Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
    İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi

Ya bu yoklukta yildiz diye bir isim duymus taraftarin hevesini kursaginda birakmayim diyorum ama yazmak zorundayim... Ricardinho Bordoeux da oynamis, yurt disinda pek tutunamamis.. Ben aradigimiz yildizin bu olduguna inanmiyorum.. hiç izlemedim ama mantik olarak böyle düsünüyorum.. Tr liginde birseyler yapar, Avrupa'da pek bir faydasi olmaz gibime geliyor.. eger bahsedilern 12 milyon dolar falan dogruysa çok daha süper adamlar alinir bu paraya..

Kisaca Ricardinho gelmesin kardesim[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Avrupada basarili olamayan bir de Alex var ama febede döktürüyor.Yattara da Avrupada basarili olamadi ama taraftarin gözbebegi, bunlar ölçü degil hocam.Adam Brezilya Milli Takimi kadrosunda yer bulmus.Hemi de Alex yok.Kadroya bir baktim da bugün kimler var kimler...Ronaldinho'larla Robinho'larla Adrianolarla top oynamis adami istemiyecen birak bu isleri[img]smileys/smiley17.gif[/img]gelsin de bak Trabzon sehri 2 gece uyumaz..[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Walla selcukabi Jun da Nedved'lerle, Pires'lerle falan oynuyordu ama pek hayrini görmedik[img]smileys/smiley4.gif[/img]Ha Türkiye liginde is yapar Alex gibi.. ama eger bahsedilen meblag dogruysa çok fazla.. çok daha ucuz bir fiyata alinabilecek olan Gravesen'i tercih ederdim sahsen..Ben muhalefet serhi koyuyorum bu adama[img]smileys/smiley4.gif[/img]
    #7 King of Kings

Yorum

• bence ricardinho gelirse bu ligin tozunu attirir alex gibi 3 tanesini cebinden cikarir eger tv 8 de brezilya ligini takip ettiyseniz ricardinhoyu tartismazdiniz gobekten arapaslari ve calimlari muthis tam bir playmaker

Yorum

• stresten saçlarim dökülmeye basladi ya artik ne olacaksa olsun bu gidisle kel kalacagim bu yasta oda önemli degilde korkuyorum sapka yerine sürahiyi takacam kafaya müslümana gavur eziyeti yaptiklari

Yorum

• su millli takimdaki sol kanat murat hakkinda bi önerim var sayin albayraka.

ahmeti verelim murati alalim.üstüne biraz da para versin albayrak eski takimina hem ahmetten kurtuluruz hem murati kazaniriz
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• richardinho cok iyi bir oyuncu... brezilyali oyuncular genel anlamiyla bazi liglerde sorun yasayabiliyorlar! fransada ve ingilderede derby country de oynamis ancak ingiliz ligi ve fransiz ligi brezilyali oyunculara ters geliyor anladigim kadariyla! böyle bir transfer bize cok sy katacaktir! hem de düsündügümüzden daha cok ssey ancak ben baskanin aciklamalarinda belirttigi bir nokta yüzünden bu transferin gerceklesme olasiligini sifir olarak görüyorum! baskan diyor ki ! bir aksilik cikmazsa dunya kupasindan sonra onunla anlasacagiz" bana göre hayal kurmayalim derim...

Yorum

• Basin kuruluslarini protesto etmek için bir mailde siz atin.
              Tiklayiniz

Yorum

• bu ist. basini ezikfbyle birlesmis bizlen ugrasiyo ama bizi ezemezler biz onlardan çoook büyüküz

Yorum

• murat ocak'i dün milli maçta seyrettim gayet düzgün bir futbolcu

Yorum

• ne olacasa olsun artik..insallah ricardinho olurda bi yönetimde sözünde durmus olur..hadi hayirlisi..
                    61>34 matematik yalan söylemez...

