Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Laybano desen inanirdim ama tanidik olunca inanmadim
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Su Fildisili Boka yi defansin soluna bi alsak çok güzel olur.

Yorum

• <div id="Baslik">Albayrak: Tekke F.Bahçe'ye gitmeyecek</div><div style="overflow: ; height: 5px;"></span></div> <div id="&#111;nyazi">Trabzonspor
        Başkanı Nuri Albayrak, yıldız oyuncu transferinde sıkıntı
        yaşamadıklarını, ama dengeleri bozacak transferlere de sıcak
        bakmadıklarını belirtti. Albayrak, Fatih Tekke'nin yurtiçinde bir
        takıma transferinin ise söz konusu olmadığını kaydetti..

kaynak ajansspor.com

bir arkadasin burada dedigi gibi: "bozun artik su dengeleri" hangi dengelerse? ne dengesi mengesi yav? iyi oynayan cok kazanir o kadar basit. bir sene dengeyi bozan transfer kadar oynasinlar alsinlar parayi. dengeleri bozmak istemiyormus... mus...musmula
        </div>
        "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Baskana tavsiyem. Hem dünya yildizi, dünyaca taniniyor. Hem de takim içi dengeleri kessinlikle bozmaz, çok uyumludur. Iste gol atarkenki sevinci:

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Baskana tavsiyem. Hem dünya yildizi, dünyaca taniniyor. Hem de takim içi dengeleri kessinlikle bozmaz, çok uyumludur. Iste gol atarkenki sevinci:

bu tür gol sevinçleri takimimizdaki dengeleri bozar.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• bu dengeler bozulmadikça hiç bise olmayacak anlasilan
              inadına TRABZON
              ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• 'denge ve menfat'kelimeleri bizim dengemizi bozdu bu sezon gerisi hikaye
                Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

• İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildi
                  İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Baskana tavsiyem. Hem dünya yildizi, dünyaca taniniyor. Hem de takim içi dengeleri kessinlikle bozmaz, çok uyumludur. Iste gol atarkenki sevinci:

bu tür gol sevinçleri takimimizdaki dengeleri bozar.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                  Transfer gercekten super olur. Acayip yildiz. Ama arkadasin dedigi gibi bu tur gol sevincleri dengeleri bozar. Ama bunlardan 2 tane olursa denge saglanmis olur. Veya bundan birtane birde sundan :

Hem denge saglanmis olur hemde 2 sahane transfer! [img]smileys/smiley32.gif[/img] Insallah baskanimiz bu ise el atar.
                  Edited by: GuildWars
                  "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• ya bu takim bu kadroyla devam etcek diom nie anlamionuz bunlar alamaz adam
                    jeff-stepanov-lee-çagdas-F. Akyel-yattara-symek-gökdeniz-jun- tekke-umut olur artik kadro yada umut veya jun un yerine hüseyin
                    hayatta transfer falan yapamaz bunlar birakin umut beslemeyi
                    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi

al sana yeni uçurumlar yeni belirsizlikler dolu bir gün daha

Allahim sen bu Trabzonsporlulara sabir eyle yarabbim

Yorum

• 'denge ve menfaat'kelimeleri dengemizi bozdu bu sezon gerisi hikaye...
                        Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Bi heycan dalgasi yapalim dedik sonra editledim ama yakalamis arkadas

Feyk

hiç kaçirir miyim fir dönüyom sagda solda bir umut var mi diye

Allah müstahakini versin

Yorum

• yaaaa anlamiyorum bi aydan beri biz somut bir adim atamiyoruz transfer konusunda

Yorum

• yalanci yönetim istemiyoruzverilen sözlerin yerine getirilmesini istiyoruz dengeleri bozmama bahanesiyle bizi kandirmasinlar surda 5 günümüz kaldi hala çikip çok kaliteli bi kadromuz var diyo bu sene ne durumlaradüstügümüzü herkes biliyo bu kadro o kdar kaliteli ki ligten düsen diyarbakirdan 3 tane yiyip gol atamiyo deplasmanda galibiyeti olmayan ankaraspora avni aker cehenneminde 90 da 2-1 öndeyken 3-2 yeniliyo nasil cehennemse daha düzgün bi stadimiz bile yokayni sekildeuefaya oynadigimiz için yenmemiz gerekenkayseriye karsi 2-0 öne geç 10 dakikada skor 4-2 gençleri yenmemeiz gerekiyo yeniliyoruztarihin en kötü sezonlarinda biri hala daha çikip kadro iyi yeterli 2-3 takviyeyle sampiyonluga oynariz diyolar iyi kadro buysa kötüyü düsünmek istemiyorumhadi ligi geçtik son sezon avrupadan nasil elendigimizi harkes biliyo tolga gitti yerine bi adam almadilar neden mi tabi ki kadro her zaman ki gibi yeterli bi rum takimina elendik bundan daha büyük bi üzüntü olamaz bunlari tabi ki yazmak istemezdim ama yönetimin su an ki durumu bana ancak bunlari hatirlatiyo kusura bakmayin

Yorum

• simdi düsünüyorum da keske özkan sümer seçilseydi baskanliga hiç olmazsa adam bizi umutlandirmiyorduuu....Gidip yattara ,Aurelio gibi oyunculari getirirdi

Yorum

Çalışıyor...
                                X