vallahi meraktan bizi çatlatacak yawww
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hakikatten cok özür dilerim. Lütfen silin mesajlarimi. Bir daha bu konuya acmamaya tövbe edecegim galiba.
Saygisizlik yapmis gibi oldum simdi. Benim cikmam gerekiyor arkadaslar, bir arkadasi alip cumaya gidecegim. Burada bir tane cami var, ve cumaya erken gitmezsek full dolu oluyor, tika basa.
Cok dua edecegim Trabzonspor'umuz icin. Her sabah kalktigimda, her gece yatarken dua ediyorum. Insallah gidiyordur. Allah kabul etsin.40.yilda 41 kere masallah. Canimizsiniz, Trabzonsporumuzsunuz.
Yorum
-
kutoz
İlk olarak pelikan tarafından gönderildi
Ya benim burada durmam cok sakincali. Malum icimiz disimiz bir milletiz, kaciracagim agzimdan o olacak
Su kadarini söyleyeyim Ricardinho yem. Lütfen burada kalsin. Basin izliyorsa da, silin bu mesajimi okuduktan sonra. Ama, pesinde olunan adam Ricardinho degil.
Bana söyle, ben kimseye söylemem. Söz, izci sözü.
Dostum bu kadar gizem yeter. Dün sana inaniyordum ama bugün ayni tavirlari sergilemeye devam ettigini görünce, inandiriciligini kaybetmeye basliyorsun. Simdi her transferi, sen biliyordun mu olacak. Nasil olsa isim söylemiyorsun, bütün transferlerimiz "haaa, evet Pelikan'in söylemek istemedigi isim bu olsa gerek"mi diyecegiz...
Böyle bir mantik olabilir mi?
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildiİlk olarak pelikan tarafından gönderildi
Ya benim burada durmam cok sakincali. Malum icimiz disimiz bir milletiz, kaciracagim agzimdan o olacak
Su kadarini söyleyeyim Ricardinho yem. Lütfen burada kalsin. Basin izliyorsa da, silin bu mesajimi okuduktan sonra. Ama, pesinde olunan adam Ricardinho degil.
Bana söyle, ben kimseye söylemem. Söz, izci sözü.
Dostum bu kadar gizem yeter. Dün sana inaniyordum ama bugün ayni tavirlari sergilemeye devam ettigini görünce, inandiriciligini kaybetmeye basliyorsun. Simdi her transferi, sen biliyordun mu olacak. Nasil olsa isim söylemiyorsun, bütün transferlerimiz "haaa, evet Pelikan'in söylemek istemedigi isim bu olsa gerek"mi diyecegiz...
Böyle bir mantik olabilir mi?
hehhe... su ise bak birini transfer edecegimiz bir gerçek ama kimin bildigini transfer edelim die kapisiyoruz.
yok agalar yok... bende birini biliyorum... ama söyleyemem...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İlk olarak miracciftci tarafından gönderildievet ya simdi bu sabirsiz lazlar (bende dahil) nasil sabredip bekleyecegiz. ki bu bekleme isi bizim yapimiza ters!!!
bekleme sabirsizlik isine katiliyorum ancak Laz olmamiza katilmiyorum."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak pelikan tarafından gönderildi
gerçeklestirilen hoca transferinden sonra herkes basinda ricardinho ismi geçtigine göre bu transfer gerçeklesmiyecek yeni bir süpriz bizi bekliyor diyebiliyor.Size has bisey degil bu.Hatta dünkardesim ''Sevgi Abla seninkiler Ricardinho yla görüsüyormus hayirli olsun'' dedigin de '' de get surdan sen Albayrak yönetiminin transferlerini imza atilana kadar basinda gördün mü , tekke yle ilgili haberlerle fb lilere gazete satiyorlar bizede bununla gazetelerini satma pesindeler bakalim hocada nasil bir süprizle karsilasacaz'' demistim ki aksam ermis muamelesi gördüm[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Sayin Pelikan , insanlar yeterince gergin lütfen sizde germeyin.Herkes kendi çapinda biseyler biliyordur.
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildigökdeniz'i satacaklarsa onun yerine neden olmasinama forvet diye onu alip getirirlerse de bi tarafimla gülerim.. Fatih,sen de keklemiyon di mi bizi
)
Baskan Fatih gidebilir ama Gökdeniz gidemez o daha isini bitirmedi diye bir açiklama yapmisti.Yani bu sezon da Gökdenizleyiz [img]smileys/smiley5.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildigökdeniz'i satacaklarsa onun yerine neden olmasinama forvet diye onu alip getirirlerse de bi tarafimla gülerim.. Fatih,sen de keklemiyon di mi bizi
)
Baskan Fatih gidebilir ama Gökdeniz gidemez o daha isini bitirmedi diye bir açiklama yapmisti.Yani bu sezon da Gökdenizleyiz [img]smileys/smiley5.gif[/img]
parayi görünce Fatih Tekke'yi satmaya niyetlendigi gibi iyi para verirlerse gökdenizi de satar..Edited by: Berat TekkeGüçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
parayi görünce Fatih Tekke'yi satmaya niyetlendigi gibi iyi para verirlerse gökdenizi de satar..
berat tekke tranferinde sadece para yok,hatir var..abi hatri var.tamam para için herseyi yapar da paranin yaninda baika seyler oldu mu daha da beterini yapar Edited by: Berat Tekke
Yorum
Yorum