Yorum

• İlk olarak eOMER tarafından gönderildi

İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi
                      bugün fotomactaki fatihin fenere transfer haberi ne derece dogru?yeni okudum da

[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Iste haftanin esprisi...
                      Haftanin degil son yüzyilin espirisini yaptilar. [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Ricardinho ile ön protokol yapildigi, dünya kupasindan sonra muhtemelen sözlesme imzalanacagini beyan etmisti Sn.Baskan. Dünya kupasi ne zaman bitiyor; 09 Temmuz 2006... Brezilya bu muhtemelen final en kötü ihtimalle yari final (04-05 Temmuz 2006) oynayacak. Biz sezonu ne zaman açiyorus; 25 Haziran 2006'da. Dünya kupasindan sonra anlasma yaptigimizi varsayarsak, Ricardinho'nun takima katilmasi 1 hafta ailesiyle tatil yaptigini da hesaba katarsak, 20 Temmuzu bulacak.

Bu iste bir plansizlik var arkadaslar. Öncelikle bu transfer olacaksa, dünya kupasinin sonu beklenmemeli ve kamptayken transferi bitirilmeli. Dünya kupasi sonrasi performansina istinaden baska bir avrupa kulübünden teklif alirda sözlesme imzalamaktan vazgeçerse, bunun hesabini kim verecek, o saatten sonra yönetim kurulu kimi alacak.

Bu sebeplerden dolayi, ben darlaniyrum usaklar...

Yorum

• Iyi transferler yolda. Bomba transfer olmasa da, yavas yavas ve saglam basiyor yönetim. Hep beraber bekleyelim, görelim. Transfer aceleye gelmez. 06-07 sezonu sampiyonluga aday bir Trabzonspor'umuz yolda. Sampiyon oluruz demiyorum, ama son haftaya kadar bu yarisin icinde kalacak, izleyenlerin heyecan duyacagi, mücadeleci bir Trabzonspor kurmak icin kollar sivandi. Lütfen taraftarimiz sabir göstersin, diyorum. Lütfen ama.
                          40.yilda 41 kere masallah. Canimizsiniz, Trabzonsporumuzsunuz.

Yorum

• İlk olarak pelikan tarafından gönderildi
                            Iyi transferler yolda. Bomba transfer olmasa da, yavas yavas ve saglam basiyor yönetim. Hep beraber bekleyelim, görelim. Transfer aceleye gelmez. 06-07 sezonu sampiyonluga aday bir Trabzonspor'umuz yolda. Sampiyon oluruz demiyorum, ama son haftaya kadar bu yarisin icinde kalacak, izleyenlerin heyecan duyacagi, mücadeleci bir Trabzonspor kurmak icin kollar sivandi. Lütfen taraftarimiz sabir göstersin, diyorum. Lütfen ama.

3 basliga bu cümleleri yazdiniz. Sanirim kaynak saglam. Kaynaginizi bizimle de paylasirsaniz, belki bizlerde sizin gibi sogukkanli davranabiliriz. Çünkü buradan bakildiginda isler yolunda gitmiyor gibi gözüküyor. Demek Almanya'dan farkli gözüküyor.

Size bu bilgileri veren birisi mi var, yoksa sizin öngörünüz mü?

Yorum

• ricardinho umut ve i.akin gelsin yeter zaten
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• Sevgili kutoz,

Almanya'da yasiyorum, ancak kaynak konusunda lütfen bilgi istemeyin. Ben burada duydugum degil, bildigim bazi seyleri yazmak istedim. Cok uzun zamandir takip ediyorum bu siteyi,ama yazmak kismet olmadi. Üye olmak istedim, "yeni üye alimi yoktur" gibi bir hatayla karsilastim. Bunun üzerine, cok sevdigim bir akradasim, "abi benim üyeligim altinda yazabilirsin" dedi. Insallah bir cezasi yoktur.

Kaynak konusunda, yorum yapmak istemiyorum. Umarim anlayisla karsilarsiniz.Transfer ismi deveremem -henüz-, kaynak ta. Hatta kendi ismimi vermem dahi spekülasyon yaratabilir.Eger cezai bir yaptirimi varsa, herkesten özür dilerim.

Saygilarimla
                                40.yilda 41 kere masallah. Canimizsiniz, Trabzonsporumuzsunuz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X