Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zaten bu kadroyla ligte başarılı oluruz merak etmeyin gecen seneki olumsuzluklar olmazsa tabi
    önemli olan avrupada bişe yapmak buyüzden cok kalıtelı yıldıza ihtıyacımız var
    herkezin YILDIZ ANLAYIŞI FARKLI BAŞKAN DAĞİL
    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• marcelinho iyi bi sol kanat(brezilyadan olacak galiba) bi de iyi bi kaleci (lazaroni kaleci istemiyo çok güveniyo jeffersona inşaallah güvenini boşa çıkarmaz)bu 3 transfer bizi hem türkiyede hem avrupada hedeflere ulaşmamız için gereken transferlerdir

Yorum

• olaya bak ya
        5342 mesajla tartışılan transfer dosyamızda koskoca bir sıfır var
        bir tane yabancı Transferi becerilememiş bir 3.lig bir 2 lig bir kadro dışı adam alınmış
        Koskoca sezonda yapılan elle tutulur Transfer2 tane
        Yabancılar orta yok
        Ahh yönetim AHh XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX (anlayana)

Yorum

• 10 Aralik 2005'te SÖzverdİ
          18 Aralik 2005'te GÖreve BaŞladi

24 Temmuz 2006 sÖzÜmÜn Arkasindayim

Yorum

• Bu gidişle daha çok saymayız arkadaşlr.Şurda 1 hafta kaldı Uefa'ya liste vermeye.Albayrak gerçek yüzünü göstermeye başladı...

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi
              Bu gidişle daha çok saymayız arkadaşlr.Şurda 1 hafta kaldı Uefa'ya liste vermeye.Albayrak gerçek yüzünü göstermeye başladı...
              NE HAFTASI; ÇARŞANBA 16:30 DA LİSTE UEFA' DA OLMAK ZORUNDA

Yorum

• Ya teknik adam,yönetim ve hatta taraftar bile ağız birliği etmiş forvete transfer gereksiz diyorlar.. Fatih'in yanına özellikle hava toplarında etkili uzun bir forvet, sola bir sol açık bir de ortasahaya oyunu yönlendirecek adam.. sadece bu 3 transfere ihtiyacımız var.. ama kimse forveti saymıyor.. yine Avni Aker'de 10 kişi kapanan takımlara karşı özellikle yan toplarda sorun yaşayacağız.. şişirilen ortalar ve çıkıp çıkıp vuran rakip stoperler.. Umut Bulut forvet değil bence.. olsa olsa forvet arkası oynar.. etkili de şutları var.. bana sorsalar iyi bir sol açık ve iyi bir forvetten yana kullanırdım yabancı hakkımı.. ama sormazlar ki
                #7 King of Kings

Yorum

• Anlamıyorum bu yönetimi.. yapacaksalar da transfer, bunu son dakikaya bırakmanın ne manası var? insanları çileden çıkarttıktan sonra.... Uefaya isim listesi vermek zorundasın .... anlaşma falan olmayacak, ondan sonra son dakikada ikinci bir jun vakası ve adını sanını duymadığımız bir topçu Trabzonda... buyur burdan yak.. Ya sabır...
                  NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

• @ muhalif
                    Kardeşim sorsalarda almazlar,a-la-maz-lar.
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak grandiose tarafından gönderildi
                      Anlamıyorum bu yönetimi.. yapacaksalar da transfer, bunu son dakikaya bırakmanın ne manası var? insanları çileden çıkarttıktan sonra.... Uefaya isim listesi vermek zorundasın .... anlaşma falan olmayacak, ondan sonra son dakikada ikinci bir jun vakası ve adını sanını duymadığımız bir topçu Trabzonda... buyur burdan yak.. Ya sabır...
                      Böyle Daha heyacanlı oluyormuş
                      o yüzden 3 yıldır böyle bekliyor yönetimler

Yorum

• İlk olarak sermin simsir tarafından gönderildi
                        hergün brezilya gazetelerindeki haberlere bakıyorum, fbnin luganuyla ilgilendiği haberleri var ama trabzonsporumuzun herhangibir futbolcuyla adı geçmiyor.mossoro veya wagnerle ilgilenseler tek bir satırda olsa haber çıkar.oradakiler ya uyuyor yada brezilya tamamen şaşırtmaca gibi geliyor.
                        Ewet şaşırtmaca olmalı.Yoksa bu kadar saçmalık en aptal dizide bile olmaz.Bu yönetim transferde geçen seneki yönetime bile rahmet okuttu.

Tv8'de Wagner'in maçını izleyen herkes Djokaj'dan bir fazlası olmadığını söylüyor.Ama biz almaya çaılışıyoruz,alamıyoruz veya ne yaptığımız belli değil kısacası.

Cuma günü UEFA'ya listeler verilecek,kıytırıktan bir isim yazıp verecek bu yönetim öyle görünüyor.Ben fazlasını beklemiyorum!
                        ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Zaten Kİmse Fazlasini Beklemİyo AliŞtik Artik
                          54fatherly61

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi
                            Ewet şaşırtmaca olmalı.Yoksa bu kadar saçmalık en aptal dizide bile olmaz.Bu yönetim transferde geçen seneki yönetime bile rahmet okuttu.

Tv8'de Wagner'in maçını izleyen herkes Djokaj'dan bir fazlası olmadığını söylüyor.Ama biz almaya çaılışıyoruz,alamıyoruz veya ne yaptığımız belli değil kısacası.

Cuma günü UEFA'ya listeler verilecek,kıytırıktan bir isim yazıp verecek bu yönetim öyle görünüyor.Ben fazlasını beklemiyorum!
                            Metin abi bu en aptal dizilerin önceki versiyonlarını izledik malisef
                            ve hepsi oldukca gerçek di ve çok acı sonuçlar ve izler bıraktı

Yorum

• Yönetim beş para etmez kuklalardan meydana geliyor. Millet size inandı sonuç ne kocaman bir sıfır. 1 aydır uğraşıyorsunuz ne var hiç. Yönetim olarak sorunlu futbolcu alıp ondan sonra kadro dışı bırakmayın veya hiç transfer yapmayın. Limanı alırkende böyle uçuk teklifler yapıptamı aldınız.

Yorum

• sahtekar bunlar.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Yükleniyor...
                                X