mustafa keçeliyi alirsak kanimca faydali oacaktir bir de umut bulut
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
<TABLE height=78 cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>Trabzonspor Mustafa Keçeli?nin pesinde </TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD>Trabzonspor'un sol kanat için son gözdesinin, Fenerbahçe?ye son maçta gol atan Denizlispor?lu Mustafa Keçeli oldugu ifade edildi </TD></TR></T></TABLE>
Trabzonspor?da Lee Yong?un ayrilma kararinin ardindan sol kanada oyuncu arayislari sürüyor. Sivassporlu Hayrettin?den, fiyatinin pahali olmasi ve devreye baska takimlarin da girmesi nedeniyle vazgeçilme noktasina gelinirken, Bordo-Mavililer?in son gözdesinin, Fenerbahçe?ye son maçta gol atan Denizlispor?un basarili oyuncusu Mustafa Keçeli oldugu ifade edildi. Mehmet Yilmaz?in dügünü için Trabzon?a gelen Denizlispor Baskani Ali Ipek ile Trabzonspor Asbaskani Hasim Sayitoglu?nun, Mustafa Keçeli konusunda büyük ölçüde anlasmaya vardigi ve bu transferin her an gerçeklestirilebilecegi vurgulandi.
Yorum
-
Trabzonspor Szymek'in biletini kesti!
Trabzonspor yönetimi, bu sezon istedigi verimi alamadigi Szymek'i satmayi planliyor.
Dünya Kupasi Finalleri'nde Polonya Milli Takimi formasi giyecek olan 30 yasindaki Szymek için Almanya'nin iyi bir vitrin olacagini düsünen Bordo-Mavili yönetim, sampiyonanin ardindan futbolcunun bonservis bedelini ilan edecek.
Trabzonsporlu yöneticiler, gelecek parayla Szymek'ten daha genç bir futbolcuyu transfer etmeyi planliyor.
Kaynak: Aksam
Bu haber kesin yaLandir [img]smileys/smiley4.gif[/img]ama ben size bisey sormak istiyorum. Maden Symek yasLi wiLtord çok mu genç de iLgiLendigimiz söyLüyorLar...
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" bgColor=#9f3944>
<T>
<TR>
<TD =general2 width=568>Haberler</TD>
<TD></TD></TR></T></TABLE>
<TABLE =metin cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>Çagdas Atan Trabzonspor'da
2006/07 futbol sezonu öncesinde ilk transferini gerçeklestiren kulübümüz, Besiktas'in defans oyuncusu Çagdas Atan'i renklerine bagladi.
<DIV align=center></DIV>Baskanimiz Nuri Albayrak Çagdas'in transferiyle ilgili yaptigi açiklamada, "Takimimiz kaliteli bir futbolcu kazandi. Camiamiza hayirli ugurlu olsun" dedi.
Çagdas Atan Bilgi Karti
Dogum Tarihi: 29.02.1980
Mevki: Defans
Boy: 1.87cm
Kilo: 81kg
Ayakkabi No: 43
<DIV align=right>22.05.2006 20:21:00</DIV></TD></TR></T></TABLE>
<DIV align=center></DIV>
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Tamam, Sayin Baskan'in sözünü ettigi yildizi aldik. Baksaniza adam iki defa sampiyonluk sevinci bile tatmis. Ben de ayirli olmasini diliyor ve sonuna kadar destek olunmasi gerektigini düsünüyorum ama bu transfer politikasi da midemi bulandiriyor.
Artik resmi olarak Istanbul'un atik madde deposu oldugumuzu ilan edelim de kimse beklentiye girip bu cehennem azabini çekmesin!Edited by: Poetricus
Yorum
-
Bu tip futbolcular zaten var bizim elimizde alt yapida aslanlar gibi adamlar var ya ama maliyeti nedir ne degildir bilemiyorum ama yinede bunlari transfer olarak sayamiyorum ben sahsen. Sen birak Çagdas i kardesim elindekini tutmaya bak ...özün özüne futbolun kendine has seni istanbul degil avrupa bile durduramaz...
Yorum
-
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi
Tamam, Sayin Baskan'in sözünü ettigi yildizi aldik. Baksaniza adam iki defa sampiyonluk sevinci bile tatmis. Ben de ayirli olmasini diliyor ve sonuna kadar destek olunmasi gerektigini düsünüyorum ama bu transfer politikasi da midemi bulandiriyor.
Artik resmi olarak Istanbul'un atik madde deposu oldugumuzu ilan edelim de kimse beklentiye girip bu cehennem azabini çekmesin!
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Arkadaslar bu takimi bu yönetimle alkislayacak insanlar lütfen daha fazla saçmalamasin. Tamam serzeniste bulunabiliriz ama bu yönetim geldi ve devre arasinda bize uzun vadede yararlanilabilecek iyi oyuncular getirdi(Djokaj ve Ahmethariç). Fatih Akyel'e herkes karsi çikti o bizi iplerden aldi. Ferhat desen genç daha ve Isviçre Ümit Milli de oynuyor. Ömer Riza'nin kalitesini herkes biliyo Vahid hoca bilemedi. Peki bu yönetim hangi sürede buldu Stepanov gibi yetenekli ve yürekli gencecik yildizi. Jun ve Eller iskencesinden kim kurtardi bizi peki(Aslinda Elleri severim ama bizi o sevmedi galiba). Bizim için yildiz Ronaldo, Zidane degildir hepimiz biliyoruz. Bizim yildiz transferimiz Szymek, Yattara olur. Böyle yildizlarin da alinacagina hala inaniyorum. Çünkü transfer sezonu daha açilmadi. Imza atilmiyor su anda. Ya ilk gün üç kaliteli oyuncuya imzayi çaktirirlarsa hakarete varan yazilari yazan arkadaslar sevinmeyecekler mi? Bu takim basarili olmayacak mi. Gaza getiriliyoruz hep ya. Simdi bi yerli hoca gelir mesela Giray hoca. Sirf bizi durdurmak için hemen Karadeniz heyecanliligindan faydalanip taraftarla hocanin arasini açarlar ve bi sezon daha gider. Vah halimize vay. Edited by: aliihsanHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
Yorum