Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• <DIV =news_title>Fatih Ada yolunda</DIV>
    <DIV id=c&#111;ntent style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 10px; FONT-SIZE: 13px; PADDING-BOTTOM: 10px; COLOR: #000000; LINE-HEIGHT: 18px; PADDING-TOP: 0px; FONT-FAMILY: verdana, arial">Trabzonspor'un takim kaptani Fatih Tekke'ye su ana dek Avrupa'dan herhangi bir kulüpten teklif gelmedigi bildirildi.

Futbolcunun menajeri Ceylan Çaliskan, yaptigiaçiklamada, Fatih Tekke ile Everton, Blackburn Rovers ve Wigan Athletic kulüplerinin ilgilendigini, ancak bu kulüplerin kendilerine resmi teklifde bulunmadigini belirtti.

Söz konusu kulüplerin Fatih Tekke'yi uzun süredir takip ettiklerini ifade eden Ceylan Çaliskan, ''Everton ve Wigan Atletich takimlari geçen sezon resmi teklifte bulunmuslardi. Su an için somut bir gelisme yok'' diye konustu.

Fatih Tekke, dün Trabzon Havaalani'nda gazetecilere Trabzonspor'dan ayrilacagini ve yurt disina gidecegini açiklamisti.</DIV>

Yorum

• <A =koyubaslik>Trabzonspor, Fatih?in yerine Tevfik?i düsünüyor</A>

Yeni sezon için güçlü bir kadro kurup sampiyonluk yarisina ortak olmayi amaçlayan Trabzonspor, Fatih Tekke problemini Tevfik Köse ile asmayi planliyor.

Fatih'in, kendisine önerilen sözlesmeyi yenileme teklifine sicak bakmamasi, F.Bahçe'nin bu oyuncuyu israrla kadrosuna katma istegi camianin sabrinin tasmasina sebep oldu. Trabzonspor yönetiminin büyük çogunlugunun, ?Fatih'i satip iyi para kazanalim.? görüsünü benimsedigi belirtildi. Yönetimin, Fatih'e talip olan F.Bahçe'den, Aurelio ve kaleci Volkan'in yaninda 8 milyon Euro talep ettigi ögrenildi. Dün umreden dönen Fatih Tekke'nin, ?Trabzonspor?dan ayrilacagim çok net.? demesi F.Bahçe?ye gidecegi seklinde yorumlandi. Bordo-Mavili yetkililer, Fatih?in ayrilmasi ihtimaline karsilik, istikbal vaat eden Tevfik Köse'yi listesine aldi. Baskan Nuri Albayrak'in, Alman takimi Bayer Leverkusen'de oynayan genç oyuncuya Trabzonspor formasi giydirmek için her türlü fedakarligi yapacagi, oyuncunun egitimini sürdürebilmesi için okulunun da hazirlandigi ögrenildi. Konuyla ilgili açiklama yapan Tevfik ise 2009'a kadar Leverkusen'le sözlesmesi bulundugunu belirterek, ?Trabzon'un teklifi bana gurur verdi. Su an Türkiye'ye gelmeyi düsünmüyorum; ama sartlar uygun olursa neden olmasin.? diyerek açik kapi birakti. Tevfik, teklifin babasina yapildigini ve içerigi hakkinda bilgiye sahip olmadigini sözlerine ekledi.

Yorum

• WANCHOPE TRABZON?DA : Umarim dogrudur,tecrübeli bir golcü ihtiyacimiz oldugu kesinlestigine göre böyle bir transfer sart.

''Mohammed Zidan?in kendisine yapilan ilk öneriden sonra, "Anlasabilirsek gelirim. Kulübümü ikna edin. Ancak Trabzon?u görmem gerekir" yanitini verdigi ifade edildi.''

En son bu lafi eden Tomas Jun'du.Kendine güvenemeyen top oynama disinda düsünceleri olan birinin söylemi gibi bu cümle.O yüzden bu adam hiç gelmesin.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Ricardinho ve Marchelino en az biri veya ikisi birlikte gelebilirler.Fakat yabanci kontenjanimizin bosaltilmasi için herhangi bir çalismamiz yada bize gelen transfer teklifi var mi acaba ?[img]smileys/smiley5.gif[/img]
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi

Alternativ olarak mainzda kiralik oynayan mohamed zidanla ilgileniyorlar mis.. ben bu futbolcuyu almanya liginde gördüm ve kesinlikle ise yaramaz bu oyuncu..almanya liginde siradan futbolcu

bence tam tersi zidan iyi bi oyuncu bremende oynamiyo bu yüzden

alabiliriz

Yorum

• WANCHOPE bu haber kesinse iyi olur

Yorum

• Zidan cok iyi bir futbolcuda Yattaranin genetik kopyasi gibi..ikisini birden oynatacak bir teknik direktör tanimiyorum yeryüzünde

Yorum

• valla süper marcelinho, wanchop, zidan , ricardinho lardan bahsediliyo iste bu yaa[img]smileys/smiley32.gif[/img] yalniz kadronun korunmasi gerekir

Yorum

• Görünen o ki; Fatih Tekke gidici. Szymek, Dünya Kupasi'nda kötü bir form segiledi ve büyük olasilikla talipleri çikmayacak. Yani takimda kalmasi yüksek ihtimal. Yani tek firemiz Fatih. Wanchope veya Fatih'den gelecek parayla dünya çapindayabanci santraforla onun yerini kapatiriz. Mehmet Yilmaz, Umut Bulut, Ömer Riza zaten kadroda. Bir tane sol kanada bir de Orta sahaya (Bunlarinücretleribaskanin sözü dahilinde klübün kasasindan çikmayacak)yabanci takviyeleriylesüper bir kadro olusturmus oluruz.
                  Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                    valla süper marcelinho, wanchop, zidan , ricardinho lardan bahsediliyo iste bu yaa[img]smileys/smiley32.gif[/img] yalniz kadronun korunmasi gerekir

bugünleri de gördüm,senden olumlu bir cümle [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi

Zidan cok iyi bir futbolcuda Yattaranin genetik kopyasi gibi..ikisini birden oynatacak bir teknik direktör tanimiyorum yeryüzünde

Kesinlikle dogru. Zidan da ayni bizim kara bela gibi topla oynamayi çok seviyo. Teknik kapasitesi yüksek. Ikisinin ayni takimda oynamasi için takimin maglup olmasi ve tüm riskleri göze almasi gerekir.
                      Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Ya takimda bir dolu acil ihtiyaç varken ne Zidan'i ya yattara, Gökdeniz, Ömer ayni tip oyuncular zaten bi de Zidan'i alip halisahada mi oynayacagiz bu sene

Yorum

• VALLA KIMI ALIYRLASA ALSINLA BENIM SABRIM KALMADI KRALDA GIDECEKSE GITSIN AMA GITMEK ISTEDIGI YERDEN SES YOK YANI AVRUPADAN ATIK HERSEYIN NETLESMESI LAZIM GEÇ KALIYORUZ
                          bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi

İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                            valla süper marcelinho, wanchop, zidan , ricardinho lardan bahsediliyo iste bu yaa[img]smileys/smiley32.gif[/img] yalniz kadronun korunmasi gerekir

bugünleri de gördüm,senden olumlu bir cümle [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            Basimiza tas yagcak

Yorum

• İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                              evet bu konuda haklisin baskan yildiz alacagini söylüyo ama elindeki yildizlari kaçiriyo.
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• geri dön fatih seneye bizi sampiyon yap
                                Edited by: mert67
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Çalışıyor...
                                X