Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak of_divranli tarafından gönderildi
    İlk olarak muratdinc tarafından gönderildi

İlk olarak eyuphan tarafından gönderildi
    Streslere girmek üzereyim....
    Bu takimi bu yüzden çok seviyorum

ÖSS stresi YDS stresi bide bizim takimin stresiyle ölecem valla ne yapacam ben yaa

kalmis 18 günüm ben ilgisayarin basinda bekliyorum.zaten sinav stresi var bir bu yönetim kanser olacam.kazanamazsam bu yönetim sorumlu abi
    Usaklar Allah yardimcimiz olsun..Benim finaller bugün bitti..Sinavlardan kurtardim fakat birkaç dersten kaldigim için yazi Trabzon yerine Ankara'da geçirme cezasina çarptirildim..
    Sizin isinizde zor ya.. Kazanmasi bir dert okumasi bir dert..
    BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak pelikan tarafından gönderildi

Sevgili kutoz,

Almanya'da yasiyorum, ancak kaynak konusunda lütfen bilgi istemeyin. Ben burada duydugum degil, bildigim bazi seyleri yazmak istedim. Cok uzun zamandir takip ediyorum bu siteyi,ama yazmak kismet olmadi. Üye olmak istedim, "yeni üye alimi yoktur" gibi bir hatayla karsilastim. Bunun üzerine, cok sevdigim bir akradasim, "abi benim üyeligim altinda yazabilirsin" dedi. Insallah bir cezasi yoktur.

Kaynak konusunda, yorum yapmak istemiyorum. Umarim anlayisla karsilarsiniz.Transfer ismi deveremem -henüz-, kaynak ta. Hatta kendi ismimi vermem dahi spekülasyon yaratabilir.Eger cezai bir yaptirimi varsa, herkesten özür dilerim.

Saygilarimla

sitemizi belki menajerlerde ziyaret ediyordur . kim bilir?
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• vallah ya bu dertler adami ölmeden mezara sokuyor

Yorum

• allah oss ve yds yada diger sinavlara girecek arkadaslara yardim etsin hem sinav stresi hem transfer stresi cok kotu ya allah yardimciniz olsun

Yorum

• arkadaslar bence hemen yönetimi elestirmeyelim hele bi bekleyelim görelim sözlerini tutmazlarsaondan sonra tepkimizi gösteririz....yoksa adam dedigin yapar yildiz getirirse söylediklerimizin gölgesinde kalmayalim....
            senin ortaya çikisin koskoca bir ülkenin makus tarihini degistirdi TRABZON´um bu yüzden degilmidir ki senin sevgin bu kadar kutsal ve bu kadar yüce....

Yorum

• ii güzelde hersene böyle yapiyoruz sonra bi sezon çilesini biz çekiyoruz.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• haklisinda kardes ne yapalim baska çaremiz varmi.....
                senin ortaya çikisin koskoca bir ülkenin makus tarihini degistirdi TRABZON´um bu yüzden degilmidir ki senin sevgin bu kadar kutsal ve bu kadar yüce....

Yorum

• İlk olarak of_divranli tarafından gönderildi
                  İlk olarak muratdinc tarafından gönderildi

İlk olarak eyuphan tarafından gönderildi
                  Streslere girmek üzereyim....
                  Bu takimi bu yüzden çok seviyorum

ÖSS stresi YDS stresi bide bizim takimin stresiyle ölecem valla ne yapacam ben yaa

kalmis 18 günüm ben ilgisayarin basinda bekliyorum.zaten sinav stresi var bir bu yönetim kanser olacam.kazanamazsam bu yönetim sorumlu abi
                  ayni dertten bende muzdaribim
                  ah trabzon ah senin yüzünden bir sene daha çalismak zorunda kalcam hem öss ye hemde yds ye[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  ...anti-klişe timi...

Yorum

• beceriksiz yönetim!!!

Yorum

• Keske Ricardinho dogru olsa. Ama bana da bu seneki Zurawski vakasi olacakmis gibi geliyor. Artik dünya kupasindan sonra bize uyumak haram...
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak pelikan tarafından gönderildi

Sevgili kutoz,

Almanya'da yasiyorum, ancak kaynak konusunda lütfen bilgi istemeyin. Ben burada duydugum degil, bildigim bazi seyleri yazmak istedim. Cok uzun zamandir takip ediyorum bu siteyi,ama yazmak kismet olmadi. Üye olmak istedim, "yeni üye alimi yoktur" gibi bir hatayla karsilastim. Bunun üzerine, cok sevdigim bir akradasim, "abi benim üyeligim altinda yazabilirsin" dedi. Insallah bir cezasi yoktur.

Kaynak konusunda, yorum yapmak istemiyorum. Umarim anlayisla karsilarsiniz.Transfer ismi deveremem -henüz-, kaynak ta. Hatta kendi ismimi vermem dahi spekülasyon yaratabilir.Eger cezai bir yaptirimi varsa, herkesten özür dilerim.

Saygilarimla

ben pelikana inanmak istiyorum ve inaniyorumda galiba çünkü bizim yönetimin tarzi pesinde oldugu futbolculari belli etmemk degerlerinin üstüne çikmalarini engellemek bu yazi en azindan ümit verici insallah dogrudur plikan sana inanniyoruiz

Yorum

• Belkide gözden kacirdigimiz önemli bi konu var,eger bu yönetim hic bir
                          transferin ismini medyaya sizdirmiyosa ki suana kadar öyle
                          oldu,Ricardinio haberine inanmayin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Kimsenin tahmin bile edemedigi adamlari alip getiriyorlar takima valla en iyi yaptiklari is de bu zaten; sir saklamak.Bakalim ne bombalar patlayacak bundan sonra...elimizde patlamasin da...

Yorum

• Hocayla anlasildigina göre Transfer komitesinin simdiye kadar neler yaptigini görme zamani geldi bakalim kimlerle ne önanlasma imzalamislar görelim

Yorum

• Trabzonspor tarihinin, haber sizdirmadan, medyaya yansitmadan is yapan, transferler yapan ilk ve tek yönetimine sahibiz..

o yüzden sürpriz transferler bekliyorum.ricardinho mesela bana göre yaniltmaca..
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Yükleniyor...
                                X