Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• giray hoca gelsin ne varki karsi cikacak.souness dahami iyi yani..bence hector cuper olmazsa yabanci almasinlar.
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Transfere ne kadar açmisiz[img]smileys/smiley1.gif[/img]9 tane Çagdas Atan basligimiz oldu Edited by: fanatik pacci
      Fanatik Pacci

Yorum

• İlk olarak shedi tarafından gönderildi
        Bu tip futbolcular zaten var bizim elimizde alt yapida aslanlar gibi adamlar var ya ama maliyeti nedir ne degildir bilemiyorum ama yinede bunlari transfer olarak sayamiyorum ben sahsen. Sen birak Çagdas i kardesim elindekini tutmaya bak ...
        tolga seyhana 2 kurus fazla para vermeyip shaktara satan ve eller gibi bi adami getirip zarar eden yönetimin yaptigi gibi...
        ...anti-klişe timi...

Yorum

• hayirli olsun ama biz daha öncesinde teknik direktör istiyoruz.arkadasinda dedigi gibi cuper olmazsa giray bulak olsun
          inadına TRABZON
          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• çok karamsar siniz be daha transfer yeni basladi hemen felaket senaryoalri walla ii hee

bence cuper olmassa kim olursa olsun gerisi bos

Yorum

• aceleye gerek yok.. unutmayinki syzmkoviak eylülde transfer edilen bir futbolcuydu.

yani takima çok byük fayda saglayacak oyuncunun illa hemen alinmasi gerekmez... yeterki sabirli olalim iyi transferler gelecektir ben inaniyorum...
              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi
                İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi

Tamam, Sayin Baskan'in sözünü ettigi yildizi aldik. Baksaniza adam iki defa sampiyonluk sevinci bile tatmis. Ben de hayirli olmasini diliyor ve sonuna kadar destek olunmasi gerektigini düsünüyorum ama bu transfer politikasi da midemi bulandiriyor.

Artik resmi olarak Istanbul'un atik madde deposu oldugumuzu ilan edelim de kimse beklentiye girip bu cehennem azabini çekmesin!

Abi sende amma karamsarsin.Bu transferin yildiz transferi oldugunu kim söyledi? Ya da sen Çagdas'i yildiz mi görüyorsun? Istanbul'dan oyuncu alirsin atik deposu olursun, Anadolu kulüplerinden alirsin siradan olursun,Afrika'dan alirsin irkçi olursun, nedir kardesim bu anlamadim gitti!

Amerikanpolisiye filmlerinde saniga haklarinin okundugu replik benim çok hosuma gider. Keske bize de haklarimizi okuyan birileri olsa. Zaten hemencecik bitiverir. Yalniz malum replikteki son kismin degisik bir versiyonunu maalesef ömrüm boyunca yasamak mecburiyetinde kaldim. Görünen o ki bu durum galiba bir ömür devam edecek. Söyledigim söylemedigim, yazdigim yazmadigim, yazarken aklimin ucundan bile geçirmedigim, bin sene düsünsem geçirmeyecegim her sey aleyhime delil olarak kullaniliyor.

Harun Kardesim,
                Yazimdan o anlamlari nasil çikardin Allah askina? Ben "Sayin Baskan'in sözünü ettigi yildizi aldik!" derken sayin Baskan'in ilk vaadine gönderme yapmistim. taraftar öncelikli olarak yildiz futbolcu transferi beklerken en iyi ihtimalle iyi bir yedek olacak adam almanin abes oldugunu düsünüyorum. Yoksa Çagdas'i yildiz olarak gördügüm falan yok, sümme, hâsâ!

Artik resmi olarak Istanbul'un atik madde deposu oldugumuzu ilan edelim de... diye baslayan ifademde Istanbul takimlarindan futbolcu almayalim degil, isi bitmis, dikis tutturamamis futbolculari almayalim demek istiyorum. Aslinda basbayagi öyle diyorum ama demek ki yeterince açik ifade edememisim. Bu uygulamanin geçmiste maalesef çok aci tecrübelerini yasadik. Bir tek Fatih Akyel örnegi ne yazik ki böyle bir transfer politikasinin hakliligini göstermez. Istanbul takimlarindan oyuncu almak gerekiyorsa ellerindeki yildizlardan birini veya birkaçini alalim. -Sikiysa-
                Anadolu takimlarindan futbolcu alirsak siradan olacagimiza dair herhangi bir düsüncem, iddiam, fikrim, zikrim olmadi, olmaz da. Hangi klüpte oynarsa oynasin siradan futbolcuyu alirsan siradanlasirsin. Eger o futbolcu kübüne geldikten sonra potansiyelini gelistirip, yildizlasiyorsa ne âlâ! Tadindan yenmez, sadece FB'ye bedava verilir! Sakaydi! Afrika'dan futbolcu almanin irkçilik oldugunu nerede, ne zaman, nasil, niçin, kime söylemisim. Sümme yalan! Aile terbiyem de, dünya görüsüm de, aldigim egitim ve yürüttügüm meslek de, mensubu oldugum milletin gelenekleri ve müntesibi oldugum dinin kaideleri de irkçiligi kabul etmez. Ve benim de keçileri kaçirmadigim sürece böyle bir düsüncem olamaz.

