Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

Cem Demir'i aldik !</font>

Dogum Tarihi ve Yeri: 30.04.1985, Erzincan Mevki: Forvet Milli Olma Sayisi: - Kariyeri 2002/03 Pendikspor 2/0 2003/04 Pendikspor 3/0 2004/05 Pendikspor 24/4 2005/06 Pendikspor 34/9 </font>

forvet ama öyle bildiginiz forvetlerden degil &lt;SPAN style="FONT-WEIGHT: bold"&gt;63 &lt;/SPAN&gt;maçta &lt;SPAN style="FONT-WEIGHT: bold"&gt;13&lt;/SPAN&gt; gol. Tövbe yarabbi ne hallere düstük.</font>
    ya abi sen yapma bari tigananin Kurtulusumuz dedigi güleç denilen adam 3 gol atmis geçen sene
    birak bi kampa gitsin bi bakilsin su adama daha 21 yasinda

Yorum

• O dedigin isi Hüsnü hoca yapacak...

Zaten onun için hocanin yardimculigina getirildi.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• olabilir ama tarig felan yok ortata dün dügün vardi burada trabzondan bile gelenler vardi ts le alakasi olan herkes ve gelecekte kulübe yöneticilik yapmak isteyenler bi aradaydi ve ana avrat dümdüz gidiydiler albayraga , daga oyunculara bi tarih bilen verilmemisgelin bu gün buray secileceniz diye yada a takimin toplandigi gün sizde gelin bi düsünsene ne kadar kiralik oyuncumuz var hicbirinin haberi yok gelen sezon ne olacak diye
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• su na yabanci ismi konusmak akilci degil çünkü kontenjan bos degil.ama yerliler hemen bitirilmeli. bizim umut zurawski oluyor galiba çok benzerlik var onu da devra arasi alamamisdik bunu da onu da aldik diye sevinmisdik bunu da... haydi hayirlisi
          İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
            <T>
            <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
            <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Bu takimda hiç mi iyi bir sey olmaz...Her yerde sorun var...Bir yüzümüz gülmedi gitti. Transferlere bak: Çagdas-Cem T.D. Lazaroni</TD></TR>
            <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
            <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
            <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• @ sevgi yazdiklarina tammen katiliyorum ayrica ;

pelikan arkadasimiz belliki bu tarz form sitelerinde fazla bulunmamis, formun yasayan cani olan bir ortam oldugunu henüz bilmiyor, yeni olan biri için bu normal karsilanabilir.

pelikanin düsünmesi gereken ey su olmali, burasi ts yönetim kurulu degil gerçi yönetim kurulu toplantilarinda da fikir ayriliklari tartismalar oluyor neyse sonuçta burada insanlar beklenti içerisindeler herkesin tek düsüncesi ts fakat pencereler farkli, tartisilan, üzerine binlerce farkli yönde yorum yapilan tek konu onun konusu degildi. Formun geçmisinde yasanan bazi truva vakalari form kullanicilarini kuskulandirmistir bu da çok normal. Pelikanin alindigi seylerin olusma nedeni yine kendisi olmustur daha farkli esrarengizlikten uzak bir yaklasim sergileseydi bunlar olmayacakti. ayrica abartmayada gerek yok bu form yasiyor, duygulari var öfkesi sevinci kini anlik tepkileri var, formu takip etmeye devam ederse bunu fark edecektir ve aslinda girisi daha farkli yapabilirdim diyecektir.

pelikanin yadiklarindan kullanicilar biraz umut biraz eglence çikarmis bu belirsizligi stres atarak degerlendirmistir ve aslinda pelikanin yapmak istedigi ortami sakinlestirmek ise bunu basarmistir fakat tamamen dogru bulmadigim tepkisiyle aslinda çok faydali geçen bu durumu kendisi farkedememistir, bu da forum gerçmisinin olmamasindan kaynaklaniyor.

