Usaklar lütfen bu forumda oyuncu ismi yazmayin yönetim sirf adi geçti diye almaz sonra.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildiİlk olarak sevgi tarafından gönderildi
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildigökdeniz'i satacaklarsa onun yerine neden olmasinama forvet diye onu alip getirirlerse de bi tarafimla gülerim.. Fatih,sen de keklemiyon di mi bizi
)
Baskan Fatih gidebilir ama Gökdeniz gidemez o daha isini bitirmedi diye bir açiklama yapmisti.Yani bu sezon da Gökdenizleyiz [img]smileys/smiley5.gif[/img]
parayi görünce Fatih Tekke'yi satmaya niyetlendigi gibi iyi para verirlerse gökdenizi de satar..
12 milyon euro da bahsediliyor [img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: Berat Tekke
Yorum
-
İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildisiyasi hatir da olabilir mi acaba?[img]smileys/smiley2.gif[/img]
mübarek cuma günü kalbin çok temizmis kardesim)
ama ben öyle bisey demedim..
Berat ve Fatih siz bütün islerinizi hatir gönül isiyle mi hallediyorsunuz.Kendi basarinizin sizin için hiç bir önemi yok mu ?
Tekke TRABZONSPOR dan uzaklasmasi TRABZONSPOR için çok hayirli olacagi kanaatindeyim.(fb oynamasini istemem ama tekke kalsin diye degil bu bizim taraftarin ölüg bittigi bir adamin fb de oynamasi durumda ister istemez üzülürüm ki fb de kaç hafta oynayacagida meçhul )
Yorum
-
İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
Berat ve Fatih siz bütün islerinizi hatir gönül isiyle mi hallediyorsunuz.Kendi basarinizin sizin için hiç bir önemi yok mu ?
ne alaka kurdun simdi?kusura bakma da bizim de duyduklarimiz bildiklerimiz var.bi müsade et de istedigimiz gibi konusalim
Yorum
-
İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildiİlk olarak sevgi tarafından gönderildi
ne alaka kurdun simdi?kusura bakma da bizim de duyduklarimiz bildiklerimiz var.bi müsade et de istedigimiz gibi konusalim
Hiç bitmez zaten duyduklariniz , bildikleriniz.Nedendir bilinmez Tekke nin takima zarar verdigini göremediniz duyamadiniz, daha önceki yönetimin zararlarida tarafinizca ne konusuldu ne görüldü ne duyuldu.Fatih kusura bakmada suanda tek yaptigin bir taraftan kulp bulsamda yönetimle ilgili kötü biseyler desem o.Sabah yazdigin örnek misali ''hoca haberi önce NTV de yayinlanmis'' komik oluyorsun bilmem farkindamisin.
Yorum
-
@emorfo
seni bilmem de benden çok düsünmüyor yonetim trabzonsporu.en azindan bir kaçi öyle..kulaktan dolma bilgi dedigin birinci kaynaktan hepsi..çok etiket pesinde olmadigimizdan kimsenin ismini vermiyoruz burda.
@sevgi
sana bazi seyleri anlatmanin zorlugunu çok önceden biliyorum o yüzden anlayamamandan da çok fazla üzmüyorum kendimi..fatih takima verdigi zarar yüzünden mi satyiliyor? (nasi zararsa hep birileri görüyort biliyor)..fatih para ugruna satiliyor..büyük vaadlerle gelenler en iyi silahini rakibine veriyor..çikip da fatih'e ''biz bu sene yarisacak,sampiyon olacak bir takim kuracagiz.sen de takimda kalacaksin'' diyemiyorlar..
basin mevzusuna gelince git fenerbahce.orga bi bak nasil isliyor.yonetim ilk haberi kendi kaynaklarina vermek zorunda.bak tümer de fenere bir anda transfer oldu ama ilk haber fbtv'de çikti..
neyse anlayamazsan da canin saolsun,ben alistim artik
Yorum
-
konuyu Tekke tartismamasina çevirmemek için uzun uzun yazmaya gerek duymuyorum ama 3. lük maçi olan bir maçta rezil bir futbol sergiledikten sonra mikrofonlara '' yoruldum gitmek istiyorum'' diyen adamin gönderilmesi sarttir.Takimin kaptani yorulmussa o takimdan bisey olmaz artik.Sen bunu düsünemeyebilirsin ama yönetim düsünüyordur.TRABZONSPOR, Tekke ve onun gibi futbolculara bagimli kaldigi sürece basarisiz olmaya mahkumdur.
fb örnegin için geçersiz bir örnektir.fb li futbolcularin baska tv ye ropörtaj vermeleri bile yasaktir.
Yorum
-
@Emorfo
Juninho'nun resimlerini koymussun. Içimiz açildi.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
@sevgi
Ligin son maçinda kötü oynayan sadece Fatih degildi. Hatirlatmak istedim. Ayrica Fatih'i göndermek öyle kolay bir mevzu degildir. Onun yerini dolduracak adam bulamadan O'nu gönderemezsiniz.Edited by: thepatfhinder- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak pelikan tarafından gönderildi
Ya benim burada durmam cok sakincali. Malum icimiz disimiz bir milletiz, kaciracagim agzimdan o olacak
Su kadarini söyleyeyim Ricardinho yem. Lütfen burada kalsin. Basin izliyorsa da, silin bu mesajimi okuduktan sonra. Ama, pesinde olunan adam Ricardinho degil.
marcelinho olmasinHani Hertha Berlinde oynayan
elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
Naim
İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
@Emorfo
Juninho'nun resimlerini koymussun. Içimiz açildi.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
@sevgi
Ligin son maçinda kötü oynayan sadece Fatih degildi. Hatirlatmak istedim. Ayrica Fatih'i göndermek öyle kolay bir mevzu degildir. Onun yerini dolduracak adam bulamadan O'nu gönderemezsiniz.
ayda bir juninho formasi alirim
birde takim sampiyon olursa çoçugumun adini juninho nun isimlerinden birini koyarim be
[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD colSpan=2>
<HR>
</TD></TR></T></TABLE>abi yönetimi meail yagmuruna tutsak Trabzonspor tanitim filmini maçlardan önce Stadda dev ekranda verseler taraftarin ve futbolcularin bu filmi izleyip delirmemeleri için ölü olmalari gerekir.Forum yöneticilerinden rica ediyorum bu isi yapalim lütfen bu filim 2 yildiz oyuncu kadar takima katki saglarPENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ
Yorum
Yorum