Arkadaslar sorun su senede yirmi gol ortalamasindan kaynaklandi.Bu son açiklamalarla bu isim de belli oldu:Portekizli.Bu adam premier ligde toplamda 5 senede yirmi gol atmis.Ama su kupa maçlarinida sayarsak senede yirmi gol e çikabilir.Bence bu isme pek kimsenin bi tepkisi olmayacakti.Bi de bu sene gördügüm forumda transfer çitasi çok yükselmis.Baskanin yildiz sözünden kaynaklaniyor bu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaslar burda bence pelikan i elestirenlere bir haksizlik yapiliyor, siz dünyanin neresinde bir taraftar forumuna bu tür kesinlik içermeyen mesajlar girerseniz bir tepki görürsünüz.Hatta çok daha büyük tepkiler alirsiniz çünkü bu forum çok çok büyük bi çogunlukla akli basinda ve fanatik olmayi bir araç olarak kullanmayan ve fanatikligi çilginlik sanmayan insanlardan olusuyor.Kisaca sunu diyim bu tür bir mesaj istanbul takimlarinin birinin forumuna girilseydi bence çok daha agir tepkiler alirdi.
Yorum
-
Pelikan kimdir? Isimli soru, tabiki ortaya attigi iddalar yüzünden daha da esrarengiz bir hal haline geldi. Bu arkadasin kah Fransa'da kah Ingilterede ortaya çikmasi ve Londra'daki transfer görüsmelerinden haberdar olmasi akla sadece ve sadece iki alternatifi getiriyor.Bu arkadas ya yönetimdeki üst düzey bir kisinin yakini (hatta etkili bir isim çünkü verilen bir görevi yerine getirdigi yaziyor ve Ritz'de[img]smileys/smiley5.gif[/img] kaliyor.Çok lüks bir otel) ya da yöneticinin ta kendisi taraftari geciken transferler yüzünden biraz olsun rahatlatmak istedigi için bu açiklamalari yapiyor.Sonuçta niyet iyi önemli olan da bu...
Yorum
-
geronimo_61
abi söyleyecek çok fazla bir sey yok umutsuzlugumzudan hergün ricardinho marcelinho ve bir sürü futbolcuyu buray kopyala yapistir yapiyoruz ben pelikan arkadasimizin iyi niyetli olduguna inaniyorum. zaten söyledigi ismi de az çok tahmin ediyorum
Midlesboro (ula ne gicik isimmis yahu) Mark Viduka Avustralya
Yorum
-
Naim
Vaybe
Dün dünya kupasi programini izlerken Portekizi gösterdiler ve sadece luis boa morte konustu Fulham Yazinca yaw bu fulham Londra ekibimidi diye düsünüyordum bir ufak arastirma yaptim sabah ama burada da kiyamet kopmus
Neyse luis bao morte güzel adamdi yaw ama paulete nin gölgesinde kalir çokta gol atamaz
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">luis bao morte miymis görüsülen isim</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
vallaha tadim tuzum kaçti. arkadaslar yönetimden kisilerle direkt irtibat kurma sansimizi paranoyak bir iki arkadas yüzünden kaybettik. Aferin bize. Pelikan kardese de bize yaptigi açiklamalar için tesekkür ediyorum. Foruma katilip katilmamak onun kendi tasarrufudur ama bu forumda kendisine yapilan haksiz elestriler yüzünden Trabzonsporumuza hizmet etme sevkinin zarar görmemesini temenni ediyorum. Ayrica Trabzonsporumuza hizmet etmek için yanip tutusan benim gibi insanlari da bu tür yorumlar sogutuyor olabilir o yüzden lütfen biraz daha anlayisli olalim. bize yakisan seviyeli ve saygili olmak ve birbirimizi sevmektir. Sonuçta hepimiz Trabzonsporluyuz.
Sevdim Seni Bir Kere
Baskasini Sevemem
Deli diyorlar bana
Desinler degisemem
Yorum
-
Pelikan;
Önce klübümüziçin yaptigin çalismalar ve verdigin emekler için kendi adima tesekkür ediyorum. Burada elbette bir sey yazdiginiz zaman bunun karsiliginda ya elestiri yada destek alacaksiniz. Bu gayet normal ancak saygisizlik içersindeki mesajlari bende kiniyorum.
