Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ismi bu sütunlara yüzlerce kez yazmistim.Sanki birileri sesimi

duyuyo
    MİMOZA

Yorum

• bildigimiz ve alabilecegimiz isimleri yazalim lütfen!
      Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• forvetteki eksiklikleri gidermek icin gökhan ünal in alinmasi lazim bide niye hep yabanci yabanci diye tutturup duruyoruz. biz bu 6 sampiyonlugu yerli oyuncularla aldik biz fenerbahcemiyiz ki alex ten nobreden medet umalim bizim farkimiz bu kendi degerlerimizle biseyler yapmamiz lazim.
        BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!!!

Yorum

• Bana diyorsan 2 listedeki oyunculari biliyorum ve alabilecegimiz oyuncular
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Tv'ler Musa Büyük'ün üzerinde de duruyor bence iyi bir transfer olmaz
            Edited by: Travelair
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• tarbzonspor bence sol kanada bir forvete bir ve orta sahaya bir adam kesin almali. bunlarsiz çok sikinti cekiyoruz. yattara, stapenov, smek kalsin. kaleci de kalabilir. diger yabancilar degissin bence.

Yorum

• yabanci olarak emilei heskey veya jimmy floyd hassielbank forvete

defansa saglam yasi basini almis stam gibi adam

sola iyi olsun da ismi bosver

yerli transferde ise asagi yukari hepsi ayni kimi alirsan al farketmez

Yorum

• ya herkes bisey söylüyor esas haberler arada karisiyor lütfen kendi düsüncemiz oldugunu arada belirtelim karisiklik olmasin...
                  <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• Arkadaslar genel bir yazi yazmak istiyorum. Sunun surasinda bir tür amme hizmeti yaptigimi düsünüyorum. Verdigim 2 listede 50 küsür futbolcu var. Bu listeyi olusturmak için günlerce üzerinde çalistim. Onun disinda Mista, Baki Mercimek, Hasselbeink, Vieri, Wiltord vb oyuncularin yararli olabilecegini ve bir sekilde alinabileceklerini belirttim. Bu noktada belirli bir kisi hedef almadan yaptigim gözlemlerimde fikir üretme, isim önerme yerine, üretilen fikirlere hiç ayrintisina girmeden itiraz edildigini elestirildigini gördüm. Açikçasi bu en azindan beni sogutan bir durum. Inanin ben elestiriyi burdaki birçok insandan daha iyi yaparim. Sonuçta hatasiz kul olmuyor degil mi? O halde birseyler üretmek yerine neden bir seyleri yipratmaya çalisiyoruz? Herkesin bence birbirini anlamasi gerekiyor burda. Yoksa emege ve düsüncelere saygi gösterilmedigi bir yerde yeni düsüncelere alan bulamazsiniz. Bir de sizden ricam lafi ortaya atmak yerine sahis belirterek elestirinizi yaparsaniz insanlarin kafasinda kim hakli kim haksiz oldugu daha net olur. Kimse töhmet altinda almaz.

Tesekkür ederim. Sevgi ve saygiyla

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Tv'ler Musa Büyük'ün üzerinde de duruyor bence iyi bir transfer olmaz

Neden peki?
                      keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
                        İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Neden peki?

mesela imzana bakarak anlayabilirsin osman..geçen sene 100 bin usd fazla için trabzonsporu tercih etmemisti..su anda bu gibiisimlerin konusulmasi bile hatadir

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
                          İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
                          İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Neden peki?

mesela imzana bakarak anlayabilirsin osman..geçen sene 100 bin usd fazla için trabzonsporu tercih etmemisti..su anda bu gibiisimlerin konusulmasi bile hatadir

Katiliyorum. Para konusunda saglik dolayisi ile pesin olmasi haberleri çikti gerçi orasini da bilemiyorum. Diger yandan bize katki saglayabilecek bir düzeyde görmüyorum bu futbolcuyu. Üstelik bu futbolcuyu bu forumdan birisi tavsiye etmedi bu futbolcuyu.

Ben"Bu futbolcu bize fazla katki yapmaz" diyenlerden bahsetmiyorum. "Hadiya o da futbolcumuveya hayal kurma saçmalama" tipinde yazilardan bahsediyorum

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

bende katiLiyorum!!!
                            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• yabancioyuncu almamiz için elimizdeki ise yaramayan yabancilari göndermeliyiz yani symek we yattara disindakilerin hepsi

Yorum

• yüreksiz futboLcu aLacaksaLar hiç aLmasinLar genc takimLa çikaLim daha iyi oLur
                                Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X