Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim şirkete 6 ay önce bi genel müdür yardımcısı atandı 6 ayda 26 tane yeğeni şirkette iş başı yaptı.
    Atay başkan başkan oldu geçen yıl brezilyaya tatile gitmeye başladı birileri...Vebalinden kalkamayınca yönetimden gitti.yerine nuri başkan geldi ama oda gerçekleri görmüyorki brezilyada tatil furyasına oda kapıldı. lakin bi fark var bu kanca çok büyük olunca takıldığı yerden kurtulup vatana dönmesi baya zaman alacak sanırım ama döndüğündede herhalde nuri başkan bavulunu toplamaya başlayacak sanırım.Yinede bizim yeğenler en azından çalışıyo valla.. Nasıl bağlantı ama dimi uşaklar...
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• arkadaslar su Alex' i aldiktan sonra baska yabanci transferi yokmu ya? Ben bir iki yabanci transferi daha bekliyorum...

Yorum

• bu yönetim kurulu transfer felan zor işler bunlar..
        arkadasın dediği gibi valla gözlerim bozuldu..herkes bizim kadar düsünse bu durumda olmazdık..

Yorum

• yarın cuma. bakalım neler olacak öyle merak ediyorumkii.
          gelen varmı ben serbest kürsüde Faruk Kanca gelmişmi diye bakacam hayde.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• biz neden zafer biryolu almadik?? zaten Gol sikintimiz var..bursa aldi simdi
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Orhan_Gazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaslar su Alex' i aldiktan sonra baska yabanci transferi yokmu ya? Ben bir iki yabanci transferi daha bekliyorum...

alexi aldılarda sen bi tane daha istiyorsun bırak isteme ne olursun ya.. adam bu istedigini duyarsa varya bi 3 ay daha kalır brezilyada yerin kulagı var sus kardeş suss
              Trabzonspor

Yorum

• Can Karyağdı bağlandı az önca Lig Tv'ye muşamba Trabzonspor'da.

Bu gün ve ya yarın Trabzon'a geliyormuş.
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Musampa olursa güzel olur.Adam fiziğiyle,ciğeriyle oynuyor.Makelele’nin yandan yemiş bir modeli bu arkadaş.Son yıllarda takip edemedim ama Malaga’da oynarken İspanya gibi sert bir ligde karşısına geçen adamları lobut gibi devirirdi.Tipi de zebellah gibidir ayrıca.Karşısına alacağı adamın ondan tırsmama şansı Trabzonspor yönetimlerinin transfer sözü verip zamanında bitirme yeteneği kadardır.Bu arada ismi henüz açıklanmayan bir yönetici İspanya’ya gitmiş/gidecekmiş.İspanya konularında uzman diye Hacıosmanoğlu’nu gönderip adamı buhar etmezler orada inşallah.Ben Musampa haberlerinde bir çok saçmalık fark ettim.Onun için bu iş de bana biraz sallama geliyor.İnşallah yanılırım.Artık tek isteğim kör topal da olsa bir adamı alsalar da şu bize çektirdikleri Çin işkencesi bitse.Biz de alacakları 2.Jun’u görüp kafamızı duvarlara vurarak kendimizi yeni işkencelere hazırlasak
                  Tarihte ilk kez yaşandığında trajedi sayılan olaylar ikinci kez yaşanırsa komediye dönüşür.

Yorum

• bize yine hüsran, esmer günler var!!!

Aylar önce bir açıklama; bonservis bedeli 10 milyon dolar civarında bir futbolcuyla anlaştık dünya kupasının bitmesini bekliyoruz.(anlaşılan isim ricardinho..su anda beşiktaşta) bu yalancılık değildirde nedir?Madem o tarihlerde anlaştınız bu adamla hemde 10 milyon doları gözden çıkararak..takımı 2 milyon dolara satış listesine koyduğunda neden almıyorsunuz?? Herkes fatihi bu senede trabzonda izliyeceğini sanırken 1 hafta kala liglerin başlamasına bir rus takımı çıkıp fatihi alıyor..ve sonuç belli iki haftada 1 gol!!! tabi bunda fatihin verdiği demeçlerinde çok büyük rolü var.bu takım sana sultan demiş kaptanlık vermiş..bu nasıl söylemdir ya "bu sene ipler yönetimin elinde gelecek sene bana geçince ipler bi daha oturup konuşuruz??? bunlar nasıl sözler? fatihede kızgınım!! Yılan hikayesine dönüşen bir transfer dönemi... acemilikler.. bilal kısa bu adamı biz alamıyoruz ve ankaraspor cok uygun bir fiyata alıyor..ki bence bilal sol kanatta iyi oynayabilecek bir futbolcu.. sonrasında her haftabaşında %99 anlaşılan bir yıldız ve bu yıldızın hiç gelmeyişi.. Bitmeyen son 48 saatler!!Sırf Oyuncu almak için yapılan acemice gözlemler..yalanlar dolanlar.. Son günlerde ismi gecen raphael alex adlı oyuncu su an bizim en son ihtiyacımız olan bir adam lee young ın biraz daha tekniği..oynadığı yerde kesinlikle sol kanat değil.. sol iç gibi gözüküyor..tabi bizim lazaroni o adamdan ii bir sol kanat yaratırım diosa onu bilemem... Tüm bu acemi yöneticiliğe birde lazaroni faktörü ve sayın futbolcularımızın ruhsuzlukları(evet hiç biri trabzon formasına yakışmıyacak şekilde oynuyor) eklenince...(Kendimle ilgili bir örnek veriyim hepimiz halı sahalarda top oynuyoruzdur.. ben üstümde trabzonum forması ile oynadığımda bile bu futbolculardan çok daha fazla hakkını veriyorumdur o formanın..belkide bu yazdsıklarım bazılarınıza komik gelecek ama öyle) bu tablo ortaya çıkıyor..hangi tablomu????

puan durumu:

15. antep
                    16. denizli
                    17. bursa
                    18. trabzonspor

herkese saygı ve sevgiler arkadaslar...
                    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• ne olacaksa olsun biran önce alex musampa farketmez getirsinler artık birini sabır mabır kalmadı valla hadi bu haftayı geçtik önümüzdeki hafta tam kadro olsak bari

Yorum

• Musampa Trabzonspor'da haberi doğru ise son zamanlarda aldığım en iyi haber..Gerçekten süper bir adam.. Musampa geldiğinde Türkiye Ligi'ndeki tek gerçek sol kanat oyuncusu bizde olacak..
                        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• evet ben de duydum...transfer bitmiş...Kiki Musampha ki bu adam yattara nın sol kanat versiyonu ve yattara dan daha iyisidri...Yarın akşam İstanbul da...çoştum beylerrrrrrrrrrrr.......
                          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• musampa diye yazılıyo h yok yani neyse önemli değil hayırlı olsun bence iyi transfer ama madem bu adamı alıcaz 1 aydır ne diye bekliyoruz belkide brezilyadanda bi adam alırız ki almamız gerekiyor yoksa kancanın 1 aydır ne yaptığı soruları akla geliyo

Yorum

• Musampa olursa süpeeeeer olur.ya hiç bir şeye inanamaz oldum.
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Karar verildi mi ? Alex mi geliyor, Musampa'mı geliyor. Kanca eli boş geliyorsa brezilya masraflarını yöneticiler kendi ceplerinden karşılasınlar.

Sobis nasıldı. Sobis'i öneren ilk kişilerden biriyim. Sobis'i alsınlar
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X