Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar bu baslik takim tarafindantransfer edilmesi düsünülen futbolcuarin tartisildigi baslik degilmi.

Kimin transfer edilmesini istersiniz basligi

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=4914& amp;TPN=47

degilmidir.

Lütfen açtigimiz konulara uyalim.

HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• iyi transferler yapacagiz insallahEdited by: Travelair
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi
        İlk olarak firari tarafından gönderildi

valla resimlerin 2 si hariç bende gözükmüo çok mrk ettim kadroyu kardes zahmet olmassa bida koyabilirmisin

.........................[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/crazy12/Desktop/dudek_jerzy004s%5B1%5D.jpg[/img]..................................

hayrettini alamiyoruzmalesef onun yerine mustafa keçeli olabilir iyi bir alternatif oyuncu,(fenere golü atan futbolcu)Edited by: firari
        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• dur bakalim gaylere daha imza atmadi ama atarsada hayrettin gaylere inza demekki tam sal.agin teki ozaman gelmediginede sevinirim adamlar daha kendi oyuncularinin paralarini ödeyemiyorlar bence gaysaraya su an giden her oyuncunun aklindan bi cekemedigi var su an imza atan ok anlasmadaki sayilar süs ben para istemiyorum paralari dagiltin yabancilara hatirlarsaniz ilic 1 canta dolu 10 20 dolar dolu para vermisdiler[img]smileys/smiley36.gif[/img]
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Celaleddin'ten baska sol tarafta oynayacak oyuncumuz yok. bu mevkiye üç transfer yapilmali[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Afrikali oyuncu alinacaksada sayisi önemli[img]smileys/smiley2.gif[/img]. Afrika kupasi maçlari için 3-4 maç olmayacaklar.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi
              bizim kesin5 tane adama ihtiyacimiz var..biri sol beke,digeri ortanin ortasina oyun kurucu,digeri ortanin soluna,digeri sag tarafa,birtanede forvete..yattaranin yerine iyi bir yedek alinmali..bana göre sol tarafa,ortanin ortasina ve forvet oyunculari yabanci olmali..
              bu olay bu kadar basit kardesim bunlarin yanina hüseyine yardimci bir ön libero alinirsa bizim bu salak ligde sampiyon olmamiz degil. olamamamiz imkansizdir.
              PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
              MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
              BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi
                bizim kesin5 tane adama ihtiyacimiz var..biri sol beke,digeri ortanin ortasina oyun kurucu,digeri ortanin soluna,digeri sag tarafa,birtanede forvete..yattaranin yerine iyi bir yedek alinmali..bana göre sol tarafa,ortanin ortasina ve forvet oyunculari yabanci olmali..
                bu kadar basit kardesim.bunlarin yaninda hüdeyine yaardimci bir ön liberoyla bizim bu salak ligde sampiyon olmamiz degil ,olamamiz imkansizdir.

Yorum

• yazin transfer kolay olmuyor devre arasi gibi..bu yüzden yildiz devre
                  arasinda alinacaktir sanirim.yildizi birak tüm transferler devre
                  arasinda yapilabilir..hatta devre arasinda bos kalan hoca sayisi daha
                  yüksek kovulanlar vs.o yüzden hoca isini devre arasinda cözüp ardindan
                  hizli bir sekilde transfere yönelinecektir.zaten bir cok oyuncudan söz
                  alinmis.endise edilecek bi durum yok.transfer calismalari son hizla
                  sürüyor.simdi olmazsa en gec devre arasinda düsünülen isimler kadroya
                  dahil edilecektir..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• ayrica biz hep ümid ediyoruz, heves ediyoruz. hep bos ,hep bos madem adam alamiyordun paran yok tamam anlarim, o zaman ataydan ne istedin neden seçimde sampiyonluk sözü verdin.Ula biz hersene sampiyon olalim demiyoruz ki sadece 1 defa sampiyonluk görelim daha kimden ses çikmaz borçsa borç kardesim, dünyada her takimin borcu var yeterrr artik

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
                      yazin transfer kolay olmuyor devre arasi gibi..bu yüzden yildiz devre arasinda alinacaktir sanirim.yildizi birak tüm transferler devre arasinda yapilabilir..hatta devre arasinda bos kalan hoca sayisi daha yüksek kovulanlar vs.o yüzden hoca isini devre arasinda cözüp ardindan hizli bir sekilde transfere yönelinecektir.zaten bir cok oyuncudan söz alinmis.endise edilecek bi durum yok.transfer calismalari son hizla sürüyor.simdi olmazsa en gec devre arasinda düsünülen isimler kadroya dahil edilecektir..

valla ben anlamiyom kardesim hani devre arasinda yildiz almak zordu. ancak yazin transfer mevsimi baslayinca pespese imzalar atilacakti...

ayrica ben bu alinan ve verilen sözleri biliyorum

allah sonumuzu hayir etsin yaaaa....

Yorum

• @geronimo_61

Daha transfer sezonu açilmadi. On gün var... Imzalar ancak ön protokol seklinde yapiliyo su an. Biz de Zurawskiye yapmistik. Ama resmi imza olmadan bi anlami yok. On gün sonra bu elestirinde hakli olursan ben de katilirim sana.

Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Allah askina biraz daha sabir ve anlayis.

Birde forum yöneticilerine bir çift lafim olacak: Transfer dönemi baslamadan bu tip basliklarin açilmasina izin vermeniz herkesi geriyor.Arada haddini bilmeyenlerde oldugundan abuk sabuk seylerle karsilasiyoruz.Ara transfer döneminde de,sezon sonunda da resmi transfer dönemi baslamadan bir hafta önce bu tip basliklara müsaade edilirse daha yerinde bir karar alinmis olacagini düsünüyorum.
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• transferler olunca ne diyecekler [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

da sabirli olun. [img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: gerçekefsane

Yorum

• Murat Transferi bittiyse iyi is yapmislar

Fatih hoca yeni olusturdugu millitakima dandik adamlar almaz bu çoçuk Trabzon için iyi tercih olacaktir Kendim izlemedim ama Milli takim hocalari izlemisler güveniyorum
                              bununla beraber Denizliden Mustafa ve Malatyadan bilal bizim sol kanat problemimize Çözüm olacaktir
                              Kale için yine malatyadan Bora düsünülebilir
                              Yabanci kontejanimizi mutlaka ama mutlaka Ortaha sahada Yaratici bir oyuncu için kullanmaliyiz
                              Fatihin Gözden çikarilmasina bakilirsa Kaliteli bir forvet de buna ilave edilmeli
                              Bu baglamda Boukhari ile de ilgilenildigi düsünülürse
                              kesinlikle Ankarandan Umut gibi bir arkadasa Fatihi satip alinan paralar verilmemeli Daha uygun bir fiyata Afrika kupasinda da izlenilen topcular alinabilir aslinda
                              ama madem yildiz alacak baskan bunuda Kendi Cebinden Karsilayacak 10 milyon dolara kadar birde Agagolu karsilacakti bir Transferide
                              O zaman fatih 5-10 milyon dolar arasi bir paraya verilip avrupadan yada brezilyadan güzel bir orta saha ve forvet yildizi alinabilir Fatihden gelecek parada klubde daha akilli islerde kullanilabilir Stad insaasi gibi

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
                                Fatihden gelecek parada klubde daha akilli islerde kullanilabilir Stad insaasi gibi

Antalya'da arazi alsinlar, tesisler yapsinlar. Edited by: gerçekefsane

Yorum

Çalışıyor...
                                X