Umarim bu sefer anlatmak istediklerimi anlatmayi basarmisimdir.

Selam, muhabbet ve meveddetle!..Edited by: Poetricus

Yorum

• Trabzonspr Taraftarina En Son Verilecek Nasihattir "Sabirli Olun"

Yorum

• transfer konusunda olsun diger trabzonsporla ilgili haberlerde çok sabirsiziz bilmiyorum sebebini herseyin bi anda olmasini istiyoruz. golcü golcü diye tutturup tomas jun u sirf taraftar baskisini dindirmek için almadilar mi ne oldu elimizde patladi arkadaslar az daha sabr edelim bakin gerisi gelecek ben buna çok inaniyorum bu yönetimle özledigimiz trabzonspora kavusacagiz buna emin olun
                    bordo mavi renksizyasamak anlamsiz
                    amansiz bir hastalik bu
                    tedavi gereksiz
                    delilikse delilik kanima islemis
                    sampiyonluk görmemis bu göz
                    eceli görmüs çokmu is...

Yorum

• cecen61 keske senin kadar optimistik olabilsem

ama benim hiç bi umudum yok. sampiyonluk görebilecegime inanmiyorum. haaa bu trabzonspordan soguyacagim anlamina mi geliyor tam tersine daha cok baglaniyorum. daha çok tutuluyorum renklerine
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildi

cecen61 keske senin kadar optimistik olabilsem

ama benim hiç bi umudum yok. sampiyonluk görebilecegime inanmiyorum.
                        haaa bu trabzonspordan soguyacagim anlamina mi geliyor tam tersine daha
                        cok baglaniyorum. daha çok tutuluyorum renklerine

Ya iyi bi konuya degindin biz trabzonsporlular olarak öyle bi kimyaya
                        sahibizki yenilgilerden,kacan sampiyonluklardan sora dedigin gibi daha
                        cok tutuluyoruz,daha cok seviyoruz sanki, ben mesela her gecen sene
                        sanki daha fazla trabzonsporlu oluyorum,düsündürücü bi durum acaba sonu
                        nereye varacak..[img]smileys/smiley1.gif[/img] Ve trabzonsporlu ve trabzonlu oldugum icin kendimle her gecen gün daha fazla gurur duyuyorum..

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• BIZ SU HOCA ISINI ÇÖZEMEZSEK DAHA ÇOK BEKLERIZ TRANSFER IÇIN

TUTTURMUSLAR HOCANIN BELIRLENLENMESINI BEKLIYORUZHADI YABANCI TRANSFERINI ANLADIKBARI YERLI TRANSFERINI ERKENDIN BITIRIN DE RAHATLAYALIM BU GIDISLE ADAM KALMAYACAK

Yorum

• yahu sampiyonluga oynayacam diyosun hedeflerim var diyosun....rakinin ise yaramaz diye yolverdigi çagdas denen adami aliyosun...bu recep transferine benzedi eski....git ankaragücünden SEDAT BAYRAK la ABDURRAHMAN DERELIYI AL kendi çocugun kendi evladin hemde harikalar yaratiyolar.....heralde bu yönetimde yalan gibi...

Yorum

• ha gayret 69. sayfayi bulduk

elimizde çagdas var defansif alternatif olarak faydali olur umarim...

insallah bundan sonraki sayfalar faydali ve ses getirecek transfer haberleriyle dolar. artik bu taraftar iyi bir takimi hakediyor

Yorum

• Arkadaslar bir sakin olun. Unutmayin ki daha transfer sezonu bile baslamadi. Henüz mayis ayindayiz. Ayrica dünya kupasi da var. Kimse oyuncusunu satmak istemiyor.

Amma velakin Çagdas'a 700 bin euro bonservis ödeyen zihniyete lanet olsun.Birtakim teknik direktörü yokken neden transfer yapar ki? O yüzden diyorum ki bu Cuper muper hikaye bumallar Giray Bulak'la anlasmis sadece taraftara açiklamaya korkuyor.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Yükleniyor...
                                X