Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre81 tarafından gönderildi
    G. Birliginden Ömer ve Gökhan'in sözlesmeleri bitiyor biri kesinlikle alinmali ve Baki ' de alinmali bence Trabzonlu olmasi da avantaj.
    baki mercimek ofludur bu sene sözlesmesi bitiyo amcasinin oglu samsundan cok samimi bi abimdir

baki mercimek ayni zamanda trabzonsporludur..cok rahat bitirilebilir transferi

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
      Real Sociedad'tan bir süredir Mark Gonzalez'i takip ediyorum Adam iyi topçu keske böyle adam bulabilsek sol kanada

haftasonu bu adam muhtesem bir gol atti,inanilmaz suratli bir forvet...

liverpool kiralik vermis onu ve bu sene kesin geri aliyor, hocasi çok begeniyormus...
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Suan türkiye liglerinde alinacak tek bir isim var oda kayserispordan gökhan diyorum tam bize göre bi golcü bu adam...
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Yönetim transfer arayislarinin devam ettigini söylüyor.Peki kim isim öneriyor yada kim sunu alin diyor merak ediyorum.Alinacak oyuncuyu ne yönetim nede transfer komitesi belirler.Direk hocayla baglanti kurulmasi gerek.Peki ortada hoca belirsizligi varken neye dayanarak transfer çalismasi yapiyorlar çok ilginç.Bence en büyük transfer tekniktrektör olacak.Sayet Vaho ile devam edilecekse ve onun dogrultusunda arastirma yapiliyorsa sorun yok.Ama yönetim hocayi düsünmeden isim arayisina girdiyse isimiz vahim.
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
            lazarov iyi olabilir...ama seneye Sampiyonluga oynamak istiyorsan Lazarovla oynayamazsin..
            ben sana katilamiyorum bu konuda,lazarov bence uygun bir transfer olur.hem ilk 11 de hem bench te çok faydali olur kanaatindeyim.zaten sampiyon olmak için alternatifli bir kadro kurmaliyiz...
            tabi kadroyu heba etmicek bir hoca lazim önce...

Yorum

• su transferleri bizim traftarlar yapsa varya hersene sampiyonuz[img]smileys/smiley1.gif[/img]
              y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi

İlk olarak emre81 tarafından gönderildi
                G. Birliginden Ömer ve Gökhan'in sözlesmeleri bitiyor biri kesinlikle alinmali ve Baki ' de alinmali bence Trabzonlu olmasi da avantaj.
                baki mercimek ofludur bu sene sözlesmesi bitiyo amcasinin oglu samsundan cok samimi bi abimdir

baki mercimek ayni zamanda trabzonsporludur..cok rahat bitirilebilir transferi

Baki'nin Trabzonlu oldugunu bilmiyordum ögrendigim iyi oldu.Gerçi futbolu hakkinda su ana kadar pek olumlu bi görüsüm yok ama biraz daha izlemek gerek.
                keyif adamı ..

Yorum

• arkadaslar olay çok basit yönetim eger sampiyonluga oynama niyetindeyse 1-gökhan ünal 2-ugur boral 3-tümer 4-bülent bölükbasi 5-baki mercimek ve orta sahaya hüseyinin yerine çok iyi top kullanan bir yabanci almali ve tabiki iyi bir kaleci yapacagi diger yerli transferler fasa fiso</span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></font></span></span></span></span>

Yorum

• bu sayfada daha kimlerin isimleri geçecek ve biz yine gereksiz oyunculari alacagiz[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                    ...anti-klişe timi...

Yorum

• Vestel Manisaspor'dan Caner'e özellikle dikkat çekmek istiyorum. Sol bek ve açik oynayabiliyor. Yasi genç, teknigi ve sürati oldukça iyi. Onun disinda bu sezonun dikkat çeken isimlerinden Sivasspor'lu Hayrettin de alternatif olabilir ama onun çok da yeterli olacagini sanmiyorum.

Lee - Djokaj - Celaleddin'in hangisinin gidip hangisinin kalacagi belli degil.Su durumdasol kanat en önemli eksiklerimizden biri, Gökdeniz'i bu bölgede kullanmak eldeki alternatiflerin içinde akillica görünebilir ancak asla bir sol kanat gibi oynamiyor zaten stili belli.
                      BORDO MAVİ

Yorum

• Kardes Lee'nin sözlesmesi bitiyor zaten onunla sözlesme yenilemezler djokaji yollicaklar eminim ama hemen kulüp bulunamicak büyük ihtimal ve biraz sikinti çekicez celo ise sanirim besiktas la anlasmis zaten sene sonu yollanmasi düsünülen 2. grup ruhsuzlardan kendisi..

Gelelim Sol kanat transferine bek e iyi bir yerli almaliyiz bu hayrettin yada faruk olabilir ikiside genç hemde..Sol kanata ise kesinlikle yattara tarzi fuleli içeri katadebilen süratli iyi orta kesebilen bir yabanci alinmalidir..

Forvette bol alternatifli bir sezon olacak seneye bir aksilik olmazsa tabi..Mehmet yilmaz dönüyor+Ömer Riza var+(gitmezse) Fatih Tekke var+Ali ve Ergin i kiralarlar büyük ihtimal..Ben yine de çok golcü son vuruslari çok iyi olan çabuk firsatçi teknigide olan bir yabanci istiyorum buraya..