Geçen sene Zurawski bize imza atmisti ve bunu burada ilk ben duyurmustum. Sonra bi kaç arkadasda bana katildi zannedersem üç kisiydik yemedigimiz hakaret kalmadi. Orda bize hakaret eden arkadaslarin bir çogu forumda yok simdi. Ama vazgeçmedik ve sürekli burada olduk birlik olup Trabzonsporumuza hizmet etmeye çalistik.
Simdi ben sana kisisel olarak inaniyorum (çünkü hiç kimse yalan birsey için bu kadar uzunve düzgün mesaj atmaz) verdigin haberler bende heyecan yaratiyor. Birkaç kisiye kizip burada binlerce arkadisimizi bu heyecandan yada bilgilerden mahrum etmeye hakkin yok. Ben sahsen seni tekrar aramiza bekliyorum.
Kimseyi begenmememizin nedeni gelmeyen 23 yillik sampiyonluk ve Yönetimimizin bizi içine soktugu büyük beklentiler.
Çalismalarin için tesekkürler ve kolay gelsin.Edited by: ahmetturkYeni bir stad istiyoruz...
Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911
Yorum
-
İlk olarak ahmetturk tarafından gönderildi
Pelikan;
Önce klübümüze yaptigin çalismalar ve emekler için kendi adima tesekkür ediyorum. Burada elbette bir sey yazdiginiz zaman bunun karsiliginda ya elestiri yada destek alacaksiniz. Bu gayet normal ancak saygisizlik içersindeki mesajlari bende kiniyorum.
Geçen sene Zurawski bize imza atmisti ve bunu burada ilk ben duyurmustum. Sonra bi kaç arkadasda bana katildi zannedersem üç kisiydik yemedigimiz hakaret kalmadi. Orda bize hakaret eden arkadaslarin bir çogu forumda yok simdi. Ama vazgeçmedik ve sürekli burada olduk birlik olup Trabzonsporumuza hizmet etmeye çalistik.
Simdi ben sana kisisel olarak inaniyorum (çünkü hiç kimse yalan birsey için bu kadar uzunve düzgün mesaj atmaz) verdigin haberler bende heyecan yaratiyor. Birkaç kisiye kizip burada binlerse arkadisimizi bu heyecandan yada bilgilerden mahrum etmeye hakkin yok. Ben sahsen seni tekrar aramiza bekliyorum.
Kimseyi begenmememizin nedeni gelmeyen 23 yillik sampiyonluk ve Yönetimimizin bizi içine soktugu büyük beklentiler.
Çalismalarin için tesekkürler ve kolay gelsin.
Sonuna kadar katiliyorum.Eline saglikİki renk ve Asalet Bordomavi.net
Yorum
-
ben kendi adima, pelikan adli arkadasi bu forumda görmekten mutlu olacagimi belirtip, yazmama kararini bir daha gözden geçirmesini istiyorum..
menejer de olsa, yönetici de olsa Trabzonspor taraftariyim diyen herkesin buraya yazmak hakki vardir.
ben de olsam isim misim vermem..kesinlesmemis bir ismi niye versinki.
sonra inanip inanmakta, itibar edip etmemekte de herkes serbesttir.
su "istemezük"cülerin bize daha fazla zarar vermemesi dilegiyle..Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Cem Demir'i aldik !
Dogum Tarihi ve Yeri: 30.04.1985, Erzincan
Mevki: Forvet
Milli Olma Sayisi: -
Kariyeri
2002/03 Pendikspor 2/0
2003/04 Pendikspor 3/0
2004/05 Pendikspor 24/4
2005/06 Pendikspor 34/9
forvet ama öyle bildiginiz forvetlerden degil 63 maçta 13 gol.
Tövbe yarabbi ne hallere düstük.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak pelikan tarafından gönderildi
arkadaslar su an umarim hayirli bir is icin ingilteredeyim (Londra), sabah ucagi ile geldim ve yarin oglen donuyorum...
arkadaslar yeni forvetimiz Ingiltere Liginden...(ingiliz degil) Dunya Kupasinda seyretme sansimizda olacak...Kendisiyle anlasildi ve kulubu transferi kabul etti...Ancak bonservis konusunda sikintilarimiz var...Adamin kupada vitrinde olmasi kulubu icin risk tabi...Fiyati dusebilirde artabilirde...Ancak yonetim dunya kupasi baslamadanm en gec Persembe gunu bu isi bitirmeyi istiyor.