neyse... Burada bulunan her birey teker teker ikna edilmek ister ortada bir iddaa varsa ve bu ts yi yakindan ilgilendiriyorsa, hatta en büyük beklentinin oldugu konudaysa, iddaa sahibinin bunu ispatlamasi beklenir. Bunun disinda, yazdim, herkes inanmak zorundadir ben ts ye hizmet ediyorum seklinde bir yaklasim dogru degildir. Bazi arkadaslarin forma yazdiklari haber güven verici olabilir arkasinda birsey aranmaz çünkü bu arkadaslar kendilerini daha önce ispatlamis olanlardir. pelikan arkadasimiz aslinda pelikan nickinin gerçek sahibiolmayan arkadasimiz, daha öncede önerildigi gibi forum yöneticilerinden farkli bir nick alarak istiyorsa foruma hizmet edebilir. Bizlerde yeni nicki ile pelikan arkadasimizi ciddiye alir heyecanla haberlerini yazilarini bekleriz.. ilk güven çok önemli tabi, burada isler böyle yürür!

yazip yazmama takip edip etmeme konusunda hertürlü tercihin seni ilgilendirir, elbette ciddi dogru saglam haber kaynagi isen seni kaybetmek istemeyiz ama degilsen emin ol burada fotomaçtan çok daha kalite sallama haber yapan arkadaslar var. Bizim kayitsiz sartsiz seni kim oldugunu ne oldugunu bilmeden kabullenmemizden her yazdigini aninda ciddiye almamizdan çok buradaki kullanicilara saygi duyup kendini bir sekilde tanitman yada haberlerinle ispat etmen daha dogru olur diye düsünüyorum. Biraz daha ayrinti verecek olursak, sokakta hiç tanimadiginiz birinin ben ts liyim su transferle görüsüyoruz ayrinti veremem diyerek çekip gitmesi ve sizde uyandiracagi etki arasinda fazla bir fark yokmus gibi duruyor. Herkes birbirinin tarafindan bakmali bu olaya, samimiyetimizde ciddi isek herkes ts için çirpiniyorsa bunlara takilmamak gerek degilmi? Devam edersen memnun oluruz pelikan, etmezsen de canin sagolsun bizler yine ayni tribünde oturuyor olacagiz, bizim fildisi kulelerimiz yok, senin varmi bilemiyorum.
              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• pelikan arkadasin ingiletere ligi yazisinda bisey dikkatimi çekti neden herkes premier lig takimlarinin futbolcusunu saydi orda ya ben dikkatli okuyamadim yada göremedim ama premier ligde 20 gol ortalamayla oynayan londra takimi ibrasi görmedim sadece londra ve 20 gol bu 1. lig takimida olabilir.
                BU DAHIL BÜTÜN GENELLEMELER YANLISTIR.. (NIETZSCHE)

BIR YERIN ADINA DENINCE TÜRK ÜLKESI GÖZÜM BAYRAK ARAR KULAGIM EZAN SESI

Yorum

• Bu sözüm üstüne alinacak tümtaraftarciklara.lütfentrabzonsporumu rahat birakin. Birseyler yapmak isteyen, birazcik faydali olayim diyen herkesi buradan soguttunuz. Artik defolun!!![img]smileys/smiley7.gif[/img]

Not: Pelikan ve tüm yazmama karari alan kardeslerim lütfen geri dönün.
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• pelikan baskan trabzonspor sampiyon [img]smileys/smiley32.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: selcuk
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• burdaki insanlarin tepkisi pelikan nickli kullanicinin bahsettigi futbolcunun isminden ziyade söz konusu sahsin kim oldugudur. Burasida pelikan adli kisinin zikrettigi kisinin kim oldugunun tartisildigi platform degildir. Son üç sayfayi tekrardan bir göz geçirdim pelikan kimdir kim degildir baska bisey yok. bu kadar çok merak ediyorsaniz özel mesaj denilen birsey var kendi taktiridir cevap verir vermez. Artik pelikan asagi pelikan yukari kabak tadi vermeye basladi.
                      Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                      Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                      WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Bugünde transferde tik yok.Daha ne kadarbekleyecegiz acaba ? [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Birseyi unuttum,özür dilerim.Bugün pelikan da yok.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                            <T>
                            <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                            <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">desenize pelikan söhret oldu[img]smileys/smiley36.gif[/img]</TD></TR>
                            <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
                            <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                            <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• taraftariz biz çekeriz cefa pelikan bilader bizi birakmaaa

lay lay laylayy.....

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi

taraftariz biz çekeriz cefa pelikan bilader bizi birakmaaa

lay lay laylayy.....

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                                Yeni bir stad istiyoruz...
                                Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

Çalışıyor...
                                X