Orta sahaya gelince Hüseyin i rahatlatacak takimi ataga kaldiracak takim durdugunda ortaya çikip atesleyecek medayadaki tabiriyle bir 10 numara playmaker özellikli adam lazim..Frikik ve ölü toplar içinde etkili olur..Szmkowiak yabanci kontenjanina takilmazsa kalsin ve hüseyini kessin ama takilirsa iyi bir fiyata gözden çikarilabilir..Nasilsa Dünya kupasi oynicak..

ortaya iyi bir stoper erdinç yolcu olucak..Stepanov un yanina oyuna topu iyi sokabilen hizli süpürücü özellikleri olan bir adam alinmali Fatih akyeli sagda degerlendirmeliyiz..

Bunun disinda bir seye gerek yok belki bir iki genç transferi olabilir..Kaleci konusunda diger arkadaslar gibi düsünmüyorum iki genç ve gelecek vaadeden kalecimiz var as die bisey yok kim iyise oynar iste..Ben memnunum kaleden..Bu sene ahmet sahin disinda fahis bir kaleci hatasina rastlamadim defanimiz tenekeydi..
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Çogu fikrine katiliyorum yalniz Ali Güzeldal'in takimda kalmasindan yanayim. Fatih türü bir forvet olabilir ilerde. Mehmet Yilmaz'in yararli olacagini düsünmüyorum o da geyse'ye takas olarak verilebilir Karsiliginda Murat Erdogan ( hala onlarin maliysa) alinabilir ya da Arda (çok zor). Kanatlarin geriye kosmasi sart. Onun için Yattara'nin bile yeri düsünülmeli. Sol kanada Senegal'li kivrak sol açik vardi kisa boylu o alinabilir veya Bulgaristan'dan 20 yasinda Bulgaristan'in yeni yildizi Valeri Domovchiski düsünülmeli. Her 2 ayagini da kullanabilen çok yönlü golcü ortasaha oyuncusu. Fatih Tekke ayrilacak gözüküyor ayrilirsa 2 tane kaliteli forvet sart. Juninho tipinde lider vasifli topa basan teknik duran top ustasi kosan bir oyunkurucu mükemmel olur. Defansta birbirini taniyan ve anlasabilen1 stoper 1 sol bek mümkünse biri Italya veya Almanya'dan. Kaleci yine saglam bir yabanci. kaç etti

Ha bi de dostum Hüseyin defansif ortasaha oynuyor. Ortasahada herkes hücuma yönelik oldugu için Hüseyin kötü gözüküyor. Yani Simek'in Hüseyini kesmesi gibi bir durum sözkonusu olamaz. Defansif anlamda tek ortasahamiz Hüseyin'dir biraz da Hasan.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yaw zaten biz maclari 4-2-4 seklinde oynuyoz cogu zaman ilerde fatih gökdeniz szymek ve yattara geriye dönmüyolar dolayisiyla orta alanda rakibi karsilayacak olan futbolcularimiz hasan ve hüseyin oluyo eee rakip 5 orta saha oyuncusuyla oynarken sen 2 kisiyle karsilik veremezsin bu durumda bence yapilmasi gereken gökdeniz ve szymeki daha cok orta sahaya yardima gelecek sekilde oynatmak sag acikta yattara vazgecilmez fatihin yanina hava toplarinda etkili bir santrafor alinmali cünkü fatihin asil mevkisi forvet arkasidir bu unutulmamali

sonra orta sahada bu is hasanla olmaz tabi yerine daha mucadeleci ve teknik kapasitesi yüksek bir isim alinabilir söyle 4 milyon avro gözden cikarsak ben iyi bir adam buluruz diye düsünüyom sonra gökdenizi sola cekersen de olur ama solbeke de adam almak sart malum lee ve cello gidici djokay ise istemese de gidecek oraya saglam bir adam sart defansif özelligi daha fazla olan tercih edilmeli defansin ortasina ise milanin yanina söyle stam gibi harbi delikanli 1.90 falan bi adam alarak defansin hava hakimiyeti artirilmali sagbeke fatih akyel iyi gider yedegi de tayfun olur kalecye gelince orada isimiz zor cünkü iyi kaleci bulmak cok zor bugün barca bile ariyo bulamiyosa sen ne yapacan

ama herseyden önce kulubeye saglam bi hoca lazim önemle duyurulur

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                              Real Sociedad'tan bir süredir Mark Gonzalez'i takip ediyorum Adam iyi topçu keske böyle adam bulabilsek sol kanada

haftasonu bu adam muhtesem bir gol atti,inanilmaz suratli bir forvet...

Mark Gonzalez Liverpooldan kiralik oynuyor ve Rafael Benitez yaptigi bir bas in toplantisinda gelec ek sezon mutlaka kendisini kadrosunda görmek istedigini belirtti.
                              Efsane

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Ha bi de dostum Hüseyin defansif ortasaha oynuyor. Ortasahada herkes hücuma yönelik oldugu için Hüseyin kötü gözüküyor. Yani Simek'in Hüseyini kesmesi gibi bir durum sözkonusu olamaz. Defansif anlamda tek ortasahamiz Hüseyin'dir biraz da Hasan.

Szymek, Wisla Krakow'da defansif orta saha oynuyordu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X