Yeni oyuncumuzun Dunya Kupasindan takiminin ilk grup maclari sonunda elenmesi bekleniyor...Bir supriz olursa ikinci turu gecmeleri pek ihtimal dahilinde degil capraz kura acisindan...Bu yuzden cok gecikmeden Trabzon'umuza gelecek bu arkadas...Artik sira sizde...Karsilama nasil olurmus gorecek alem....
Ben cok sevindim kendi adima bu transfere...Ingilterede senede 20 gol ortalamasi ile oynayan karakteri cok duzgun bir oyuncu...Inanilmaz faydali olacaktir. Londra takimlarindan birinde oynuyor...Isim icin israr etmeyin cunku eger bu is olursa Persembe gunu Almanya'da kaldiklari otelden imza atarken ve sanli formamizi operken resimlerini goreceksiniz. Simdiye kadar basina yansimayan bu transfer gelismesinin bomba gibi gundeme inmesi ve pazarliklarda sorun cikmamasi icin bu biraz gerekli...Kusura bakmayin meraklandiracam ama yeterli ipuclarinida verdim aslinda satir aralarinda...
Bu arada ufak detaylar...Kaptanin transferi karmakarisik bir hal aldi...Yonetimde seneye sozlesmesi biter giderse 8 milyon euroyu taraftar mi karsilayacak sesleri cikmaya basladi...Kaptan gitmek istemiyor aslinda...hele hele o malum takima...ne olacagi gercekten hic belli degil...
Yeni hocamiz Ricardinho konusunda basina yansidigi gibi umitli degil...Zaten benim anladigim cokta istekli degil...Cunku kafasinda bambaska bir isim var...Unlu sohretli bir isim degil bu ama kendisine neden bu isim diye soruldugunda Romario, Ronaldo, Elber, Juninho Avrupaya giderken bu isimleri kim biliyordu diye bir yorum yapmis, ki ben kendisine katiliyorum.
Birde size olmayan bir transfer haberi verecegim [img]smileys/smiley19.gif[/img]Lee'nin yerine Isvecli Edman ile uzun sure gorusmemize ragmen kendisi Turkiye'ye gelmeyi kabul etmedi...Trabzonspor'umuzla alakasi yok...Ama gecen sene Fransa'da ozellikle gsin Ribery olayinin(beyzbol sopasi)buyuk yanki uyandirmasi, kendisinde Turkiye'ye gitme konusunda on yargi uyandirmis...Maalesef ikna edemedik kendisini...
Oyle boyle arkadaslar...Yonetim gercekten ince ince bu yaz doneminde calismaya devam ediyor...Biz istanbul takimlari gibi agustos bocegi degil, karincayiz...Onlar guya dunya stari oyuncular getireceklerini iddia ederken, kadromuza katilacak oyuncularin ben cok faydali olacagina inaniyorum...
Iste gercek ortada..sozde dunyanin en buyuk oyuncularini Turkiye'ye getirdigini iddia eden takimin en yabancisi, Trabzonspor'umuzun bulup getirdigi Marco Aureliodur...Baska soze ne hacet...
Sevgiler,saygilar....
Pelikan isimli arkadas ilk mesajinda transferi "bitti" gibi konusmus ikinci mesajinda ise isin dünya kupasindan sonraya kaldigini söylemis.Bu bi tutarsizlik.
Ama ben kendisine cani gönülden inaniyorum ve kendisine tekrar bu siteye girmesi için rica da bulunuyorum.adam kalkmis 1 sayfa yazi yazmis sizce kim dalga geçmek için bu kadar ugrasir ki?Deli mi adam?Adami iki dakikada hasta ruhlu psikopat biri yaptik.
TEKRAR ARAMIZA DÖNMEN DILEGIYLE PELIKAN KARDESMİMOZA
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">pelikan geri dön</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
Yorum