddi bir transfer politikası oluşturamamıştır, bunlar tamam ama bazı şeyleri de karıştırmamak lazım.

fatih seneye serbest kalıyor, eğer bizle olan sözleşmesini uzatmaya ikna edilememişse en fazla parayı verene satılması aklın gereğidir. ben onu bir ist. takımında görmek istemem ama hayat her zaman istediğimiz şeyleri gördürmüyor bize.o yüzden zenite de gidebilir, zenit aktarmalı fenere de.

burada yönetim fatih konunda bir strateji belirleme konusunda yetersiz kalmıştır.fatih satılacaksa lige bir hafta kala olmamalıydı. ve transfer, fatih'ten gelecek paraya bağlanmışsa bu da büyük bir yanlıştı.bunların eleştirilmesi gerekir.

ayrıca adem koçak ne zaman değerli oldu. en çok onun gitmesine sevindim. şampiyonluğa oynayan bir takımın orta saha oyuncusu olabir mi hiç koçak Allah aşkına..hep geri pas, hep yan pas. bir hüseyin kadar ara pası, gol pası yapabilmiş mi..yok. hasan kadar bile verimli olamamış, 2-3 yıldır en ufak aşama kaydedememiş tipik 2. sınıf takım futbolcusu..

yönetimin yanlışları çok ama yattara ve denilsonun ortalarını % 80 ortalama gol yapabilecek, en kötü, isabetli şekilde yere indirecek ersen martin operasyonu akıllıca oldu...
                    Kelimesi kelimesine katılıyorum.
                    61>34

Yorum

• İlk olarak cengizc tarafından gönderildi
                      ersen, musa gelecek bunun karşılığında 3 futbolcu göndereceğiz . acaba kazık mı yiyoruz? ayrıca ersen geliyorsa demek oluyor ki fatih kesin gidici
                      3 futbolcu dediğin kimler biliyosun herhalde biri çoğu kişinin gitmesi halinde sevineceği mehmet yılmaz bir diğeri kurtulmak için haftalardır uğraşılan dkokaj bir diğeride adem koçak biliyosunuz musayı geçtiğimiz senelerde alamamıştık bence musa iyi transferde erseni niye aldılar anlamadım biz de umut varken hiç gerek yoktu umutun yanına iyi bi golcü almalılar

Yorum

• Ben de katılıyorum.Fatih satılacabilecek en iyi rakama satılımıştır.Bence Fatih de istemiştir bu transferi çünkü Zenit in büyük hedefleri var.Hem de Avrupa nın en güzel şehirlerinden biri olan Petersburg da yaşayacak.Ama Denilson ve Marcello alınmazsa bu sözlerin hiç bir anlamı yok tabi

Yorum

• bu yönetim varya harika yaaa süper transferler yaptık. albayrak allah aşkına go home yaa allah aşkına go home
                          lord of the baron :)

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
                            3 futbolcu dediğin kimler biliyosun herhalde biri çoğu kişinin gitmesi halinde sevineceği mehmet yılmaz bir diğeri kurtulmak için haftalardır uğraşılan dkokaj bir diğeride adem koçak biliyosunuz musayı geçtiğimiz senelerde alamamıştık bence musa iyi transferde erseni niye aldılar anlamadım biz de umut varken hiç gerek yoktu umutun yanına iyi bi golcü almalılar
                            Erseni hava hakimiyetinden dolayı alırlar diye düşünüyorum. Kanatlarımız iyi çalışırsa ersen iyi bir transfer olur. Yattara ve Denilson olan bir takımın kanatlarını düşünemiyorum.
                            61>34

Yorum

• Lazaroni uzun boylu forvet istedi Ersen'i aldılar.Mehmet den iyidir yine de.

Yorum

• İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi
                                Lazaroni uzun boylu forvet istedi Ersen'i aldılar.Mehmet den iyidir yine de.
                                inşaallah değin gibi lazaroni istemiştir yönetim de almıştır mehmetden iyi olurmu bilmem ama en azından yeni bi isim mehmetin yerine aldılar fatihin yerine iyi bi golcü lazım takıma ozaman hem geniş hem kaliteli bi takım oluruz

Yorum

Yükleniyor...
                                X