dogru ya gudjohnsun aklimin ucundan bile gecmedi ama onun takimi isvec capraz kuradan kazandi normalde 3.siradan cekileceklerine ya 1. yada 2. siradan kuralara girdiler iste lua lua olmasinda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=400>
<T>
<TR bgColor=#ffffff>
<TD vAlign=top align=left width=276>BREZILYALILAR HAREKETE GEÇILDI
</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left width=276>Trabzonspor listesindeki Marcelinho, Lincoln ve Denilson'u transfer etmek için ataga kalkti.
Lazaroni'nin gelmesinden sonra futbolcu transferi için dügmeye basan Trabzonspor, Marcelinho, Lincoln ve Denilson için harekete geçti. Herta Berlin'de oynayan 31 yasindaki Marcelinho için görüsmeler sürüyor. Bu oyuncudan bir yanit alinamazsa 27 yasindaki Lincoln'ün isini bitirmek için Schalke ile temasa geçilecek.
Iki oyuncudan birinin takimin beyni olacagi söyleniyor.
</TD></TR></T></TABLE>ah bu dogruysa ya lincoln harika bi oyuncu o gelsin banko sampiyonuz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
valla bu adamlarin hiç biri 20 gol ortalamayla oynamamis.benim bildigim iki adam var 20 gol ortalama ile biri henry ki sözlesmesini uzatti.
biri ruud van nistelrooy (10m avro) satilik listesinde ama manchesterde.london da degil.
keske bu adami alsak ya.yapip yapabilecegimiz en iyi forvet transferi olur.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
<TABLE>
<T>
<TR ="r1">
<TD =""></TD>
<TD ="">Ruudvan Nistelrooy(NED)</TD>
<TD align=middle ="">Man United </TD>
<TD align=middle ="">21</TD></TR></T></TABLE>bu olmasin dicektim ama man united londra ekibimi?ya pelikan soyle sunu kim bilcek burdakilerden baska.ayrica burdaki transfer haberlerini gazetede vermezler heralde.aslinda veriyolar ama sen ginede soyle sunuinadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi
valla bu adamlarin hiç biri 20 gol ortalamayla oynamamis.benim bildigim iki adam var 20 gol ortalama ile biri henry ki sözlesmesini uzatti.
biri ruud van nistelrooy (10m avro) satilik listesinde ama manchesterde.london da degil.
keske bu adami alsak ya.yapip yapabilecegimiz en iyi forvet transferi olur.
10 milyon avro degil 10 milyon pfund (sterlin) 20 milyon dolar eder
mirac yazdi :
o çapraz kura derken gruplardakinden bahsetti
a grubu birincisi c grubu ikincisiyle oynuyor sanirim bunun gibi
hayir bu yil milli takim puanlarina göre sadece 1 sira cekildi ikinci sirada geri kalan avrupa takimlari yer aldi 3. sirada güney amerikadan geri kalanlar ve kuzey amerika ve afrika 4.sirada geri kalan afrika ve concacaf bölgesi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
ye benim bahsettigim o degil selcuk kardesim ilk grup maclari oynandiktan sonra ikinci turda takimlar nasil eslesiyor ? çapraz kura ile.pelikanda ikinci tura çikarsa takimi çapraz kurada güçlü rakip gelecek basarili olamazlar bu yüzden dünya kupasindan erken döner dedi.
nistelrooy sterlin mis. pardon[img]smileys/smiley9.gif[/img]. ama olsun biz genede onu alalimTrabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildikim bu pelikan bu kadar ciddiye aldiniz söyleyin da çildirtmayin adami.
Esrarli bir kisilik. Yönetime yakin oldugu rivayet ediliyor. Muhtemelen de öyle [img]smileys/smiley1.gif[/img]Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
boro londra takimi degil londra takimlari fulham , chelsea, arsenal,tottenham,bide westham olmali ingilterenin yari ligi yapti be
ye benim bahsettigim o degil selcuk kardesim ilk grup maclari oynandiktan sonra ikinci turda takimlar nasil eslesiyor ? çapraz kura ile.pelikanda ikinci tura çikarsa takimi çapraz kurada güçlü rakip gelecek basarili olamazlar bu yüzden dünya kupasindan erken döner dedi.
evet hakli olabilirsin bide londra takimi olmayada bilir bizde oyuncu satarken istanbulda cogu seyi hal ediyoruz yalanmi adam sadece londrada olduklarini söyledi bide yani pelikan nekadar güvenilirdir tabiiki bilmemEdited by: selcuk"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
Yorum